NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:27

NRK - 05 juni 21 kl. 12:14

Én hardt skadd i rally-utforkjørsel

Én person skal være hardt skadd etter at en rallybil skal ha kjørt i et tre ved Løken i Aurskog-Høland, melder politiet. Politiet sier til NRK at de ikke er fremme på stedet, men meldinga de har fått går på at det var to i bilen da ulykken skjedde. Trolig sjåfør og kartleser. En av dem er hardt skadd, den andre lettere skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Løken, Aurskog-Høland, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én hardt, skaddi , rally-utforkjørsel
NRK - 06 mai 21 kl. 02:38

Alvorlig skadd i utforkjøring

To kvinner i 20-årene er sendt til sykehus etter en utforkjøring på fv. 363 i Kragerø ved 00.30-tida.

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 07 mars 21 kl. 04:19

Angrep kvinne etter utforkjøring

I Bærum ble en kvinne angrepet og lettere skadd da to menn angrep henne etter at hun meldte fra til politiet om en utforkjøring på Grindaberget i natt. De to løp fra bilen gikk til angrep på henne med spark og slag, opplyser politiet..

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre jenter i ulykke i Sandefjord

Tre jenter på 13, 14 og 16 år er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord. En av dem betegnes som kritisk skadd. En har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet..

VG - 05 juni 21 kl. 12:15

Rallybil kjørte av veien under rally-NM – person hardt skadet

En rallybil har kjørt av veien i forbindelse med et billøp i Løken. En person er meldt hardt skadet..

VG - 05 juni 21 kl. 12:15

Bil kjørte av veien under rally-NM – person hardt skadet

En rallybil har kjørt av veien i forbindelse med Norgesmesterskap i Løken. En person er meldt hardt skadet..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:51

Hardt skadd etter kollisjon

Syklisten som kolliderte med ein hengar i Sandefjord i ettermiddag er hardt skadd. Politiet opplyser at syklisten no blir frakta til Ullevål sjukehus..

NRK - 28 mai 21 kl. 08:33

Færre døde i trafikken i fjor

93 personer mistet livet på norske veier i fjor. Det er første gang siden 1947 at under 100 personer døde i trafikken på ett år, ifølge SSB. Statistikken fra Statistisk sentralbyrå viser derimot en økning i antall personer som ble hardt skadd i trafikken.

NRK - 09 juni 21 kl. 16:39

Kvinne funne hardt skadd

Ei kvinne er funne hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 09 juni 21 kl. 16:39

Kvinne funnen hardt skadd

Ei kvinne er funnen hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

404 nye smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registert 404 nye smittetilfeller i Norge. Det er 51 flere enn onsdag, og 138 flere enn forrige torsdag. Smittetallet er høyeste tallet siden mai.

NRK - 2 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 3 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 2 timer siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 2 timer siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 2 timer siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt