NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:32

NRK - 04 mai 21 kl. 10:32

-Koronarapport lyder som et ekko

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener koronakommisjonens rapport lyder som et ekko av Gjørv-kommisjonen i 2012. Manglene og svakhetene som koronakommisjonen har avdekket, er alvorlige, fastslo Støre da Stortinget tirsdag holdt debatt om kommisjonens rapport. Gjørv-kommisjonen gjennomgikk terrorangrepene 22. juli 2011..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Gjørv, Støre, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronarapport, lydersom et , ekko
NRK - 14 april 21 kl. 12:50

Neste koronarapport etter valet

Den neste rapporten frå koronakommisjonen kjem truleg ikkje før etter valet i haust. Det seier statsminister Erna Solberg. Etter elleve månader kjem den første rapporten om handteringa av pandemien i dag.

Aftenposten - 07 juni 21 kl. 19:00

Russebussenes lydanlegg forteller noe om voksensamfunnet. Og det lyder ikke pent.

Og det lyder ikke pent..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 15:32

Dette er supergitaristen Knut Reiersruds beste kjøp

Den indiske ekkopedalen lager ikke ekko, men er et villdyr..

VG - 25 mai 21 kl. 12:38

Ikke lik og del!

Jeg liker ikke det sosiale medier gjør med meg. Den innebygde SoMe-logikken omformer oss sakte og umerkelig til narsissister og hverandres bekreftende ekko. Jeg vil ikke bli bølla i Facebooks skolegård.

NRK - 09 feb. 21 kl. 11:39

Halv milliard til helseforskning

Regjeringen gir en halv milliard kroner til Forskningsrådet. Målet er å styrke forskningen på global helse, lyder en pressemelding. Et krav i den nye satsingen er likeverdig samarbeid mellom norske institusjoner og institusjoner i utviklingslandene..

NRK - 26 mars 21 kl. 11:18

Helse sør-øst tilbakekaller ansatte

Ansatte i Helse sør-øst blir bedt om å droppe påskeferien for å håndtere det økende antallet koronapasienter. Om fire uker kan det være rundt 1.000 personer innlagt, inkludert 200 intensivpasienter, hvis smitteverntiltakene ikke virker.

NRK - 26 mars 21 kl. 11:18

Helse sør-øst ser på bemanning

Ansatte i Helse sør-øst kan få endrede påskeplaner. Dette for å håndtere det økende antallet koronapasienter. De ulike helseforetakene ser på bemanningsplanene for påsken.

Aftenposten - 05 april 21 kl. 10:15

Uværet fortsetter. Må du kjøre hjem over fjellet? Her er rådene fra Vegtrafikksentralen.

Må du kjøre hjem i dag over fjellet? Velg i så fall E16 over Filefjell. Slik lyder rådet fra Veitrafikksentralen..

VG - 11 mai 21 kl. 20:57

Rånere freser mot bom-boom

ULEFOSS (VG) – Faen, en pakning i vannpumpa er røket, forklarer Silje Shaffe Schaufel (28) da Volvo 240-en avgir uvanlige lyder under panseret. Mest forbannet er hun likevel på den nye bommen som skal komme i Ulefoss..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:49

Gueterres: Voldsspiralen må brytes

FNs generalsekretær António Guterres krever at Israel og Hamas legger ned våpnene. – Han er dypt lei seg etter å ha hørt om det store antallet ofre, blant dem barn, etter de israelske flyangrepene på Gazastripen, og om israelerne som er drept i rakettangrep fra Gaza, sier en talsmann, ifølge NTB. Guterres ber israelske sikkerhetsstyrker «vise maksimal tilbakeholdenhet» i sin maktbruk, og kaller Hamas-angrepene mot israelske befolkningssentre for «uakseptable».

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 15 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 15 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 15 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 45 minutter siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 45 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 45 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt