NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:08

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltat etter hotellkurs

Økokrim har reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utroskap, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen for utroskap gjeld ein lang periode og eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner. Etteforskinga konkluderer med at det blei inngått fiktive avtaler med skjulte personar, skriv Økokrim..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økokrim, Fem, personar, tiltat, etter, hotellkurs
Klartale - 16 feb 23 kl. 10:04

Økokrim fant mye kryptovaluta

Økokrim har funnet veldig mye krypto-valuta. De skal ha beslaglagt nesten 60 millioner kroner i valutaen. Det betyr har tatt det fra noen som ikke skal ha pengene.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltalt etter hotellkurs

Økokrim reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utruskap som svarar til eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen følg etterforskinga av konkursen i hotellkonsernet Maribel AS.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:02

John Carew dømt til fengsel for skattesvik

Økokrim mener Carew har betalt 5,4 millioner kroner for lite i skatt. Dette skal ha skjedd i en periode på seks år. Da bodde han formelt sett i Storbritannia.

NRK - 04 apr 23 kl. 07:50

14 personar drukna i første kvartal av 2023

Sju personar omkom i drukningsulykker i mars. Så langt har 14 personar drukna i Noreg, viser tal frå redningsselskapet sin drukningsstatistikk. Det er to færre enn i fjor.

Klartale - 17 apr 23 kl. 12:06

Blir beskyldt for grov korrupsjon

Norske Anders Besseberg tiltales for korrupsjon. Besseberg var tidligere skiskytter. Han var president i Det internasjonale skiskytter-forbundet (IBU) fra 1992 til 2018.

NRK - 18 aug 22 kl. 11:05

Personar som får arbeidsavklaringspenger av Nav held seg stabilt

I andre kvartal har det vore ein svak nedgang i talet på personar som mottar arbeidsavklaringspenger (AAP), skriv Nav i ei pressemelding. Ved utgangen av juni i år fekk 136.000 personar avklaringspengar.

NRK - 23 jun 22 kl. 12:16

Økokrim vil inndra 72 millioner fra Putin-bekjent

Økokrim mener penger den russiske advokaten og samleren Anatoli Bernstein har hatt på en norsk konto stammer fra kriminelt utbytte, skriver VG. 72 millioner har i flere år stått på en norsk DNB-konto. Nå vil Økokrim inndra pengene.

NRK - 30 nov 22 kl. 09:38

Økokrim og PST advarer i ny risikovurdering

Økokrim og PST advarer om økt kriminalitet utført ved hjelp av digitale verktøy i en ny risikovurdering for hvitvasking og terrorfinansiering. For hvitvasking er trussel- og risikobildet særlig preget av den økte digitaliseringen vi ser både i økonomien og i samfunnet generelt. For hvitvasking er trussel- og risikobildet særlig preget av den økte digitaliseringen vi ser både i økonomien og i samfunnet generelt, heter det i en pressemelding.

NRK - 09 dec 22 kl. 10:12

Svensk statsborger dømt i kongekrabbe-sak

En 46 år gammel svensk statsborger er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til sju måneders fengsel for grovt heleri av 970 kilo ulovlig fanget kongekrabbe. Mannen ble også dømt til å tåle inndragning av 235.000 kroner i utbytte fra straffbar handling, skriver Økokrim i en pressemelding.

NRK - 02 feb 23 kl. 09:35

To sjømateksportører bøtelagt av Økokrim

To sjømateksportører er ilagt forelegg med bot og inndragning for overtredelse av tolloven og havressursloven ved eksport av kongekrabbe, skriver Økokrim i en pressemelding. Det ene selskapet har fått 4 millioner kroner i bot og i underkant av 5,7 millioner kroner i inndragning. Det andre selskapet har fått 200 000 kroner i bot og drøyt 450 000 kroner i inndragning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 45 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 2 timer siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com