Dagbladet > Utenriks

Saturday, 18 September, 04:09

Dagbladet - 02 aug 21 kl. 19:25

- Øker sannsynligheten for nye mutasjoner

Forskere frykter en ny og mer dødelig virusvariant. Helsetoppene vi må være forberedt på mer smittsomme og sykdomsframkallende varianter..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Øker, sannsynligheten, for, nye, mutasjoner
Aftenposten - 16 apr 21 kl. 18:00

Dette er kraftig kost fra Klæbo

KOMMENTAR: Sannsynligheten øker for at Norges største langrennsløper tar steget helt ut, bryter med landslaget og danner….

NRK - 05 maj 21 kl. 01:46

Rakk ikke frist for regjering

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har ikke overholdt fristen for å danne ny regjering som løp ut ved midnatt. Det øker sannsynligheten for at hans parti Likud må gå i opposisjon..

NRK - 21 jun 21 kl. 04:30

Børsfall i Japan

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen falt 3 prosent kort tid etter åpning mandag. Nedgangen kobles til frykt for at USA kan sette opp styringsrentene. Den bredere Topix-indeksen var ned 2,4 prosent etter en halvtimes handel mandag morgen.

NRK - 07 sep 21 kl. 02:42

Advarer om valgjuks i Russland

Mindre enn to uker før parlamentsvalget i Russland advarer opposisjonen om sannsynligheten for omfattende manipulasjon av den elektroniske stemmegivningen. Ivan Zjdanov, en av den nærmeste allierte til den fengslede Kreml-kritikeren Aleksej Navalnyj, sier til radiokanalen Echo at han venter omfattende valgjuks. I noen regioner i Russland kan velgerne for første gang avlegge sin stemme elektronisk.

NRK - 30 apr 21 kl. 14:00

Høy oppslutning om vaksinasjon

Oppslutningen om koronavaksinasjon er høy, samtidig som type koronavaksine har betydning. Det viser befolkningsundersøkelsen med mer enn 65 000 deltakere fra Den norske mor, far og barn undersøkelsen og Den norske influensaundersøkelsen. – Vi ser at sannsynligheten for å takke ja er avhengig av hvilken vaksine de blir tilbudt.

NRK - 31 maj 21 kl. 22:02

Vil ikke utelukke «lab-teori»

Britisk etterretning vil ikke utelukke teorien om at koronapandemien kan ha begynt med virus som lekket fra et laboriaturiom i Wuhan. Etterretningstjenestene vurderer sannsynligheten for teorien som «tenkelig». Før hadde de stemplet den som «lite sannsynlig», melder avisen The Sunday Times.

E24 - 13 aug 21 kl. 06:05

Tror Equinor går for stort Scatec-jafs: – Jo mer kursen faller, desto høyere blir sannsynligheten

Equinors gullkantede situasjon med høye olje- og gasspriser og en barbering av Scatecs markedsverdi, gjør at det ligger til rette for et oppkjøp, mener analytiker..

NRK - 14 jul 21 kl. 08:32

Øker budet på Bank Norwegian

For andre gang øker svenske Nordax budet på Bank Norwegian. Det nye budet på 105 kroner per aksje og øker verdsettelsen av Bank Norwegian til 19,6 milliarder, ifølge en børsmelding fra Nordax..

NRK - 22 apr 21 kl. 09:21

51 nye tilfeller i Østfold

Det er påvist 51 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest nye tilfeller er påvist i Sarpsborg, hvor det er 19 nye smittede. Indre Østfold kommune har tolv nye tilfeller og Halden åtte.

NRK - 22 apr 21 kl. 09:21

53 nye tilfeller i Østfold

Det er påvist 53 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest nye tilfeller er påvist i Sarpsborg, hvor det er 19 nye smittede. Indre Østfold kommune har tolv nye tilfeller og Halden ti.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 17 timer siden

Mor og datter pågrepet

Jean Lavin (56) og datteren hennes Carla Krzywicki (19) var med å storme Kongressen i USA den 6. januar. Nå er begge pågrepet og må møte i retten..

Dagbladet - Igår: 01:51

Frykter voldelig demo: - Redd

Det ventes at hundrevis skal strømme til Washington D.C. lørdag for å støtte de som angrep Kongressen for snart seks måneder siden..

Dagbladet - Igår: 16:08

Vil innskrenke rettighetene: - Usmakelig

Den danske regjeringen vil nekte innsatte på livstid å date. De vil heller ikke la dem uttale seg offentlig om sine forbrytelser..

Dagbladet - I førrgår: 18:20

Pastor oppfordret til vaksinenekt - døde

Pastor og radiovert ba lytterne boikotte coronavaksine. Nå har han selv dødd av viruset..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 14:38

Parodierte dronning Elizabeth

Trumps advokat under minnetale for 11. september..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 11:25

Bildet vekker oppsikt

Vant pris etter neshorn-eksperiment..

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 11:47

- Direkte ondskapsfullt

Kommunen mener at Heidi og Bo Trawel ikke egner seg som foreldre, og nekter dem å være innlagt med sønnen sin den siste tida han har igjen..

Dagbladet - 10 sep 21 kl. 03:13

- Så ildkuler bak fjellene

En skogbrann har brutt ut i den spanske provinsen Málaga der ekteparet Johnny og Ann Elin Stahl fra Randaberg er bosatt..

Dagbladet - 09 sep 21 kl. 17:48

Sophie (33) ble drept under sex

En mann er nå dømt til fire år for drapet, og dommen har skapt reaksjoner..

Dagbladet - 08 sep 21 kl. 14:05

- Smitten har økt mer enn vi trodde

Se pressekonferansen her..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt