Dagbladet > Nyheter

Monday, 26 September, 02:16

Dagbladet - I førrgår: 23:06

- 700 meter med søppel

I Australia er det sendt ut 30 flomvarsler denne uka. Ekstremvær skaper ikke bare problemer for befolkningen i området. Det viser også ekstreme mengder søppel som er kastet i elvene..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 700, metermed , søppel
Klartale - 22 jul 22 kl. 11:30

Abdur vil få innvandrere ut på tur

For folk fra Norge er det vanlig å ta seg en søndagstur. Om det enten er en kort tur til parken eller en lengre tur til skogen.– Slike turer som nordmenn går, er ikke vi utlendinger vant til.

NRK - 24 jul 22 kl. 04:11

Skotheim med tung avslutning: – Det var tungt

– Det ble ikke riktig den avslutningen på åpningsdagen som vi hadde håpet på, sier NRK-ekspert Vebjørn Rodal. Sander Skotheim rundet av dag én av tikampen med 49,80 sekunder på 400 meter. Totalt har han samlet 4331 poeng.

NRK - 04 aug 22 kl. 07:11

Plukka opp 108 elsparkesyklar frå fjorden

Folk frå Fjord Cleanup har fått opp mykje søppel frå Oslofjorden, skriv Avisa Oslo. Hittil i år har dei plukka 10 tonn med søppel frå fjorden. Det er dobbelt så mykje som heile fjoråret.

Klartale - 26 aug 22 kl. 09:49

Her renner Nepals mest hellige og forurensede elv

Elva Bagmati snor seg gjennom byen Katmandu. Den er hovedstaden i Nepal. Vannet kommer langveisfra.

Klartale - 25 jul 22 kl. 10:12

Ingebrigtsen var klart best da han sikret seg VM-gull

Jakob Ingebrigten løp fram og tok ledelsen mot slutten av løpet. Så brukte han kreftene på å få avstand til konkurrentene. Da hadde ingen sjanse til å følge 21-åringen fra Norge, og han sikret seg sitt første gull i verdens-mesterskapet (VM).

Klartale - 19 jul 22 kl. 16:00

Slik kan Norge vinne fire medaljer i VM

Det er verdens-mesterskap (VM) i friidrett. Det har pågått siden fredag sist uke. Eivind Henriksen vant bronse lørdag.

NRK - 29 maj 22 kl. 20:57

Oslo vil åpne for høyhus på opp til 125 meter

For å motvirke at Oslo blir «bilbasert», foreslår kommunen å åpne for høyhus på opptil 125 meter rundt Oslo S – og bygninger på opp mot 70 meter andre steder. – Vi ønsker å vurdere å bygge flere høyhus på sentrale steder med god kollektivdekning for å unngå at byen sprer seg utover og blir bilbasert. Ved å bygge høyhus noen steder vil vi kunne ha lavere bebyggelse andre steder, sier byråd for byutvikling i Oslo Hanna E.

NRK - 24 jul 22 kl. 02:58

Skotheim ypper med stjernene

Sander Skotheim satte personlig rekord med et kjempehopp på 2,17 meter i herrenes høydekonkurranse. Han var den som hoppet høyest av samtlige 24 utøvere. Skotheim lå på 11.

Klartale - 22 aug 22 kl. 08:56

Norge vant seks medaljer under mesterskap

Norge er blitt et land som kan ta flere medaljer når det gjelder friidrett. Sist uke var det klart for Europa-mesterskap. Tyskland var vertsnasjon.

VG - 13 maj 22 kl. 11:00

Ny avtale: CO2 fra Londons søppel skal ende under Nordsjøen

LONDON (VG) Den nye endestasjonen for klimagass fra Londons søppel, kan bli et CO2-deponi i Nordsjøen. Fredag formiddag kunngjør statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) at «Langskip» har fått sin første store internasjonale kunde..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

260 000 menn skal ha dratt

Russisk etterretning anslår at 261 000 menn har forlatt Russland siden Vladimir Putin beordret delvis mobilisering, ifølge Novaja Gazetas kilde, som tviler på at anslaget stemmer..

Dagbladet - 4 timer siden

Meteorologen med nedslående melding

Til uka skal det bøtte ned på øst- og Sørlandet. - Regnjakka kan bare bli hengende framme hele uka, sier statsmeteorolog Pernille Borander..

Dagbladet - 5 timer siden

Kvinne drept av hai

En kvinne ble søndag drept av en hai ved kysten utafor Plettenberg Bay i Sør-Afrika. Frivillig organisasjon advarer om unormalt stor haiaktivitet..

Dagbladet - 8 timer siden

-Voldtar og torturerer barn

Russiske soldater har torturert og voldtatt barn helt ned til fire år. Det kommer fram i en ny rapport fra FNs Ukraina-granskning..

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade med Twitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade medTwitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - 11 timer siden

Truet avdødes sønn med politi

Sommel og stengte dører hindrer Michael i jakten på sannheten om farens død ved et av Recoveryakademiets sentre. Beskjeden han fikk fra farens fastlege sjokkerte ham..

Dagbladet - 12 timer siden

Funnet etter 72 år

19-årige Joseph J. Poupolo forsvant under Koreakrigen. Over 70 år seinere har DNA-analyser gitt familien mulighet til å holde en begravelse for den amerikanske soldaten..

Dagbladet - 13 timer siden

Russisk avis: Stenger grensene

Det uavhengige russiske nettstedet Meduza melder at myndighetene i Russland vil stenge grensene for menn i tjenestedyktig alder..

Dagbladet - 14 timer siden

Ble tulleringt - avslører særbehandling

Talsmannen for den russiske presidenten Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, bekrefter at sønnen hans ble utsatt for tulleringing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com