NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 10:34

NRK - 16 maj 22 kl. 22:10

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette. Vi har således konkludert med at dette er intet straffbart forhold. Vi anser etterforskningen som avsluttet, sier Hansen til Lofotposten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hansen, Vest-Lofoten, Lofotposten, Leknes, Kystvakten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Årsaken, til, brannen, Veidarer , avdekket
NRK - 06 apr 22 kl. 11:47

Politiet ber om video og bilder etter brann i Hemsedal

Politiet ønsker vitneopplysninger, bilder og video av brannen i Hemsedal fra tidspunkter før klokka 16. Brannen brøt ut onsdag 30. mars.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:41

Politiet mistenker én eller flere personer etter skogbrann

Det er forbudt å fly over et område i Bergen. Det gjelder også droner.– Dette er blant annet for at brann-helikopter skal kunne fly trygt.

NRK - 09 jun 22 kl. 08:25

Finner ikke brannårsaken

Politiet har ikke klart å slå fast årsaken til storbrannen i Hemsedal i slutten av mars og henlegger saken. Det sier politijurist Ida Follerås til Hallingdølen. Politiet er ganske sikre på at brannen startet på en balkong i tredje etasje i bygget som var under oppføring, og at brannen startet i forbindelse med arbeider med en vinkelsliper.

Klartale - 25 mar 22 kl. 08:56

Folk sliter med å finne nytt hjem etter brannen

Folk ble husløse etter en brann. Den skjedde for to uker siden. En blokk i Drammen begynte å brenne.

NRK - 10 apr 22 kl. 08:51

Kontroll på konteinerbrann i Fredrikstad

Politiet advarte søndag morgen mot giftig røyk fra en konteinerbrann i Fredrikstad. Brannen er under kontroll, og ingen er skadd, varsler politiet. Ifølge politiet kunne røyken fra brannen i Kortbølgen i Gamle Fredrikstad være svært helseskadelig.

NRK - 14 feb 22 kl. 21:19

Full fyr i bolig i Karasjok

Nødetatene rykket ut til en brann i en bolig i Karasjok, melder Politiet i Finnmark på Twitter. Brannen skal nå være slukket. Beboerne evakuerte seg selv, ifølge politiet.

NRK - 10 feb 22 kl. 12:42

Brannen i Hamar sentrum 26. januar var påsatt

Tre personer er siktet etter brannen i Grønnegata i Hamar sentrum 26. januar. Politiet bekrefter at brannen er påsatt og viser til krimtekniske undersøkelser, skriver de i en pressemelding.

NRK - 14 apr 22 kl. 07:24

En pågrepet etter boligbrannen i Steinkjer

Fem personer er husløse etter brann i en tomannsbolig i Steinkjer natt til torsdag. Én person er pågrepet av politiet. Politiet fikk melding om brannen rundt 4.

NRK - 30 apr 22 kl. 07:21

Skogbrann i Sandnes

Brannvesenet har hatt ein skogbrann under oppsikt i natt i nærleiken av Nordlandstjørna, mellom Forenesvegen og Noredalen i Sandnes. – Brannen har vore tydleg å sjå frå vegen langs Lutsivatnet og i retning Ims, seier innsatsleiar Eirik Andreassen i brannvesenet til NRK i 07-tida, laurdag morgon. Brannen har ein front på eit par hundre meter, som rører seg seint i retning ned mot Lutsivatnet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

101-åring dømt til fem års fengsel for medvirkning til holocaust

Josef Schütz (101) er dømt til fem år i fengsel for å ha medvirket til drap på 3.518 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig. Dommen ble avgitt i en tysk domstol tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

USA hevder at de har likvidert ledende jihadist

Det amerikanske militæret er «svært sikre» på at de har likvidert lederen for jihadistgruppa Hurras al-Din (HaD) i et droneangrep, melder AFP. Lederen Abu Hamzah al Yemeni reiste alene med motorsykkel da angrepet inntraff i Idlib-provinsen i Syria, opplyser USAs sentralkommando i en kunngjøring. Ingen andre ble drept i angrepet..

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanser kan bli satt på bakken i dag

Flyene i Alta, Kirkenes, Ålesund vil bli satt på bakken i løpet av ettermiddagen/kvelden dersom tekniker ikke rekker frem til basen før den tid, eller de får foretatt teknisk sjekk ved annen base i forbindelse med oppdrag. Det opplyser Luftambulansetjenesten i en presemelding..

NRK - 45 minutter siden

Flystreiken går til tvungen lønnsnemnd

Det opplyser arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen. Persen forteller at hun mandag fikk opplyst fra Helsetilsynet at det måtte gripes inn i streiken i dag. Hvis ikke ville det oppstå fare for liv og helse..

NRK - 45 minutter siden

Finnmarksykehuset: Over 70 pasientreiser kansellert

Finnmarkssykehuset har måttet avlyse et 70-tall pasientreiser tirsdag, opplyser kommunikasjonssjef Eirik Palm til Dagbladet. Årsaken er den pågående flyteknikerstreiken..

NRK - 45 minutter siden

Russland har misligholdt gjeld, ifølge Moody's

Kredittvurderingsbyrået Moody's bekrefter at Russland har misligholdt utenlandsgjeld for første gang på over hundre år, skriver NTB. Kreditorene hadde ikke mottatt rentebetalinger på til sammen 100 millioner dollar i tide fra Russland. Flere medier melder at Russland er villige til å betale, men at sanksjonene mot landet gjør det umulig å overføre pengene til de utenlandske kreditorene.

NRK - 1 time siden

Omkom i bilulykke i Orkland

En kvinne i 40-årene omkom i en frontulykke som skjedde i Orkland mandag kveld. Det bekrefter etterforskningsleder Randi Fagerholt til Adressa.no..

NRK - 1 time siden

Karantenetiden i Kina halveres for innreisende

Kinesiske myndigheter halverer karantenetiden for innreisende fra utlandet, melder AFP. Nå må tilreisende tilbringe syv dager på karantenehotell, og ytterligere tre dager i hjemmekarantene. Tidligere måtte reisende tilbringe minst to uker på karantenehotell ved ankomst..

NRK - 1 time siden

Skar ut kulehull fra moské

I går, nesten tre år etter terroren mot Al Noor-moskeen i Bærum, ble kulehullene skåret ut av veggen. De skal stilles ut i et eget museumsrom, skriver Budstikka. Stiftelsen 10.

NRK - 1 time siden

Stortingsdirektøren sier opp sin stilling

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, vedtar overtredelsesgebyr fra Datatilsynet på 2 millioner kroner, opplyser stortinget i en pressemelding. Andersen sier samtidig opp sin stilling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com