NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:27

NRK - 16 apr 21 kl. 09:10

Åtte drepne i USA

Åtte personar er drepne i skytinga i Indianapolis i USA, det melder nyheitsbyrået AP. Skytinga skjedde utanfor ei FedEx-avdeling. Fleire skal vere skadde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Indianapolis, USA, AP, FedEx

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, drepnei , USA
NRK - 16 sep 21 kl. 09:44

Minst 50 drepne i Jemen

Rundt 50 opprørarar og regjeringsvennlege styrkar er drepne i opptøyar i al-Bayda-provinsen i Jemen, ifølgje forsvarskjelder. Blant dei drepne er ein høgståande tenesteperson, opplyser ei kjelde i militæret torsdag morgon, skriv NTB. – Ein oberst og 19 andre lojalistar vart drepne dei siste 24 timane i kampar med houthi-opprørarar i al-Bayda-provinsen, seier forsvarskjelda, og legg til at 30 opprørarar til vart drepne.

NRK - 27 mar 21 kl. 18:41

Rundt 100 drepne i Myanmar

Mange demonstrantar er drepne i nye samanstøytar i Myanmar, ifølgje lokale kjelder. Nyheitsbyrået AP melder 93 døde, medan nyheitsnettstaden Myanmar Now melder at 114 har vorte skotne og drepne ulike stader i landet..

NRK - 27 jul 21 kl. 05:30

14 sivile drepne i Niger

Væpna menn på motorsyklar drepne 14 menneske i eit åtak mot landsbyen Wiye ligg i distriktet Banibangou vest i Niger, nær grensa til Mali. Angrepet søndag var retta mot sivile, og ni av dei drepne arbeidde på ein åker, opplyser innanriksdepartementet i Niger. Åtak frå jihadistgrupper er ikkje uvanlege i regionen.

NRK - 22 maj 21 kl. 12:05

To drepne i Minneapolis

To menneske er skotne og drepne i Minneapolis i USA fredag. Åtte andre er såra, ifølge politiet i byen. Tilstanden skal vere kritisk for ein av dei såra.

NRK - 23 mar 21 kl. 01:57

Politimann blant drepne i Colorado

Politiet i Colorado i USA stadfestar at ein politimann blei drepen i skytinga på ein supermarknad i Boulder måndag. Politisjef Kerry Yamaguchi seier det er fleire andre drepne, men vil ikkje seie kor mange. Ein mann er arrestert som mistenkt for åtaket..

NRK - 03 maj 21 kl. 14:18

Minst 15 drepne i Taliban-angrep

Minst 15 afghanske regjeringssoldatar er drepne i Taliban-angrep vest i landet, opplyser lokale styresmakter. Taliban har trappa opp angrepa i Afghanistan etter at USA og Nato formelt har begynt tilbaketrekkinga etter å ha vore landet i 20 år..

NRK - 21 maj 21 kl. 12:29

Seks drepne av bombe i Pakistan

Seks menneske er drepne av ei bombe i Pakistan nær grensa til Afghanistan, melder lokalt politi til fleire nyheitsbyrå. Bomba skal ha gått av under ein demonstrasjon til støtte for palestinarane..

NRK - 09 aug 21 kl. 10:19

Tolv drepne i åtak i Burkina Faso

Tolv Burkina Faso-soldatar vart drepne og åtte skada i eit åtak nær grensa mellom Vest-Afrika og Mali måndag. Myndigheitene opplyser om at det var eit bakhaldsåtak frå det dei mistenker er jihadistar, skriv AFP..

NRK - 17 jan 21 kl. 11:28

Mange drepne i Darfur

I Darfur i Sudan har minst 48 personar blitt drepne i kampar mellom ulike etniske grupper i helga. Det melder AFP. Ved nyttår tok eit fredsvarande FN-oppdrag slutt i regionen, og FN-soldatane reiste frå landet..

NRK - 21 jan 21 kl. 10:43

Mange drepne i Bagdad

Minst 21 er drepne etter at to sjølvmordsbombarar gjekk til angrep i Bagdad i Irak torsdag, melder AFP. Det er også meldt om minst 50 såra etter angrepet. Det er ikkje kjent kven som står bak angrepa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt