Dagbladet > Nyheter

Thursday, 28 March, 11:56

Dagbladet - 11 maj 22 kl. 21:59

- Behov for nye avhør

20 etterforskere hos Scotland Yard jobber nå utelukkende med Martine-saken. Det skal gjennomføres nye avhør i saken, opplyser Odd Petter Magnussen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Scotland Yard, Martine, Odd Petter Magnussen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Behov, for, nye, avhør
NRK - 06 mar 23 kl. 12:07

Bratt nedgang i antall avhør av barn

Fra 2022 til 2023 gikk antall tilrettelagte avhør av barn ned med 16 prosent. Det bekymrer flere som arbeider med avhør av barn. – Vi har hatt en bratt nedgang i antallet avhør av barn på ett år uten at vi kan tro at det har foregått mye færre overgrep mot barn.

NRK - 28 jun 22 kl. 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:25

Politifolk avhørt etter skyting i Oslo

Mannen som ble skutt av politiet på E18 ved Bygdøy i Oslo onsdag, er ennå ikke avhørt av Spesialenheten. De har imidlertid avhørt de to politifolkene. Mannen i begynnelsen av 50-årene er siktet for grove trusler.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 31 okt 22 kl. 13:33

Spionsiktet gjesteforsker vil ikke la seg avhøre

NRK meldte tidligere mandag at den spionsiktede gjesteforskeren ved Universitetet i Tromsø ikke skulle avhøres i dag. Til TV 2 sier hans forsvarer Marijana Lozic at mannen ikke vil la seg avhøre per nå. Lozic bekrefter til NRK at den spionsiktede gjesteforskeren ikke vil stille i avhør med PST likevel.

NRK - 04 sep 22 kl. 09:15

Riksrevisoren bekymret for kraftnettet – starter gransking av Statnett og NVE

Kapasiteten i kraftnettet er under press i store deler av landet. Trolig er det behov for store investeringer langs kysten. Nå starter Riksrevisjonen gransking.

NRK - 04 jan 23 kl. 13:45

Har fått avhøyrt knivskadd mann

Politiet har fått snakka med den knivskadde mannen som måndag kveld oppsøkte Bergen legevakt. – Vi gjennomførte eit kort avhøyr, men grunna hans helsetilstand var det ikkje forsvarleg å gjennomføra eit lengre avhøyr. Det er derfor behov for eitt nytt i nær framtid, skriv politiadvokat Are Nygård Berg i ein e-post til NRK.

NRK - 26 jul 22 kl. 14:31

98 fornærmede etter Oslo-skytingen

Politiet har gjennomført 413 avhør av vitner og fornærmede etter skytingen i Oslo 25. juni. Enkelte er avhørt flere ganger og politiet jobber for øyeblikket med nye 70 avhør.

NRK - 25 okt 23 kl. 12:04

Skytehendelsen i Stavanger: Har opprettet ny straffesak knyttet til trusler

Politiet etterforsker trafikkforholdet, samt frihetsberøvelse og trusler i forkant av skytehendelsen i Stavanger. Etter at flere personer har tatt kontakt med politiet er det besluttet å opprette en ny straffesak knyttet til trusler. – Dette kommer i tillegg til trusselsaken som i tillegg omhandler frihetsberøvelse.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Vil skyte ned F-16

Også dersom flyene tar av fra tredjeland, sier Vladimir Putin..

Dagbladet - 3 timer siden

Varsler regnpåske

Påsken kommer ikke til å levere i år, skal vi tro meterologen..

Dagbladet - 3 timer siden

Gullgruve nesten oversvømt

Ingen vet hvordan det går med de savnede arbeiderne..

Dagbladet - 4 timer siden

Finn Viggo Schjøll: Om livet, helsa og savnet

Finn Viggo Schjøll tar imot Dagbladet en sein mars-dag, og forteller om den første tida på TV, savnet etter Toppen Bech og det som står øverst på lista over hva han vil gjøre før han dør..

Dagbladet - 8 timer siden

Hyllet for sorgbok - drapssiktet

Barnebokforfatteren Kouri Richins (33) ble i fjor siktet for drapet ektemannen Eric Richins (39). Nå er siktelsen utvidet med et tidligere, angivelig drapsforsøk..

Dagbladet - 14 timer siden

- Situasjonen er grusom

Rundt 20 personer med norsk tilknytning er fortsatt i Gaza. En av dem, Emad Handouqa, forteller om ekstrem sult, kulde, hyppige angrep - og desperasjon etter å få familien med seg ut..

Dagbladet - 23 timer siden

- Hele brua falt nettopp ned

Lydlogg fra da brua Francis Scott Key kollapset, er frigitt..

Dagbladet - 23 timer siden

Skjønner ikke hvorfor ingen våknet

Drapsvåpenet hadde ingen lyddemper. Likevel våknet ingen av skuddene som drepte fire personer på Torpo..

Dagbladet - Igår: 09:15

13 innesperret i gullgruve

Risiko for nye ras stanser det meste av redningsarbeidet i en gullgruve i Russland, hvor 13 personer har vært innesperret siden 18. mars..

Dagbladet - Igår: 05:51

«De gledet seg sånn til reisen»

Ekteparet Pavel og Irina Oksjijev var i hovedstaden for å feire bursdag. Fredag ble de drept i terrorangrepet i Moskva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com