E24 > Økonomi

Sunday, 14 August, 10:36

E24 - 01 nov 21 kl. 17:30

Økokrim anker frifinnelsen av den tidligere ordføreren i Nittedal, melder Romerikes Blad

Saken oppdateres..
Les mer på E24


Les mer om:
Nittedal, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økokrim, anker, frifinnelsenav den , tidligere, ordførereni , Nittedal, melder Romerikes Blad
NRK - 11 jul 22 kl. 11:46

Økokrim anker ikke frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører

Det skriver Romerikes Blad. Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, ble i Eidsivating lagmannsrett nylig frifunnet for grov korrupsjon. – Påtalemyndigheten har gjort en grundig vurdering av dommen og har kommet til at den ikke vil bli anket, uttaler førstestatsadvokat Trude Stanghelle i en pressemelding.

NRK - 01 nov 21 kl. 17:26

Økokrim anker ordfører-frifinnelse

Økokrim anker frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), skriver Romerikes Blad. Ankefristen går ut tirsdag.Thorkildsen sier til avisa at hun er sønderknust.

E24 - 01 nov 21 kl. 17:30

Økokrim anker frifinnelsen av den tidligere ordføreren i Nittedal

Korrupsjonssaken mot Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) går videre i rettssystemet. Mandag ble det kjent at Økokrim anker over bevisdømmelsen..

NRK - 04 jul 22 kl. 09:35

Thorkildsen frifunnet for grov korrupsjon

Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, er i Eidsivating lagmannsrett frifunnet for grov korrupsjon, melder Romerikes Blad. Thorkildsen har vært tiltalt i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Hun har vært suspendert fra stillingen som ordfører, men har ikke gjort seg opp en mening om hun vil tilbake til jobben.

NRK - 26 okt 21 kl. 12:16

Anker egen påstand om frifinnelse

Statsadvokaten i Oslo har valgt å anke dommen, etter at en 52 år gammel mann ble frikjent for å ha kidnappet sin egen datter fra moren på Kypros. Dette til tross for at aktor i saken, politiadvokat Håvard Tafjord, selv la ned påstand om å frinnene mannen etter å ha konferert med statsadvokat Jeanette Westlund Hegna, skriver TV 2. – Vi anker fordi vi mener at dommens premisser og dommens slutning er feil.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 18:00

Økokrim anker frifinnelsen av den tidligere ordføreren i Nittedal

Korrupsjonssaken mot Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) går videre i rettssystemet..

NRK - 23 mar 22 kl. 10:23

Økokrim advarer mot svindlere

Økokrim har avdekket en ny type bedrageri. De advarer nå om at svindlere ringer fra Økokrims telefonnummer, oppgir Økokrims adresse og presenterer seg med tjenestenummer. De oppgir personnummer på den de snakker med, og forklarer at vedkommende har trykket på en lenke og at noen har misbrukt navnet for å skaffe seg lån.

NRK - 29 mar 22 kl. 15:23

Økokrim advarer om hvitvasking

Det er høy risiko for sanksjonsbrudd og hvitvasking knyttet til krigen i Ukraina, advarer Økokrim. De ber folk være oppmerksomme på mistenkelige forhold. Enheten for finansiell etterretning (EFE) i Økokrim minner om forpliktelsene i hvitvaskingsloven, som innebærer krav om selvstendige vurderinger og rapportering av mistenkelige forhold.

NRK - 10 maj 22 kl. 13:03

Økokrim etterforskar kryptotjuveri av 5 milliardar kroner

Økokrim etterforskar eit kryptotjuveri for 5 milliardar kroner knytt til spelet Axie Infinity den 23. mars 2022, og ønsker no å kartlegga i kva grad nordmenn har blitt ramma av tjuveriet. Pengane blei stolne under eit digitalt angrep mot spelet, og tjuveriet er blant dei aller største kryptovalutatjuveriet i historia.

NRK - 23 jun 22 kl. 12:16

Økokrim vil inndra 72 millioner fra Putin-bekjent

Økokrim mener penger den russiske advokaten og samleren Anatoli Bernstein har hatt på en norsk konto stammer fra kriminelt utbytte, skriver VG. 72 millioner har i flere år stått på en norsk DNB-konto. Nå vil Økokrim inndra pengene.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

SAS sikrer finansiering fra amerikansk investeringsselskap

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra det amerikanske investeringsselskapet Apollo Global Management..

E24 - 2 timer siden

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA..

E24 - 2 timer siden

Vindkraftbygging ebbet ut – kunne gitt strømprisfall

Motstand mot vindkraft førte til at flere prosjekter stoppet opp. Ett prosjekt alene kunne bidratt med strøm tilsvarende fire prosent av Norges forbruk. – Ville ha dempet strømprisene, sier analytikere..

E24 - 4 timer siden

Taiwan kan bli gift for børsene

En invasjon av Taiwan kan rasere verdensøkonomien – og påvirke svært mange aksjer. Noen langsiktige investeringsgrep kan gjøres alt nå..

E24 - 12 timer siden

Swedbank: – De fleste sentralbanker er i panikkmodus

Swedbank forventer dobbel renteheving i både august og september og skriver at «50 er det nye 25», i en analyse før neste ukes rentemøte i Norges Bank..

E24 - 16 timer siden

Streik i prosessindustrien fra mandag: – Vil holde det gående til vi får et bedre tilbud

Meglingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik for 1.422 Industri Energi-medlemmer fra mandag..

E24 - 16 timer siden

Streik i prosessindustrien fra mandag

Meklingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik fra mandag, melder Dagbladet..

E24 - 17 timer siden

6.000 ganger dyrere strøm i sør: – Helt spinnvilt

Prisforskjellene på strøm nådde nye høyder denne uken. I en enkelttime torsdag var strømmen 5.967 ganger dyrere i Kristiansand enn i Tromsø..

E24 - 19 timer siden

Finanstilsynet gjentar advarsel til finfluensere: Har vurdert å gi bøter

Tilsynet sier de har fulgt opp flere saker, men foreløpig er det ikke gitt noen gebyrer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com