Dagbladet > Innenriks

Sunday, 16 January, 20:11

Dagbladet - 04 jul 21 kl. 18:14

- Heldigvis ble ingen skadd

Politiet turte ikke å ta opp jakten da bilen stakk av..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Heldigvis, bleingen , skadd
NRK - 20 jun 21 kl. 17:50

Belgia: 17 skadd i tornado

17 mennesker ble lettere skadd da en tornado rammet den sør-belgiske byen Beauraing søndag, skriver NTB. Belgiske medier viste bilder av bygninger som hadde fått taket revet av, vinduer som var blåst ut og biler som var skadd i uværet. 92 bygninger ble påført skader, og i ti av dem var ødeleggelsene så store at de ikke lenger er beboelige.

NRK - 18 apr 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 05 jun 21 kl. 12:14

Én hardt skadd i rally-utforkjørsel

Én person skal være hardt skadd etter at en rallybil skal ha kjørt i et tre ved Løken i Aurskog-Høland, melder politiet. Politiet sier til NRK at de ikke er fremme på stedet, men meldinga de har fått går på at det var to i bilen da ulykken skjedde. Trolig sjåfør og kartleser.

NRK - 16 okt 21 kl. 01:26

Flere politifolk skadd i sammenstøt

Flere politifolk ble skadd under demonstrasjoner mot at husokkupanter fredag ble kastet ut av en gård de har bodd i siden 1990-tallet. Tonen var svært aggressiv, sier en talskvinne for politiet. Det var angrep på politifolk, flere ble skadd, og flere biler ble også ramponert..

NRK - 06 sep 21 kl. 19:51

Pelé fikk fjernet svulst

Brasils fotballikon Pelé (80) har fått operert bort en svulst i tykktarmen. Han har vært innlagt på sykehus de siste seks dagene. Legenden opplyser om inngrepet på Instagram mandag.

NRK - 05 apr 21 kl. 16:32

Over 30 politifolk skadd i påsken

I Newtonabbey i Nord-Irland ble fem politifolk skadd i opptøyer i går. 27 politifolk ble skadd i Belfast og Derry langfredag. I Derry ble bensinbomber og murstein kastet mot politiet av pro-britiske demonstranter som reagerer på brexit-restriksjoner..

NRK - 15 maj 21 kl. 02:07

Flere døde etter tornadoer i Kina

To tornadoer har tatt livet av minst sju mennesker i Kina. Over 200 er skadd, opplyser kinesiske myndigheter. Seks personer døde og 218 ble skadd av en tornado fredag kveld, opplyste bymyndighetene i Wuhan lørdag morgen.

NRK - 08 aug 21 kl. 00:36

Båt på skjær- ingen alvorlig skadd

To personer ble skadd etter at en båt med seks personer om bord gikk på et skjær ved innsjøen Nisser i Treungen i Telemark lørdag kveld. – Alle kom seg opp på skjæret som båten kjørte på, forteller operasjonsleder Øyvind Hammervold ved Sørøst politidistrikt. Det ble sendt ut båt fra brannvesenet i tillegg til en del private båter som var i område.

NRK - 09 okt 21 kl. 03:57

Ti skadd i droneangrep

Ti personer ble skadd i et angrep mot en flyplass i Jizan i Saudi-Arabia, ikke langt fra grensa mot Jemen, ifølge det statlige saudiske nyhetsbyrået SPA. SPA melder at det er snakk om et droneangrep, skriver Reuters. Seks saudiarabere, tre fra Bangladesh og en sudaner ble skadd, opplyser en talsperson for den saudiledede koalisjonen i Jemen.

NRK - 24 okt 21 kl. 03:44

Begge knivofre alvorlig skadd

Mannen som ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding. En gutt i slutten av tenårene som ble knivstukket i Ila litt senere på kvelden, er også alvorlig, men ikke livstruende skadd. Begge de to er innlagt på St.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var ute

Mannen som tirsdag morgen skal ha gått til angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 11:16

Her blir mannen forsøkt stoppet

Se de dramatiske bildene fra åstedet..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Mann skutt av politiet i Oslo

Politiet har skutt en mann på Bislett i Oslo. De søker fortsatt i området etter mulig flere skadde og eventuelt flere truende personer..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Nettavisen: Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo

Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 03:21

Fant våpenet som drepte Adriana (12)

Artist la ut video en måned etter..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 21:24

Hvitt, vind, vått og varme

Så blir det mildere over hele landet..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 18:21

- Mange føler seg utrygge

Siden 15. august har åtte personer blitt skutt i seks ulike skyteepisoder i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har mandag møtt justisministeren og ledelsen i Oslo-politiet..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 13:12

198 corona-innlagt

Totalt er det registrert 198 covid-19-innleggelser i Norge. Det er det høyeste antallet siden april..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 17:43

- Helt uvirkelig

Da Viktoria Sheverina (32) mistet ektemannen i sommer, sto hun overfor et valg. - Har ikke angret et sekund, sier hun..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 17:59

Slakter Maskorama-opptreden: -«Off beat»

Kulturredaktøren Cecilie Asker er klar på hvem som hadde kveldens desidert dårligste prestasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt