NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 09:44

NRK - 21 mars 21 kl. 09:49

Åpner for konsert med negativ test

Berlinfilharmonien spilte lørdag kveld for så mye som 1000 personer. Konserten er en del av et pilotprosjekt der Berlin åpner kulturarrangementer for publikummere som har testet negativt for korona, melder DPA. Utenfor konserthallen ble det satt opp en hurtigteststasjon. Rundt halvparten ble testet her, mens resten ble testet andre steder. Totalt ni arrangement er planlagt gjennom pilotprosjektet, som skal vare fram til midten av april.
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin, DPA, Andrea Zietzschmann

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, konsertmed , negativ, test
NRK - 16 juni 21 kl. 14:32

Tiltak mot negativ sosial kontroll

I dag legger kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) fram regjeringens nye handlingsplan Frihet fra negativ sosial kontroll og æresrelatert vold (2021-2024). Der foreslår regjeringen 33 tiltak mot negativ sosial kontroll. Handlinsplanens innsatsområder er: 1) Innsats for nyankomne flyktninger og innvandrere 2) Kunnskap og kompetanse for et helhetlig hjelpetilbud 3) Et styrket rettsvern for utsatte personer 4) Forebygge ufrivillige utenlandsopphold 5) Internasjonalt samarbeid – Friheten til å bestemme over eget liv er grunnleggende i vårt samfunn.

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:37

Krever negativ test før reise

Tromsø lufthavn åpner en hurtigteststasjon for reisende til Svalbard. For dem som skal besøke Svalbard må det avlegges en negativ koronatest et døgn før avreise. Det kreves at testen er tatt på fastlandet.

NRK - 21 feb. 21 kl. 09:14

Israelere kan nå gå på konsert

Søndag åpner deler av kulturlivet i Israel igjen. De som er vaksinert mot korona, kan nå gå på konsert, mens andre må vente. Et såkalt grønt pass deler nå befolkningen i to når landet tar et nytt skritt mot gjenåpning etter den tredje nedstengningen..

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:07

Krever negativ test ved innreise

Fra neste uke krever Storbritannia negativ koronatest ved innreise. De som ikke har papirene i orden, kan vente seg en bot på 500 pund, skriver NTB. Målet med det nye kravet er å bekjempe spredningen av nye virusvarianter..

NRK - 21 jan. 21 kl. 13:57

Byrådet er negativ til portforbod

Byrådet i Bergen er kritisk til forslaget frå regjeringa om å kunne innføre portforbod. Dei meiner at effekten av portforbod vil vere beskjeden for smittevernet, ha negativ effekt på folkehelsa og gå på tilliten til styresmaktene laus..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:02

Krever negativ test for innreise

Det vil bli innført et krav om negativ koronatest og karantene for alle som kommer til USA fra andre land, det sier president Joe Biden..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:02

Krever negativ test for USA-reise

Det vil bli innført et krav om negativ koronatest og karantene for alle som kommer til USA fra andre land, opplyser president Joe Biden..

NRK - 28 jan. 21 kl. 16:38

Krav om negativ koronatest

Regjeringa har bestemt at alle som reiser til Svalbard må syne til ein negativ koronatest innan 24 timar før avreise. Testen må vere gjennomført på fastlandet, heiter det i ei pressemelding. Endringa trer i kraft natt til fredag..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 16:48

Sverige innfører innreiseforbud for alle uten negativ test. Sender soldater til grensen mot Norge.

Sverige innfører innreiseforbud for alle utlendinger uten negativ koronatest..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:30

Island krever negativ test

Island endrer reglene for innreise og krever en negativ koronatest som ikke er eldre enn 72 timer av alle som ankommer landet, opplyser myndigheter. Fra før har Island krevd test ved ankomst, deretter karantene i fem eller seks dager, og så ny test..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 10 minutter siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 15 minutter siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 15 minutter siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 15 minutter siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 30 minutter siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 1 time siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter ulykke

Fire personer er involvert i trafikkulykken med en trailer og en personbil i Grong. To av dem sendes til sykehus. – Skadeomfang og hendelsesforløp foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tsunamivarsel etter jordskjelv

Det er sendt ut tsunamivarsel for store deler av Stillehavet etter et kraftig jordskjelv på vestkysen av Alaska. Amerikanske myndigheter advarer om en at en tsunamibølge blant annet kan berøre Guam, som ligger tusenvis av kilometer unna. Skjelvet målte 8,2 og berørte et område i Alaska med lite folk, men det fins flere små samfunn langs kysten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt