Dagbladet > Nyheter

Monday, 06 December, 22:41

Dagbladet - 24 okt 21 kl. 21:44

- Målet er å nøytralisere

Da den første patruljen ankom matbutikken på Kongsberg, valgte de å droppe verneutstyret. Ifølge politiet var dette en taktisk vurdering. Like etter slapp gjerningsmannen unna og fem mennesker ble drept etter politiet mistet gjerningsmannen av syne..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kongsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Måleter å , nøytralisere
VG - 16 okt 21 kl. 21:04

Ekspert om Plivo-instruksen: – Når alarmen går, er det fullt fokus

Når operasjonssentralen trykker på den store knappen, har politiet ett mål: Å nøytralisere gjerningsmannen..

NRK - 25 okt 21 kl. 16:07

Ikke styrket norsk mål på COP26

Regjeringen vil foreløpig ikke melde inn klimamålet i regjeringsplattformen som et forsterket norsk mål under klimatoppmøtet i Glasgow (COP26). Det kom fram under et pressemøte med klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) i formiddag. I den såkalte Hurdalsplattformen varsler regjeringen at den vil kutte norske utslipp av klimagasser med 55 prosent i hele økonomien innen 2030, uten bruk av klimakvoter.

NRK - 06 nov 21 kl. 14:31

Nærmere 100 mrd-mål for klima

Industrialiserte land er kommet nærmere målet om å bidra med 100 milliarder dollar i året til klimafinansiering i fattige land. Klimafinansiering vil si at fattige land får penger til å kutte egne utslipp og til å tilpasse seg klimaendringer. – Det er sannsynlig at vi kan nå dette innen 2022, sier utviklingsminister Anne Beate Tvinnereim (Sp) under et pressemøte i Glasgow der klimatoppmøtet finner sted.

NRK - 26 jul 21 kl. 21:41

Fant stjålet båt

En båt som ble meldt stjålet ble mandag kveld funnet av en patruljerende politibåt på Mjøsa ved Tangen. Fører av båten erkjente å ha stjålet denne. Vedkommende er nå avhørt om tyveriet.

NRK - 27 jul 21 kl. 09:15

Mistenker at båten er stjålet

Politiet i Agder har mistanke om at den utbrente båten ved Batteriodden i Kristiansand er stjålet, frastjålet motoren og påtent. Det sier operasjonsleder i Agder politidistrikt Knut Odde. Politiet ønsker nå hjelp til å identifisere eieren av båten som har brent..

NRK - 01 sep 21 kl. 09:17

Faren til Britney ber om penger

Faren til Britney Spears vil ha 17 millioner kroner før han gir fra seg vergemålet, ifølge Britney Spears og hennes nye advokat. Det skriver NTB. Spears og advokaten mener faren James Spears driver med utpressing.

NRK - 02 okt 21 kl. 18:50

FHI: Nærmer oss vaksinemålet

Smitteverndirektør Geir Bukholm mener Norge er svært nær målet om at 90 prosent av den voksne befolkningen skal være fullvaksinert. FHIs oversikt viser at nær 91 prosent av den voksne befolkningen i Norge har fått sin første dose, mens 85 prosent har fått andre dose. – Vaksinasjonsprogrammet har et mål om at 90 prosent av befolkningen over 18 år skal bli fullvaksinert.

NRK - 20 okt 21 kl. 06:42

Produserer for mykje fossilt drivstoff

Verdas planlagde produksjon av fossilt brennstoff er meir enn dobbelt så stort som nivået som er kravet for å nå 1,5-gradarsmålet, ifølge FN. Målet er ikkje mogeleg å nå med dagens produksjon, åtvarar FNs miljøprogram. Også samanlikna med det opphavelege togradersmålet er produksjonsplanane 45 prosent for høge, seier dei..

NRK - 25 okt 21 kl. 16:07

Målet om klimabistand nås i 2023

Målet om at rike land i Vesten skal gi fattige land 100 milliarder dollar årlig i klimabistand, blir forsinket og vil ikke være klart før i 2023. Det kommer fram av en plan som ble lagt fram mandag i forkant av klimatoppmøtet COP26 som starter til helgen. Finansiering av klimatiltak er et av hovedtemaene på klimatoppmøtet.

Aftenposten - 14 jul 21 kl. 19:11

Hvor systemisk er rasismen i England? Etterspillene fra EM-finalen kaster nytt lys over spørsmålet.

Hvor systemisk er rasismen i England? Etterspillene fra EM-finalen kaster nytt lys over spørsmålet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 15:31

Tegnell advarer: Kan bli nødvendig med tiltak

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell advarer om at svenske helsemyndigheter kan bli nødt til å gjeninnføre smitteverntiltak..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var løslatt

Mannen som tirsdag morgen skal ha gått til angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 12:01

- Avverget et farlig angrep

Politiinspektør Egil Jørgen Brekke forteller at han mener politipatruljen avverget et farlig angrep på Bislett i dag tidlig..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 12:01

Politiet med siste nytt om Bislett-skytingen

En mann er død etter at politiet avfyrte skudd i 09-tiden tirsdag..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 11:50

Død knivmann tidligere dømt for drapsforsøk

Mannen som tirsdag ble skutt og drept av politiet på Bislett er tidligere dømt for knivangrep. I 2019 angrep han flere personer med kniv på åpen gate i Oslo sentrum..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 11:16

Her skyter politiet knivmannen

Se de dramatiske bildene fra åstedet..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 10:14

- Knivstakk politiet

Et vitne så en mann i bar overkropp som løp etter ei kvinne med kniv. Så skal han ha knivstukket en politimann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Mann skutt av politiet: - Uavklart situasjon

Politiet har skutt en mann på Bislett i Oslo. De fortsatt i området etter mulig flere skadde og eventuelt flere truende personer..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Politiet har avfyrt skudd: - Uavklart situasjon

Spesialenheten er varslet om at politiet har skutt en person på Bislett i Oslo..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Nettavisen: Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo

Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt