DN > Teknologi

Torsdag, 29 Juli, 18:21

DN - 19 aug. 15 kl. 18:59

Ønsker mer mattespill og «brusraketter»

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil innføre nye undervisningsformer og gjøre realfag morsommere. Det ser elevene ut til å være klare for..
Les mer på DN


Les mer om:
Torbjørn Røe Isaksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, mer, mattespillog , brusraketter
E24 - 09 feb. 21 kl. 11:56

Mattespill fra Bergen skal erobre verden: – Målet vårt er 50 millioner brukere på fire år

Da selskapet Eduplaytion AS planla å hente inn 4,5 millioner i aksjekapital, ble det på rekordtid tegnet aksjer for 30 millioner kroner..

P4 - 16 nov. 16 kl. 18:10

Sp ønsker mindre sentralisering

Senterpartiet ønsker mindre sentralisering, og vil beholde avgiftsnivået på drivstoff som i dag. Det opplyste Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum da han la frem partiets alternative statsbudsjett i dag. Partiet ønsker å bevilge mer penger for å ha velferdstilbudene spredt over hele landet, og ikke samlet i de store byene.

P4 - 10 jan. 17 kl. 09:06

Trakk kortet rekordofte

Aldri før har nordmenn trukket betalingskortet flere ganger enn vi gjorde i fjor. Tall fra BankAxept AS og Nets viser at kortene ble brukt 1,78 milliarder ganger, en økning på 6,8 prosent sammenlignet med året før. I løpet av året ble det brukt kort for å handle varer og tjenester for 610,9 milliarder kroner.

P4 - 30 april 17 kl. 09:28

Vi ønsker å spare mer

Vi ønsker å spare mer. Nesten halvparten av de spurte i en undersøkelse Ipsos har gjort for DNB varsler at de vil spare mer penger i år enn i fjor. Blant de yngste svarer to av tre at de skal spare mer, melder NTB.

P4 - 01 mars 20 kl. 17:23

Vil ha lønnstopp på Stortinget

Arbeiderpartiet ønsker å stemme i mot lønnsøkninger for statsministeren, statsrådene og stortingsrepresentantene. Dette er første gang partiet ikke ønsker lønnsøkning. Partiet sier til VG at de ikke ønsker å være med på at de rikeste blir rikerere, mens de som har minst ikke klarer å holde tritt med lønnsøkningene Nå ønsker de at en lederlønnkommisjon skal gå igjennom lederlønninger i staten og statlige selskaper..

P4 - 08 april 20 kl. 21:27

Flere ønsker å adoptere dyr

Flere ønsker å adoptere dyr under koronakrisen. Siden Norge ble stengt ned har Dyrebeskyttelsen mottatt en dobling i søknader om å få adoptere dyr. Lokalavdelingene merker også oppgang i folk som ønsker å ha dyr i fosterhjem.

NRK - 21 mars 16 kl. 19:32

Obama: Ønsker mer studentutveksling

– Vi ønsker mer studentutveksling. Flere amerikanere kan studere på Cuba, og omvendt. Kubanske studenter skal få stipend, og kubanske lærere skal tilbys mer engelskopplæring..

P4 - 22 mars 18 kl. 16:36

Ber Ødegaard være mer egoistisk

- Martin Ødegaard må bli mer egoistisk for å få ut sin fulle potensial for Norge, mener landslagssjef Lars Lagerbäck. Svensken fortalte på en pressekonferanse at han tok en prat med 19-åringen i går, og til TV 2 sier Ødegaard at han ble bedt om å være mer direkte, ja, rett og slett litt mer ego. Heerenveen-spilleren sier han vil prøve å gjøre mer selv framover - blant annet skyte mer istedenfor å slå en pasning..

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

NRK - 28 aug. 20 kl. 09:11

Mer skog i Norge de siste ti årene

De siste ti årene har det blitt 16 prosent mer skog i Norge, men mengden øker saktere enn før viser tall fra SSB. At det øker mindre skyldes trolig lavere tilvekst, mer hogst, mer skogvern, mer gammel skog og mer død ved etter tørkesommeren 2018..

Fler nyheter fra DN

DN - 20 aug. 15 kl. 09:38

Hellas overholder lån til ESB

Hellas innfridde torsdag et lån på 3,4 milliarder euro til Den europeiske sentralbanken (ESB)..

DN - 20 aug. 15 kl. 08:15

Grove brudd på arbeidsmiljøloven i servicebransjen

Arbeidstilsynet har funnet brudd på arbeidsmiljøloven ved fire av fem hoteller og restauranter så langt i sommer..

DN - 20 aug. 15 kl. 07:40

Dagens viktigste økonominyheter

Presseklipp fra torsdagens morgenaviser..

DN - 20 aug. 15 kl. 07:42

Tilfører markedet 150 milliarder yuan

Kinas sentralbank har gjennomført den største likviditetstilførselen siden februar, og har tilført markedet netto 150 milliarder yuan denne uken..

DN - 20 aug. 15 kl. 07:45

- Ti personer involvert i bombe i Bangkok

Thailands politisjef sier at minst ti personer mistenkes for å ha vært involvert i bombeangrepet i Bangkok mandag. Og at det tok minst en måned å planlegge..

DN - 20 aug. 15 kl. 07:46

- Kroner er ikke noe man ønsker å ta i med ildtang

Akkurat nå skyr valutamarkedet den norske valutaen. Men slik blir det ikke fremover, spår DNB Markets. Sjekk meglerhusets nye valutaprognoser..

DN - 20 aug. 15 kl. 07:37

Ny bunn for oljeprisene

Uventet vekst i amerikanske oljelagre sendte prisene enda lenger ned..

DN - 20 aug. 15 kl. 06:28

- Jeg sier ikke at vi er på randen av en kollaps, men...

Optimismen kan være på vei tilbake i kinesisk næringsliv etter markedsuroen i sommer. Men det er ingen klar forståelse av hva som skjer, ifølge analytiker..

DN - 20 aug. 15 kl. 05:37

Disse yrkene kan bli overtatt av roboter

Færre enn én av ti nordmenn frykter at roboter kan komme til å overta jobbene deres, viser en undersøkelse. Men faren er større enn mange tror..

DN - 20 aug. 15 kl. 05:27

Måling: Erna mer tydelig og troverdig enn Jonas

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg er både mer tydelig og virker mer troverdig i debatter enn Ap-leder Jonas Gahr Støre, viser en meningsmåling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt