NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:33

NRK - 17 aug 20 kl. 15:35

Én person testet på Hurtigruten

Én passasjer på Hurtigbåten-skipet Richard With er testet for korona etter symptomer på smitte. Det bekrefter koronasenteret i Tromsø kommune. Personen er isolert på båten og bosatt i Tromsø..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hurtigbåten, Richard With, Tromsø, Hurtigruten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én person testet, Hurtigruten
P4 - 01 aug 20 kl. 12:33

Hurtigruten: - For tidlig å si om vi gjorde feil

Hurtigruten mener det er for tidlig å si om de burde ha håndtert situasjonen ombord Roald Amundsen på en bedre måte. Det sier konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, til TV 2. Selskapet fikk onsdag denne uken informasjon om at en gjest hadde testet positivt flere dager etter at vedkommende hadde forlatt skipet i Tromsø.

P4 - 04 aug 20 kl. 08:56

- Hurtigruten brøt avtale

Folkehelseinstituttet sier Hurtigruten brøt en avtale om å varsle passasjerene om koronautbruddet ombord. Avdelingsdirektør Line Vold i FHI sier til NRK at de ventet i to døgn på at Hurtigruten skulle varsle om mulig koronasmitte på MS «Roald Amundsen», men først fredag forsto de at Hurtigruten hadde brutt avtalen. Hurtigruten ønsker ikke å kommentere opplysningene fra FHI..

NRK - 31 jul 20 kl. 23:05

Hurtigruten varslet ikke om smitte

Onsdag testet en passasjer på koronaviruset etter en tur på Hurtigruten-skipet Roald Amundsen i forrige uke. Hurtigruten ble varslet om smitten allerede onsdag, uten å følge opp. Årsaken er en teknisk feil, opplyser Hurtigruten til VG..

P4 - 01 aug 20 kl. 19:53

- Utvilsomt stor rutinesvikt

- Det er ingen tvil om at det har vært en stor rutinesvikt i forbindelse med håndteringen av smitteutbruddet på Hurtigruten. Det sier stortingsrepresentant for Høyre, Kent Gudmundsen. Onsdag ble Hurtigruten varslet om at en passasjer som hadde vært om bord hadde testet positivt.

NRK - 23 apr 21 kl. 22:45

Ansatte ved restaurant smittet

Ålesund kommune har i kveld fått bekreftet åtte nye smittetilfeller: To ansatte ved Tollboden i Ålesund har testet positivt på hurtigtest. Det er sendt prøve til PCR for testing. Begge er i isolasjon.

P4 - 03 aug 20 kl. 14:36

- Ønsker ikke at dette skal komme ut

Hurtigruten skal ha stoppet smittevarselet onsdag forrige uke. I en epost smittevernlegen i Hadsel kommune sendte til Folkehelseinstituttet står det, ifølge Norldys, at Hurtigruten ikke ønsket at det skulle komme ut, og at de ville ha kontroll på det selv. Kommunen varslet flere i Hurtigruten etter at en person fikk påvist smitte, trolig etter å ha vært om bord på MS Roald Amundsen.

P4 - 03 aug 20 kl. 17:47

- Hurtigruten har sviktet

Hurtigruten nekter for at de har forsøkt å skjule at det var et smitteutbrudd på et av deres skip. Helseminister Bent Høie sa i ettermiddag at tilliten til Hurtigruten er svekket etter at selskapet blant annet skal ha stoppet en pressemelding. Hurtigruten nekter dette, men innrømmer at de ikke har fulgt opp karantenereglene godt nok..

P4 - 04 aug 20 kl. 19:09

Tidligere styremedlem kritiserer Hurtigruten

Måten Hurtigruten har håndtert koronautbruddet på ligner på profittjag, det sier ansatt og tidligere styremedlem, Per-Helge Isaksen til Dagens Næringsliv. Han synes det virker som om ledelsen håpet utbruddet ikke skulle oppdages. Hurtigruten avviser at håndteringen var økonomisk motivert.

P4 - 05 aug 20 kl. 11:40

Skipslegen varslet Hurtigruten

Skipslegen på MS Roald Amundsen sier han varslet Hurtigruten om at en person var smittet med koronaviruset etter å ha vært om bord på den første seilasen. Og han sa da at passasjerene måtte få beskjed, sier han til VG. Den positive testen kom onsdag forrige uke, og Folkehelseinstituttet ba Hurtigruten gi beskjed til alle passasjerene som hadde vært om bord.

NRK - 01 jun 21 kl. 04:48

Hurtigruten med full drift i Juli

Hurtigruten setter fra juli alle de sju skipene i rutetrafikken mellom Bergen og Kirkenes i full drift. – Vi har stor tro på sommeren, sier administrerende direktør Hedda Felin i Hurtigruten Norge. I en pressemelding viser Hurtigruten til sterk vekst i bookingtallene for siste halvår i år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 15 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 15 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 45 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt