Dagbladet > Innenriks

Saturday, 02 December, 12:58

Dagbladet - 16 mar 20 kl. 19:34

- Et sjeldent vindu

Sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen er optimistisk til hvilke følger de strenge tiltakene i Norge kan få for befolkningen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Thomas Hylland Eriksen, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Et sjeldent, vindu
NRK - 12 jun 22 kl. 21:14

Politiaksjon i Oslo etter skudd gjennom vindu

Politiet i Oslo har satt i gang en aksjon etter at det er blitt avfyrt skudd gjennom et vindu i en bolig på Kjelsås. Politiet bekrefter at det er skutt gjennom et vindu og opplyser politiet gjennom deres pressetjeneste at det også er skutt gjennom et annet vindu. Ingen personer er skadd.

NRK - 12 jun 22 kl. 21:14

Politiaksjon i Oslo etter mulig skudd gjennom vindu

Politiet i Oslo har satt i gang en aksjon etter en melding om at det er blitt avfyrt skudd gjennom et vindu i en bolig. Spor på stedet tyder på at det kan være skutt gjennom et vindu på stedet. Beboeren opplyser til politiet at vedkommende ikke er i konflikt med noen..

NRK - 16 jul 23 kl. 11:11

Politiet etterforsker mulig voldshendelse i Skien

– Det har vært en hendelse der det er en person som er skadd. Vi får melding om at sitter ute og har skader på kroppen. Vi undersøker om det kan ha vært andre til stedet i leiligheten hvor dette har skjedd, sier operasjonsleder Jon Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 22 jul 23 kl. 11:09

Knuste vindu i leilighet - påstod det var sin egen

Politiet i Trøndelag fikk melding fra Østbyen i Trondheim om noen som knuste vindu på en leilighet. Politiet fikk kontroll på en person som påstod at han knuste vindu i sin egen leilighet for å komme seg inn. Problemet var bare at knusingen skjedde i nabogården.

NRK - 30 nov 19 kl. 02:33

Dyttet jente ut av vindu

I Vestfold er en mann pågrepet for å ha dyttet en jente ut av et vindu slik at hun falt fire meter i Tønsberg i natt. Ifølge politiet var jenta ved bevisshet da hun ble sendt til sykehus..

VG - 30 nov 19 kl. 03:12

Jente falt ut av vindu - to mistenkte pågrepet

To personer er mistenkt for å ha dyttet en ung jente ut av et vindu i Tønsberg sentrum..

P4 - 30 nov 19 kl. 07:27

Kan ha dyttet jente ut av vindu

En 20 år gammel mann og en mindreårig gutt er pågrepet av politiet i Tønsberg, mistenkt for å ha dyttet en jente ut av et vindu. Jenta falt rundt fire meter, og får nå behandling på sykehus. Den mindreårige gutten er tatt hånd om av barnevernet, mens 20-åringen blir avhørt i i dag..

Aftenposten - 30 nov 19 kl. 08:37

Mann pågrepet for å dytte jente ut av vindu i Tønsberg

En mann er pågrepet for å ha dyttet en jente ut av et vindu slik at hun falt fire meter i Tønsberg natt til lørdag. Også en mindreårig gutt er innbrakt..

NRK - 10 dec 19 kl. 19:36

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 10 dec 19 kl. 19:36

Skyting fra vindu i New Jersey

En eller to politimenn skal være såret etter å ha blitt truffet av skudd som antas å ha kommet fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. Det som beskrives som et «bakholdsangrep», opplyser kilder ved Hudson County-politiet ifølge.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Snøkaos stenger flyplass i Tyskland

München lufthavn har kansellert alle flygninger fram til klokka 12, mens snøværet herjer sør i landet..

Dagbladet - 19 timer siden

- Toalettforholdene har de driti i

Mangelen på offentlige toaletter fører til at ferjeturistene flokker til Trond Figenschous butikk i Lyngseidet, uten at de kjøper noe. - Det blir kostbart, forteller han..

Dagbladet - Igår: 12:19

Psykiater mister lisens

En psykiater mister legelisensen etter tilsynssak hos Helsetilsynet. Avgjørelsen påklages..

Dagbladet - Igår: 12:01

Får krass kritikk: - Hjerterått

Arbeids- og sosialminister Tonje Brenna spør om folk står i matkø «for å bruke penger på andre ting». SV er skuffet og KrF mener budskapet er arrogant..

Dagbladet - Igår: 22:36

Varsler «kannibalstorm»

«Kannibalstorm» kan gi Nordlys over hele Norge torsdag kveld, natt til fredag..

Dagbladet - Igår: 21:04

- Ødelegger for julemagien

Jula med alle dens gleder, bringer også med seg kostnader og stress, men alt trenger ikke nødvendigvis koste skjorta..

Dagbladet - Igår: 18:32

Politiet advarer

Politiet tror de ser en ny trend under årets julebordsesong - og kommer samtidig med en advarsel: - Da ryker tusenlappene fort..

Dagbladet - Igår: 14:34

- Blitt mer legitimt å hate Israel

Politiet beskriver en klar økning i antisemittisme etter Hamas-terroren 7. oktober og den påfølgende krigen. Det mosaiske trossamfunn i Oslo slår alarm..

Dagbladet - Igår: 14:40

FHI bekymret for flere smittebølger

Folkehelseinstituttet advarer om at vinteren kan by på stor belastning for helsetjenesten, og at vi kan få flere bølger og flere epidemier med luftveisvirus..

Dagbladet - Igår: 13:43

Drastisk forskjell

Det var en kald start på uka, men i dag har det blitt mildere. På bare en dag har temperaturen i Mo i Rana økt med hele 26 grader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com