NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:35

NRK - 27 feb 23 kl. 15:01

Ønsker flere tips etter mistenkelig dødsfall på Karmøy

I forrige uke ba politiet om tips etter at en person ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn på Karmøy. Politiet ønsker fortsatt flere tips i saken, det skriver de i en pressemelding. – Vi må, av hensyn til etterforskningen, være tilbakeholdne med hvilken informasjon vi har. Vi er fortsatt interessert i tips som kan si noe om avdødes bevegelser i tidsrommet 17. februar til formiddagen 20.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skudeneshavn, Karmøy, Kristin Aasberg Ueland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, flere, tips, etter, mistenkelig, dødsfall, Karmøy
NRK - 07 mar 23 kl. 10:10

Politiet ønsker tips etter skytehendelse

Politiet ønsker tips etter at det mandag 13. februar 2023 ca. klokken 23.

NRK - 14 apr 23 kl. 12:05

Politiet ønsker tips etter brannen i Mo i Rana

Politiet fikk torsdag 13. april klokken 20:20 melding om brann i en boligblokk i Myraveien 34 i Mo i Rana. – Mannskaper fra brannvesenet var raskt på stedet og konstaterte at brannen utviklet seg svært hurtig.

Klartale - 13 apr 23 kl. 06:00

Hvorfor får vi færre barn?

Før kom flere fra store søskenflokker. Nå velger de fleste å ikke få flere enn to barn. Vi får færre barn enn noensinne i Norge.

NRK - 20 jan 23 kl. 18:30

Agder etterforsker færrest tips om nettovergrep mot barn

Kun 2 prosent av de 129 tipsene om nettovergrep mot barn fra Kripos til Agder politidistrikt i 2022 ble etterforsket. Til sammen mottok Agder politidistrikt 129 tips fra Kripos, og det ble opprettet tre straffesaker, skriver Stavanger Aftenblad. En rekke straffesaker mot nettovergripere starter i form av et tips fra amerikanske National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC).

Klartale - 14 jul 23 kl. 11:30

Tips fra Nav til ukrainere som vil jobbe

Over 50.000 ukrainere har søkt asyl i Norge. Mange av dem kom allerede tidlig i 2022.

NRK - 16 maj 23 kl. 12:35

Politiet ønsker tips om savnet mann i Selbu

Politiet ønsker tips fra publikum i søket etter en mann i 40-årene som ble meldt savnet fredag 12. mai. Han ble sist sett i området Amdal ved Selbusjøen mandag 8.

NRK - 19 nov 22 kl. 15:21

Ønsker tips om voldshendelse

Politiet ønsker tips fra vitner i forbindelse med en voldshendelse utenfor Joker i Storgata Tromsø, natt til lørdag i tidsrommet 03.30 til 05.00.

Klartale - 26 okt 22 kl. 13:27

Kjøper du mye og billig? Her er noen tips til deg

«Fast fashion». «Bruk og kast»-samfunn. Tekstil-arbeidere som får for dårlig betalt.

Klartale - 14 feb 23 kl. 14:03

Er du singel? Dette er ekspertenes tips

Mange er single i Norge. Vi vet ganske lite om fenomenet, sier Marius Stavang. Stavang er psykolog og forsker ved universitetet NTNU.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:51

Politiet har fått nytt tips i Silje-saken

Statsadvokaten har sendt Silje-saken tilbake til politiet etter nytt tips. – Den er sendt tilbake for å etterforske et nytt tips, uten at vi kan si noe mer om hva det gjelder, sier førstestatsadvokat i Trøndelag statsadvokatembeter, Unni Sandøy, til NRK. I begynnelsen av november avsluttet Trøndelag politidistrikt etterforskningen og sendte saken over til Trøndelag statsadvokatembeter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com