E24 > Økonomi

Sunday, 24 October, 12:09

E24 - 14 sep 21 kl. 11:18

Én skuffet og én fornøyd med MDGs valgresultat: – For mye klimamas

Investor Jan-Petter Sissener syns det har vært «for mye klimamas» og gleder seg over at MDG havnet under sperregrensen. – Svært skuffende, sier investor og MDG-støttespiller Jens Ulltveit-Moe..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jan-Petter Sissener, MDG, Jens Ulltveit-Moe, MDGs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én skuffetog én , fornøydmed , MDGs, valgresultat, For, mye klimamas
E24 - 14 sep 21 kl. 11:18

Én skuffet og én fornøyd med MDGs valgresultat: – Altfor mye klimamas

Investor Jan-Petter Sissener syns det har vært «altfor mye klimamas» og gleder seg over at MDG havnet under sperregrensen. – Svært skuffende, sier investor og MDG-støttespiller Jens Ulltveit-Moe..

VG - 06 aug 21 kl. 22:18

Her er MDGs plan mot Vedum – vil støtte ren Ap-regjering

MDGs Une Bastholm vil støtte en ren Ap-regjering, og frir til allianse med Rødt og SV. Men hun får en kald skulder fra Jonas Gahr Støre..

E24 - 07 sep 21 kl. 09:01

Tina Bru-refs til MDGs havvind-plan: Kan bety 4–5 nye turbiner hver uke fram til 2030

Tina Bru (H) slakter MDGs plan om å bygge ut like mye havvind som USA innen 2030. – Hun er fullstendig uten visjoner, svarer Une Bastholm (MDG)..

VG - 07 sep 21 kl. 21:51

Ekspert overrasket over MDGs tilbakegang i skolevalget

Arbeiderpartiet ble størst og Fremskrittspartiet gikk mest frem, men det var MDGs tilbakegang som overrasket ekspertene mest i årets skolevalg..

E24 - 27 maj 21 kl. 14:04

– Mange er skuffet i dag. Jeg er særlig skuffet over Arbeiderpartiet

Odd Kristian Reme er skuffet. Både over eget parti, Arbeiderpartiet, men også over at kapitalkreftene har vunnet fram. Slik tolker han innstillingen fra Stortingets kontrollkomite som anbefaler å si nei til ny gransking av Alexander L.

VG - 05 sep 21 kl. 22:45

MDG-Berg refser Aps oljeskatt-ja: – Milliardfest for oljeindustrien

MDGs Lan Marie Berg er skuffet over at Ap-leder Jonas Gahr Støre signaliserer støtte til ny oljeskatt. Hun sier at Støre kan bli avhengig av partiets støtte etter valget..

NRK - 21 jun 21 kl. 21:54

Pågrepet for å ha fornærmet kongen

Fire klimaaktivister fra gruppen Mother Nature er pågrepet i Kambodsja for å ha dokumentert sumping av avfall i en elv i hovedstaden Phnom Penh. Ofisielt er de pågrepet for «fornærmelser mot kongen» og «konspirasjoner». Det melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 18 jul 21 kl. 00:57

Kjemielekkasje ved fornøyelsespark

26 personer har blitt kjørt til sykehus etter å ha blitt utsatt for lekkasje av kjemikalier ved fornøyelsesparken Splashtown i Spring i Texas. 39 personer skal ha avslått ambulanse transport til sykehus etter at de fikk akutthjelp på stedet, skriver Spring Fire Department på Twitter. Mange fikk pusteproblemer og irritasjoner i hunden, skriver Click2Houston.

NRK - 20 sep 21 kl. 19:00

Forsøkt ranet på Tåsen

Politiet er i området Tåsen i Oslo og søker etter en gjerningsperson etter at en kvinne skal ha blitt forsøkt stukket med en spiss gjenstand. Politiet har kontroll på fornærmede og gjennomfører avhør. Kvinnen er uskadd.

NRK - 17 okt 21 kl. 18:23

Kongsberg: Antall fornærmede øker

Etterforskningen etter drapene i Kongsberg fortsetter for fullt. Politiet holder på med vitneavhør, analyser og innsamling av tekniske funn. Torsdag var 50 vitner avhørt.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Næringspolitikk på kollisjonskurs med dynamisk grønn vekst

I 2018 igangsatte Solberg-regjeringen en totalgjennomgang av det næringsrettede virkemiddelapparatet, herunder Innovasjon Norge og Forskningsrådet, i den hensikt å få mer ut av den offentlige pengebruken..

E24 - 1 time siden

Nav tar strømregningen for folk med dårlig råd: Millioner går til gebyrer og omstridte produkter

Da Nav Gamle Oslo dekket strømutgifter på 6,6 millioner for sosialklienter i 2020, gikk 770.000 kroner til fakturagebyrer og utskjelte tilleggsprodukter, ifølge E24s anslag. – Sløsing med offentlige penger, sier Nav-konsulent..

E24 - 2 timer siden

– Trives man bedre i jobben om man er gode venner med kollegaene, eller risikerer man å bli spist opp av jobben?

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken gir Yrja råd til en som lurer på hvor mye hun bør sosialisere med kollegaer..

E24 - 2 timer siden

Solgte Picasso-kunst for 835 millioner dollar

Elleve malerier og andre kunstverker av Pablo Picasso, er solgt på en auksjon i Las Vegas for over 100 millioner dollar, rundt 835 millioner kroner..

E24 - 3 timer siden

– Hvor raskt selvtilliten kan forsvinne, det er ganske skummelt

Boligtopp Grethe Meier har brukt karrieren på å perfeksjonere kjededrift-ledelse. Med på veien har hun fått kjenne på både kulturkrasj, eierbytter og skandaler..

E24 - 6 timer siden

Investeringene rustet for storm

Mange aksjer er blitt fryktelig dyre. Fallhøyden er stor. Men småsparere kan ta råvaregrep for å ruste seg for stormen..

E24 - 13 timer siden

Nye metoder gjør det fortsatt mulig å gjemme penger i skatteparadis

Det blir stadig vanskeligere å skjule formuer i utlandet. Men nye kreative metoder gjør det fortsatt fullt mulig..

E24 - 15 timer siden

Utlover én million dollar i dusør for Tether-informasjon

Hindenburg Research utlyser dusøren for å sette søkelys på verdiene som sikrer prisen på kryptovalutaen Tether. – Patetisk ønske om oppmerksomhet, svarer Tether-selskapet..

E24 - 18 timer siden

Klimaministeren om energikrisen: – Vi kommer oss ikke unna uten mer vind

Norges nye klima- og miljøminister får den tunge jobben med å kutte utslippene med syv prosent årlig. Espen Barth Eide sier at han vil forhandle med de andre statsrådene med utslipp, som om det var penger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt