NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:11

NRK - 04 feb. 21 kl. 21:43

-Et skritt mot fred i Jemen

Houthi-opprørerne i Jemen sier USAs plan om å stanse støtten til den saudiledede militæroffensiven, er et viktig skritt for å få slutt på krigen.Over 4 millioner mennesker er drevet på flukt siden konflikten brøt ut i 2015, og minst 112.000 er drept..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemen, USAs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Et skrittmot , fredi , Jemen
NRK - 04 feb. 21 kl. 23:12

Saudi-Arabia støtter Jemen-løsning

Saudi-Arabia gjentar at de er positive til en løsning i Jemen etter at USAs president Joe Biden trakk dette fram i en tale torsdag. Biden kunngjorde torsdag at USA stanser støtten til den saudi-ledede koalisjonens krigføring i Jemen..

NRK - 07 feb. 21 kl. 21:13

Forsøk på å stanse krig i Jemen

FNs Jemen-utsending Martin Griffiths besøkte søndag Iran i et nytt forsøk på stanse den langvarige krigen i Jemen, melder DPA. Den militære konflikten mellom den Saudi-støttede regjeringen og opprørere knyttet til Iran har vart i over seks år..

NRK - 02 mars 21 kl. 10:21

Skuffet etter Jemen-konferanse

Verdenssamfunnet har for andre år på rad sviktet folket i Jemen, mener Redd Barna. Heller ikke under årets giverkonferanse ble innsamlingsmålet nådd. Ifølge FNs generalsekretær António Guterres trengs det i år 33 milliarder kroner til Jemen..

NRK - 06 jan. 21 kl. 22:21

Trump: – Vi treng fred

Donald Trump har publisert ei videomelding, der han gjentek dei grunnlause påstandane om valjuks, men legg også til at folk må gå heim no. – Vi treng fred, seier han i ei videomelding han la ut på Twitter..

VG - 11 jan. 21 kl. 14:50

Fra Capitol Hill til Sikkerhetsrådet

Norge bør bruke sin plass i FNs sikkerhetsråd for å styrke demokratiets stilling. Fred er ikke fravær av krig. Fred er ro, stabilitet og trygghet.

VG - 19 feb. 21 kl. 13:04

KEiiNO-Fred: Skled mot stup, slapp med skrekken

Idet Fred Buljo mister fotfestet på toppen av Sunnmørsalpene, ser han Norangsfjorden i et glimt. Halvannen kilometer rett ned..

Aftenposten - 19 mars 21 kl. 17:32

Toget til fred står klart, mener Syria-ekspert. Men å gi grønt lys kan gjøre det vanskelig for Norge.

Toget til fred i Syria står klart, mener Midtøsten-ekspert. Men å gi det grønt lys, kan gjøre det vanskelig for Norge..

NRK - 07 april 21 kl. 09:32

Keiino-Fred til Sametinget

Fred René Buljo, kjent fra bandet Keiino, stiller som første kandidat på Árjas liste til Sametinget, melder Sagat. Buljo var vararepresentant på Sametinget fra 2013 til 2017 for Árjas og stiller nå på partiets liste i Sør-Norge..

E24 - 08 april 21 kl. 05:51

Fred. Olsen inviterer briter til Norge-cruise i juli

Etter milliardtap i 2020 vil Fred. Olsen Cruises sende britiske turister inn i norske fjorder fra slutten av juli. Alle passasjerer må coronatestes, men vaksine blir trolig ikke et krav..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 05:51

Fred. Olsen inviterer briter til Norge-cruise i juli

Etter milliardtap i 2020 vil Fred. Olsen Cruises sende britiske turister inn i norske fjorder fra slutten av juli..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 10 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 15 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 30 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 30 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 45 minutter siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 45 minutter siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..

NRK - 45 minutter siden

Katastrofemåling for Abbas

Palestinere flest har vendt ryggen til president Mahmoud Abbas og hans Fatah-parti og mener Hamas bør overta ledelsen, viser en ny meningsmåling. 53 prosent av de spurte mener Hamas bør styre og representere det palestinske folket, mens bare 14 prosent svarer Fatah, viser målingen som er foretatt på Vestbredden og i Gaza av Palestinian Center for Policy and Survey Research, som NTB omtaler. Professor Khalil Shikaki, som i over to tiår har ledet arbeidet med slike målinger, kaller det «et dramatisk skifte», om enn ikke uventet etter den siste krigen mellom Israel og Hamas.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt