NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:24

NRK - 04 des. 20 kl. 12:58

Åttende høyeste skattetrykk i Norge

Norge har det åttende høyeste skattetrykket blant OECD-landene. Danmark er øverst på listen. I Norge utgjorde skatten 39,9 prosent av brutto nasjonalprodukt (BNP) i fjor. I Danmark utgjør skatten 46,3 prosent av BNP..
Les mer på NRK


Les mer om:
OECD, Norge, BNP, Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åttende, høyeste, skattetrykki , Norge
VG - 20 des. 20 kl. 19:28

Norge tok sitt åttende EM-gull etter dramatisk finale mot Frankrike

HERNING/OSLO (VG) (Frankrike - Norge 20–22) Norge kriget seg til sitt åttende EM-gull etter en thrilleravslutning mot Frankrike..

NRK - 20 april 21 kl. 08:44

Høyeste bensinpris på over et år

Bensinprisen i mars lå i snitt på 15,59 kroner literen. Det er den høyeste snittprisen siden februar i fjor og den høyeste marsprisen noensinne. I februar i fjor lå snittprisen på blyfri 95 oktan på 15,60 kroner literen, ifølge Statistisk sentralbyrå..

E24 - 20 april 21 kl. 08:54

Høyeste bensinpris på over et år

Bensinprisen i mars lå i snitt på 15,59 kroner literen. Det er den høyeste snittprisen siden februar i fjor og den høyeste marsprisen noensinne..

NRK - 14 juni 21 kl. 11:32

Høyeste oljepris siden 2019

Oljeprisen stiger til sitt høyeste nivå siden våren 2019. Det skriver E24. Hovedindeksen på Oslo Børs steg fra start mandag morgen, og er etter noen timer med handel opp 0,86 prosent.

NRK - 05 juli 21 kl. 18:58

Verdens høyeste hest er død

Verdens høyeste hest, 20 år gamle Big Jake, er død, melder en lokal fjernsynsstasjon i Wisconsin. Big Jake var nesten 2,1 meter høy og veide litt over 1,1 tonn. Guinness rekordbok kåret ham til verdens høyeste hest i 2010..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 29 des. 20 kl. 12:07

Høyeste innlagttall siden april

Tirsdag var 151 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en økning på ti pasienter fra dagen før, og det høyeste siden 20. april..

Dagbladet - 02 mars 21 kl. 01:15

729 nye coronasmittede siste døgn – høyeste siden januar

Det siste døgnet er det registrert 729 coronasmittede i Norge. Det er det høyeste daglige smittetallet siden starten av januar..

NRK - 13 mars 21 kl. 13:06

Høyeste antall innlagte siden april

Lørdag var 177 pasienter innlagt med koronasmitte på norske sykehus. Det er det høyeste tallet siden 15. april i fjor.

E24 - 15 mars 21 kl. 08:01

Høyeste handelsoverskudd siden januar 2019

Kaldt vær på nyåret bidro til høyere gasspriser forrige måned. Det ga Norge et handelsoverskudd på drøye 25 milliarder kroner – det høyeste på over to år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skader for to-tre mill. på Norcem

Brannen i Norcems sementfabrikk i Brevik i natt har ført til skader og produksjonstap for to-tre millioner kroner, anslår vedlikeholdssjef Knut Erik Nilsen på fabrikken. Det begynte å brenne i kullanlegget ved 22-tiden og etter fem timer hadde brannvesenet slukket brannen..

NRK - 15 minutter siden

Holder USA ansvarlig for brannbombe

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder USA står bak et angrep med brannbomber mot landets ambassade i Paris. Dert skriver NTB. Brannvesenet opplyser at to brennbare gjenstander ble kastet mot den cubanske ambassaden.

NRK - 15 minutter siden

Rykkar etter melding om brann

Politiet i Agder skriv på Twitter at naudetatane rykker ut til Batteriodden i Kristiansand etter melding om brann i båt. Det er så langt uklart om det er personar i eller ved båten. Båten skal liggja inntil land..

NRK - 30 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 1 time siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 1 time siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 1 time siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt