NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 23:06

NRK - 29 maj 21 kl. 15:26

Øst-Europa hardest rammet

De sju landene med flest koronadødsfall i forhold til innbyggertall i verden, er nå alle å finne i Øst-Europa. Det skriver NTB. Ungarn er aller hardest rammet og har registrert 307 koronarelaterte dødsfall per 100.000 innbyggere. Deretter følger Tsjekkia med 281, Bosnia med 281, Nord-Makedonia med 258, Bulgaria med 254, Montenegro med 251 og Slovakia med 226.
Les mer på NRK


Les mer om:
europa, NTB, Tsjekkia, makedonia, Slovakia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Øst-Europa, hardest, rammet
NRK - 29 maj 21 kl. 09:05

Øst-Europa hardest rammet av korona

De sju landene med flest koronadødsfall i forhold til innbyggertallet, er nå alle å finne i Øst-Europa. Ungarn er aller hardest rammet og har registrert 307 koronarelaterte dødsfall per 100.000 innbyggere, etterfulgt av Tsjekkia med 281, Bosnia med 281, Nord-Makedonia med 258, Bulgaria med 254, Montenegro med 251 og Slovakia med 226, viser en oversikt utarbeidet av AFP..

NRK - 25 maj 21 kl. 23:12

Unge kvinner rammes hardest

Kvinner under 30 er hardest rammet av hat og trakassering på nett, ifølge en ny rapport fra Likestillingsombudet. «Altfor mange avstår fra å ytre seg på grunn av hat, trakassering og den negative tonen i debattene,» heter det i rapporten som ikke er helt ferdigstilt. Den skal offentliggjøres neste måned.

NRK - 10 sep 21 kl. 15:51

Erklærer tørke nasjonal katastrofe

Kenyas president Uhuru Kenyatta har erklært tørken i landet for en nasjonal katastrofe. Minst 2 millioner innbyggere er rammet. Regjeringen opplyste onsdag at det vil bli delt ut vann og mat til husholdninger.

Aftenposten - 29 maj 21 kl. 09:13

Øst-Europa hardest rammet av pandemien

De sju landene med flest koronadødsfall i forhold til innbyggertallet, er nå alle å finne i Øst-Europa..

Aftenposten - 28 mar 21 kl. 21:07

Ahus er Norges hardest pressede sykehus. Dette er risikofaktorene de ser hos pasienter med covid-19.

Ahus er det sykehuset i Norge som er blitt presset hardest av covid-19..

NRK - 21 okt 21 kl. 15:20

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

Aftenposten - Igår: 11:12

Strømkrisen: De som rammes hardest, må få hjelp

De som rammes hardest, må få hjelp..

NRK - 21 okt 21 kl. 11:00

Koronasmitten stiger i Europa

Verdens helseorganisasjon kunngjorde denne uken at det er satt en milliard vaksinedoser i Europa. Men i mange land er vaksinasjonsgraden fortsatt lav, og den siste uken er det registrert en smitteøkning på 7 prosent i Europa, skriver NTB. Mye av smitteøkningen er registrert i Øst-Europa, blant annet i Russland, Romania, Slovenia og Bulgaria.

VG - 04 mar 21 kl. 18:16

Her er beviset på at Liverpool er hardest rammet

Liverpool har hatt spillere ute på grunn av skader og sykdom i 1029 dager så langt denne sesongen. Ingen klubber i nærheten av å være like hardt rammet..

NRK - 19 mar 21 kl. 21:58

Stor krisepakke vedtatt i Italia

Den italienske regjeringen har fått vedtatt en krisepakke på 32 milliarder euro som skal få fart på økonomien i landet, som er hardt rammet av koronapandemien. Pengene skal i første rekke gå til sektorer som har blitt hardest rammet av pandemien, som for eksempel turismen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To er etterlyste etter knivstikking

Ytterlegare to personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20-åra vart knivstukken på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld. Dei to er er etterlyste internasjonalt, seier påtaleansvarleg Anne Haave i Trøndelag politidistrikt til NRK..

NRK - 1 time siden

To er sikta etter knivstikking

To personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20-åra vart knivstukken på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld. Mannen vart alvorleg skadd..

NRK - 45 minutter siden

Redningsaksjon i Kvam

Det pågår ein redningsaksjon etter tre personar i Tokagjelet i Kvam. Ein robåt skal ha blitt tatt av kraftig straum i elva. Politiet skriv på twitter at dei fryktar personane er falt i vatnet..

NRK - 1 time siden

Tidlegare fått klager på sikkerheit

Den assisterande regissøren på filmsettet «Rust», og som gav skytevåpenet til Alec Baldwin, har tidlegare fått klager på sikkerheit under to produksjonar i 2019. Det seier to personar som jobba tett på vedkommande til CNN. Klagane inneheldt blant anna ignorering av sikkerheitsprotokollar for bruk av våpen..

NRK - 1 time siden

Tre nye smittede i Skjåk

Det ble i går registrert tre nye smittede i Skjåk. Det samlede tallet på smittede er nå 18 personer. Alle positive prøver er av personer med tilknytning til Skjåkheimen.

NRK - 1 time siden

Arrestert og sikta

To personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20 åra vart knivstukke på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld..

NRK - 1 time siden

16 redda frå brennande skip

16 personar er redda frå eit brennande konteinarskip utanfor kysten av Canada, skriv ABC News. Brannen braut ut i 10 konteinarar på laurdag, ifølgje den kanadiske kystvakta. Dei mobiliserte eit mannskap som redda ut personane om bord og avgrensa brannen.

NRK - 2 timer siden

Målfest mellom Odd og Brann

Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna.

NRK - 2 timer siden

Brannbil blei påkøyrt

Ein brannbil med ein brannkonstabel på taket blei påkøyrt då den hjalp til etter ein kjedekollisjon på E18 ved Tønsberg. Ingen personar blei skadd. Brannbilen fekk skader på sida og er mellombels ute av drift..

NRK - 2 timer siden

SAS-sjef: situasjonen er alvorleg

Flyselskapet SAS er i ein alvorleg situasjon og utgiftene må kuttast, seier sjefen i SAS Anko van de Werff til den danske avisa Finans. Ei utfordring er blant anna at det er venta færre forretningsreiser framover, og toppsjefen har kalla inn dei tilsette sine fagforeiningar til forhandlingar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt