NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:19

NRK - 11 mai 21 kl. 11:40

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rådgivning, ROS, Bent Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, støtte, til, ROS
NRK - 08 juli 21 kl. 13:28

Røros droppar ventekarantene

Røros kommune testar store deler av befolkninga etter smitteutbrotet i nabokommunen Holtålen. To tilsette ved Kaffestuggu på Røros har fått påvist koronasmitte. 1200 har blitt oppfordra til å teste seg, som følge av dette.

NRK - 15 mai 21 kl. 19:05

Totalt 85 i karantene på Røros

En person med arbeidssted på Røros er bekreftet koronasmittet. Med det er 13 personer på Røros satt i karantene. Totalt er nå 85 innbyggere i karantene på grunn av smitte i nabokommunene Os, Tolga og Tynset.

NRK - 21 mars 21 kl. 15:30

Røros: seks får tilsyn av helse

Seks personar var involvert i trafikkulykka med to bilar på Røros tidlegare i ettermiddag. Ein av dei blir køyrt med ambulanse til Trondheim. Helsetilstanden til dei 5 andre personane blir sjekka på legevakt.

NRK - 30 mars 21 kl. 10:08

Sprengt testkapasitet i Røros

Røros kommune har tatt kontakt med Trondheim etter at mange av hyttefolk fra Trondheim og andre kommuner har sprengt testkapasiteten. – Vi ber folk om å dra hjem om de blir syke og teste seg i egen kommune da også de øvrige hyttekommunene vil kunne ha utfordringer knyttet til testkapasitet, skriver Trondheim kommune i en pressemelding..

NRK - 30 juni 21 kl. 08:08

Bjørn skutt i Røros

En bjørn er skutt i Røros i natt. Det bekrefter fellingslederen til NRK. Det ble gitt fellingstilltatelse på bjørnen i går kveld etter at flere sau ble tatt ved Brekken..

VG - 15 juli 21 kl. 17:43

Kristoffer Zachariassen klar for Ferencváros

Rosenborgs toppscorer Kristoffer Zachariassen (27) er blitt solgt til den ungarske toppklubben Ferencváros..

Aftenposten - 15 juli 21 kl. 17:43

Kristoffer Zachariassen klar for Ferencváros

Rosenborgs toppscorer Kristoffer Zachariassen (27) er blitt solgt til den ungarske toppklubben Ferencváros..

VG - 30 mars 21 kl. 10:01

Hyttefolket sprenger testkapasiteten på Røros

Røros har kontaktet Trondheim kommune for å avlaste kapasiteten i kommune..

Klartale - 30 mars 21 kl. 14:30

Røros og Kragerø sliter med å teste alle som vil

For mange tester seg mens de er på hytta, ifølge kommunene Røros og Kragerø. De sliter med å få gjort nok korona-tester..

NRK - 16 mai 21 kl. 19:36

Røros stenger ned

I Røros bestemte formannskapet i kveld å innføre påbud om munnbind og hjemmekontor. I tillegg må restauranter, barer, bibliotek, museer, treningssentre og en rekke andre virksomheter holdes stengt. Det er også innført skjenkestopp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 30 minutter siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 30 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 45 minutter siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 45 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..

NRK - 45 minutter siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 45 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 45 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt