E24 > Økonomi

Wednesday, 22 March, 14:13

E24 - 08 feb 23 kl. 18:49

Økokrim: Rekordhøyt antall bedragerianmeldelser

Nettbedragerier har økt i omfang, melder Økokrim, som i fjor så en oppgang på 14 prosent i antall anmeldelser av økonomisk kriminalitet..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økokrim, Rekordhøyt, antall, bedragerianmeldelser
Klartale - 16 feb 23 kl. 10:04

Økokrim fant mye kryptovaluta

Økokrim har funnet veldig mye krypto-valuta. De skal ha beslaglagt nesten 60 millioner kroner i valutaen. Det betyr har tatt det fra noen som ikke skal ha pengene.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:02

John Carew dømt til fengsel for skattesvik

Økokrim mener Carew har betalt 5,4 millioner kroner for lite i skatt. Dette skal ha skjedd i en periode på seks år. Da bodde han formelt sett i Storbritannia.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltat etter hotellkurs

Økokrim har reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utroskap, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen for utroskap gjeld ein lang periode og eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltalt etter hotellkurs

Økokrim reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utruskap som svarar til eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen følg etterforskinga av konkursen i hotellkonsernet Maribel AS.

NRK - 30 nov 22 kl. 09:38

Økokrim og PST advarer i ny risikovurdering

Økokrim og PST advarer om økt kriminalitet utført ved hjelp av digitale verktøy i en ny risikovurdering for hvitvasking og terrorfinansiering. For hvitvasking er trussel- og risikobildet særlig preget av den økte digitaliseringen vi ser både i økonomien og i samfunnet generelt. For hvitvasking er trussel- og risikobildet særlig preget av den økte digitaliseringen vi ser både i økonomien og i samfunnet generelt, heter det i en pressemelding.

NRK - 09 dec 22 kl. 10:12

Svensk statsborger dømt i kongekrabbe-sak

En 46 år gammel svensk statsborger er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til sju måneders fengsel for grovt heleri av 970 kilo ulovlig fanget kongekrabbe. Mannen ble også dømt til å tåle inndragning av 235.000 kroner i utbytte fra straffbar handling, skriver Økokrim i en pressemelding.

NRK - 02 feb 23 kl. 09:35

To sjømateksportører bøtelagt av Økokrim

To sjømateksportører er ilagt forelegg med bot og inndragning for overtredelse av tolloven og havressursloven ved eksport av kongekrabbe, skriver Økokrim i en pressemelding. Det ene selskapet har fått 4 millioner kroner i bot og i underkant av 5,7 millioner kroner i inndragning. Det andre selskapet har fått 200 000 kroner i bot og drøyt 450 000 kroner i inndragning.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:57

Forsvarer mener Økokrim vil «ta» John Carew

John Carews forsvarer Berit Reiss-Andersen hevder Økokrim har kjørt full rettssak mot den tidligere fotballstjernen rett og slett fordi han er kjent. Reiss-Andersen kom med disse påstandene da hun torsdag la fram sin prosedyre i skattesaken mot Carew. – Denne saken burde gått som en tilståelsessak, sa hun da hun begynte på sin prosedyre, skriver E24.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:57

Forsvarer sier Økokrim vil «ta» Carew

John Carews forsvarer Berit Reiss-Andersen hevder Økokrim har kjørt full rettssak mot den tidligere fotballstjernen rett og slett fordi han er kjent. Reiss-Andersen kom med disse påstandene da hun torsdag la fram sin prosedyre i skattesaken mot Carew. – Denne saken burde gått som en tilståelsessak, sa hun da hun begynte på sin prosedyre, skriver E24.

NRK - 27 okt 22 kl. 11:58

Forsvarer ber om at Carew dømmes til samfunnsstraff

John Carews forsvarer Berit Reiss-Andersen ba retten om å dømme den tidligere fotballstjernen til samfunnsstraff. Det sa Reiss-Andersen da hun torsdag la fram sin prosedyre i skattesaken mot Carew på siste dag av saken. Hun hevdet blant annet at Økokrim har kjørt full rettssak mot den tidligere fotballstjernen rett og slett fordi han er kjent.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Investtech-analyse: Tre klare kjøpskandidater blant småselskapene

Risikoen er høyere, men disse aksjene kan også ha større oppside hvis man treffer riktig. Her er tre kjøpskandidater blant de minste selskapene på Oslo Børs..

E24 - 3 timer siden

Bache økte folks renteregning med 40 mrd. i fjor

Folks økonomi er under angrep fra økte lånerenter og skyhøy prisvekst. Titalls milliarder renner ut av folks økonomi. Torsdag vil Norges Bank øke renten igjen..

E24 - 5 timer siden

Oslo Børs snur ned

Oslo Børs tok veien opp da det åpnet for handel onsdag, men ikke mange minuttene senere surnet det..

E24 - 5 timer siden

Oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs tar veien opp etter at det nå er åpnet for handel..

E24 - 5 timer siden

Kiwi-eier Norgesgruppen fikk et overskudd på 2,9 milliarder i fjor

Norgesgruppen satt igjen med omtrent én milliard mindre på bunnlinjen i fjor..

E24 - 5 timer siden

Videre oppgang i vente på Oslo Børs

Analytikerne er samstemte om hvor Oslo Børs tar veien når det åpnes for handel: opp..

E24 - 6 timer siden

Overraskende sterk prisvekst i Storbritannia

Inflasjonen fortsetter å stige ute i Europa..

E24 - 6 timer siden

Nav tror arbeidsledigheten vil stige litt

I år er i gjennomsnitt 53.000 personer helt arbeidsledige, men det vil stige til 61.000 neste år, anslår Nav.

E24 - 7 timer siden

Dette skjer i dag: Hever Federal Reserve renten i kveld?

Nå er renteuken på alvor i gang og det er kanskje med særlig spenning at folk vender blikket mot USAs sentralbanksjef Jerome Powell senere onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com