NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 05:31

NRK - 29 mai 21 kl. 15:26

Øst-Europa hardest rammet

De sju landene med flest koronadødsfall i forhold til innbyggertall i verden, er nå alle å finne i Øst-Europa. Det skriver NTB. Ungarn er aller hardest rammet og har registrert 307 koronarelaterte dødsfall per 100.000 innbyggere. Deretter følger Tsjekkia med 281, Bosnia med 281, Nord-Makedonia med 258, Bulgaria med 254, Montenegro med 251 og Slovakia med 226.
Les mer på NRK


Les mer om:
europa, NTB, Tsjekkia, makedonia, Slovakia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Øst-Europa, hardest, rammet
NRK - 29 mai 21 kl. 09:05

Øst-Europa hardest rammet av korona

De sju landene med flest koronadødsfall i forhold til innbyggertallet, er nå alle å finne i Øst-Europa. Ungarn er aller hardest rammet og har registrert 307 koronarelaterte dødsfall per 100.000 innbyggere, etterfulgt av Tsjekkia med 281, Bosnia med 281, Nord-Makedonia med 258, Bulgaria med 254, Montenegro med 251 og Slovakia med 226, viser en oversikt utarbeidet av AFP..

NRK - 25 mai 21 kl. 23:12

Unge kvinner rammes hardest

Kvinner under 30 er hardest rammet av hat og trakassering på nett, ifølge en ny rapport fra Likestillingsombudet. «Altfor mange avstår fra å ytre seg på grunn av hat, trakassering og den negative tonen i debattene,» heter det i rapporten som ikke er helt ferdigstilt. Den skal offentliggjøres neste måned.

Aftenposten - 29 mai 21 kl. 09:13

Øst-Europa hardest rammet av pandemien

De sju landene med flest koronadødsfall i forhold til innbyggertallet, er nå alle å finne i Øst-Europa..

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 21:07

Ahus er Norges hardest pressede sykehus. Dette er risikofaktorene de ser hos pasienter med covid-19.

Ahus er det sykehuset i Norge som er blitt presset hardest av covid-19..

VG - 04 mars 21 kl. 18:16

Her er beviset på at Liverpool er hardest rammet

Liverpool har hatt spillere ute på grunn av skader og sykdom i 1029 dager så langt denne sesongen. Ingen klubber i nærheten av å være like hardt rammet..

NRK - 19 mars 21 kl. 21:58

Stor krisepakke vedtatt i Italia

Den italienske regjeringen har fått vedtatt en krisepakke på 32 milliarder euro som skal få fart på økonomien i landet, som er hardt rammet av koronapandemien. Pengene skal i første rekke gå til sektorer som har blitt hardest rammet av pandemien, som for eksempel turismen..

NRK - 02 juni 21 kl. 18:13

Fortsatt krise i turistnæringen

Verdens turistnæring var fortsatt rammet av koronakollaps i første kvartal i år. Antall ankomster var hele 83 prosent lavere enn i samme periode i fjor, ifølge tall fra Verdens turismeorganisasjon (UNWTO). Asia og Stillehavsregionen var hardest rammet med en nedgang på 94 prosent..

NRK - 05 juli 21 kl. 16:00

Høye smittetall i Sør-Afrika

Sør-Afrika er hardt rammet av en ny smittebølge, og lørdag ble det satt ny årsrekord med 26.485 nye registrerte smittetilfeller. Det er områdene rundt Johannesburg og Pretoria i Gauteng-provinsen som er hardest rammet, og provinsen sto for 16.

NRK - 07 mai 21 kl. 09:07

10 millioner til filmer

Regjeringen vil gi 10 millioner til filmer som ble rammet av pandemien. – Dette er 10 millioner kroner i friske midler for å hjelpe filmprodusenter som har blitt rammet særlig hardt av stengte kinoer og redusert kapasitet under pandemien, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i en pressemelding. Kompensasjonsordningen vil bli administrert av Norsk filminstitutt (NFI), og filmprodusenter kan nå søke om midler for filmer som var i distribusjon i perioden 13.

NRK - 05 juli 21 kl. 11:20

Hackerne kom seg inn via IT-selskap

Løsepengevirus-angrepet som har rammet blant annet svenske Coop skjedde via tjenesteleverandører innen it-drift. Blant annet ble et svensk datterselskap av norske Visma rammet, Visma EssCom. Visma opplyser til NRK at ingen norske kunder er rammet av angrepet gjort via programvaren Kaseya.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 5 minutter siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 15 minutter siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 minutter siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 15 minutter siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 45 minutter siden

Dramatisk da dobbeltsculler kantret

Are Strandli og Kristoffer Brun havnet i vannet like før slutt under semifinalen i lettvekt dobbeltsculler i Tokyo-OL. Dermed er OL-eventyret over for duoen. Videosbilder viser at båten gikk rundt like før målgang da den norske duoen kjempet om å ta seg til finale.

NRK - 45 minutter siden

Skuffet Tufte avsluttet med tårer

Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund. Den norske dobbeltfireren endte på 9.

NRK - 1 time siden

Kantret fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten kantret på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..

NRK - 1 time siden

Veltet fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten veltet på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt