VG > Sport

Torsdag, 29 Juli, 11:20

VG - 03 sep. 14 kl. 13:30

- Milliardkutt kan ødelegge Oslo2022

Hvis Oslo2022 klarer å kutte 5-10 milliarder kroner i sitt prosjekt, kan de like gjerne la være å søke. - Det vil ødelegge hele konseptet, sier tidligere OL-president Arne Myhrvold..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo2022, OL, Arne Myhrvold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Milliardkuttkan , ødelegge, Oslo2022
NRK - 20 april 15 kl. 19:13

EU vil ødelegge smuglerbåtene

EU-kommisjonens tipunktsplan for å bedre situasjonen i Middelhavet inkluderer blant annet å ødelegge menneskesmuglernes båter og sende flyktninger hjem. Det trengs en systematisk innsats for å ta og ødelegge farkostene, sier EUs migrasjonskommissær..

NRK - 22 april 15 kl. 23:49

– Vi vil ødelegge IS

En iransk milits kalt Basij vil ødelegge IS, skriver CNN. Militsen består av soldater som vil beskytte Irans religiøse ledere, og for å gjøre dette mener de at de må kjempe mot IS. – Vi er forberedt på å ødelegge IS, sier en av lederne til CNN..

P4 - 14 okt. 19 kl. 22:12

Trump truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

Donald Trump truer nå med å ødelegge Tyrkias økonomi. På twitter skriver den amerikanske presidenten at " USA vil aggressivt bruke økonomiske sanksjoner mot de som gjør det mulig, eller finansierer de grufulle hendelsene i Syria. Jeg er fullt beredt til raskt å ødelegge Tyrkias økonomi hvis tyrkiske ledere fortsetter ned denne farlige og destruktive stien", skriver Trump.

DN - 12 juni 14 kl. 22:08

Gjelsten vil bygge for OL

På et slitent næringsområde på Ulven øst i Oslo mener Bjørn Rune Gjelsten han kan sitte på pakkeløsningen som vil gjøre Oslo OL gjennomførbart. Leder av Oslo2022, Eli Grimsby, vil ikke gi ­Gjelsten grønt lys for OL-bygging..

DN - 17 juni 14 kl. 22:01

Uenige om OL-regningen

Idrettsforbundet (NIF) og Oslo2022 har siden Sotsji-OL forhandlet om millionregningen for Norway House. Det er ikke den første uenigheten partene har hatt i OL-prosessen. Folkeavstemningen i Oslo ifjor ble besluttet uten at NIF visste det..

Dagbladet - 03 sep. 14 kl. 23:00

Oslo2022 dropper OL-planer: Satser i stedet bare på OL-søking

- Skaper enorme ringvirkninger..

Hegnar.no - 04 sep. 14 kl. 11:15

Foreslår OL-kutt på 8,8 milliarder

Kostnadene til vinter-OL i 2022 kan kuttes med 8,8 milliarder kroner i statsgarantien og 4,3 milliarder i offentlige utgifter, mener Oslo kommunes OL-etat Oslo2022 og Norges Idrettsforbund..

Aftenposten - 04 sep. 14 kl. 21:52

Et halvhjertet redningsforsøk

Oslo2022. OL-forkjemperne er under så sterkt press at de lanserer sparetiltak de selv ikke ønsker..

VG - 18 sep. 14 kl. 19:01

Grimsby: - Sjansen for OL-sprekk er redusert

OL-direktør Eli Grimsby frigir IOCs forslag til kontrakt med Oslo2022. Samtidig mener hun IOC har kommet søkerbyene i møte..

Aftenposten - 30 sep. 14 kl. 19:01

OL-sjefen mener IOC har strukket seg langt for Norge

Direktør Eli Grimsby for Oslo2022 sier at forslaget om et mindre kostbart OL ikke har blitt dårlig mottatt av IOC..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

«Love Island» kritiseres: – En ubehagelig påminner

Det britiske TV-programmet får kritikk for å gjøre det vanskelig for de kvinnelige deltagerne med mørk hud å finne kjærligheten..

VG - 4 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bittert

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene..

VG - 4 timer siden

Hovland kjemper i teten – avsluttet med to svake hull

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren. Storspillet sender det norske gullhåpet opp i tetkampen etter den første dagen..

VG - 1 time siden

Elton John langer ut mot DaBaby: – Fremmer stigma og diskriminering

Artisten Elton John (74) er «sjokkert» og føyer seg i rekken av kjendiser som kritiserer rapperen DaBaby (29) for homofobiske og misinformerende kommentarer..

VG - 4 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - spillet gjenopptas 09.15

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men lyn, torden og regn har midlertidig stoppet OL-premieren..

VG - 3 timer siden

USA tilbakefører tusenvis av kunstskatter til Irak

USA vil tilbakeføre rundt 17.000 arkeologiske kunstgjenstander til Irak. En gjenoppretting uten sidestykke, sier Iraks kulturminister..

VG - 4 timer siden

Hovlands OL-åpning avbrutt - bedt om å søke dekning

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) har gått fire under par på de 14 første hullene, men nå truer lyn og torden avslutningen på OL-premieren. Samtlige er bedt om å søke dekning..

VG - 4 timer siden

Rodal: – Jakob Ingebrigtsen presser frem en endring

TOKYO (VG) OL-mester Vebjørn Rodal tror friidretten blir tvunget til å gjøre endringer som gjør det mulig for Jakob Ingebrigtsen (20) å løpe både 1500 og 5000 meter i mesterskap..

VG - 4 timer siden

Spansk storavis sår tvil om Ødegaards Real Madrid-fremtid

Martin Ødegaard hadde håpet på en ny sjanse i Real Madrid under treneren som ga ham førstelagsdebuten for seks år siden. Men ifølge den spanske avisen MARCA kan 22-åringen nå være ferdig i storklubben..

VG - 6 timer siden

Drept på kino - mistenkt pågrepet

Rylee Goodrich (18) ble drept i kinosalen etter å ha sett film med vennen, TikTok-profilen Anthony Barajas. En 20-åring er pågrepet, men drapet fremstår som en gåte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt