NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 02:52

NRK - 09 sep 21 kl. 08:39

Økning i sykefraværet

Det totale sykefraværet i andre kvartal var på 6,3 prosent, opp 7,3 prosent fra forrige kvartal. Fraværet på grunn av korona økte med 79 prosent fra året før. Økningen fra første kvartal er størst i det egenmeldte fraværet med 28,3 prosent. Det sesongjusterte legemeldte sykefraværet i årets andre kvartal er 5,4 prosent, opp 4,3 prosent fra kvartalet før, viser tall fra Nav. Sykefraværet er høyere enn normalt, men det har vært svingninger gjennom hele koronapandemien.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økningi , sykefraværet
NRK - 03 jun 21 kl. 09:55

Sykefraværet falt i første kvartal

Fordi den normale influensasesongen aldri ble noe av på grunn av restriksjonene rundt koronapandemien, var også sykefraværet i Oslo lavt, viser tall fra Nav. Det legemeldte sykefraværet falt til 4,5 prosent i Oslo i første kvartal. Byen ligger dermed et godt stykke under landsgjennomsnittet på 5,7 prosent.

E24 - 09 sep 21 kl. 08:56

Markant økning i sykefraværet

Sykefraværet steg nesten ti prosent blant kvinner, mens det falt for menn, viser Nav-tall..

NRK - 16 jul 21 kl. 10:05

Økning i kjærlighetsbedrageri

En fersk rapport fra Økokrim viser en økning i kjærlighetsbedrageri i koronaåret 2020, melder P4. Hos DNB ble 254 kunder utsatt for kjærlighetsbedrageri for totalt 12 millioner kroner i 2020. Også Danske Bank rapporterer om en økning, skriver NTB..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:21

Rødt med ny skatteplan

Partiet Rødt sikter seg inn på selskapsskatten i sitt skatteopplegg. I tillegg skal de som tjener under 600.000 kroner, få lavere skatt på inntekten sin.

NRK - 06 aug 21 kl. 11:21

Rødt krever høyere skatter for rike

Partiet Rødt sikter seg inn på selskapsskatten i sitt skatteopplegg. I tillegg skal de som tjener under 600.000 kroner, få lavere skatt på inntekten sin.

NRK - 06 aug 21 kl. 11:21

Rødt vil øke skattene med 48 mrd.

Partiet Rødt sikter seg inn på selskapsskatten i sitt skatteopplegg. I tillegg skal de som tjener under 600.000 kroner, få lavere skatt på inntekten sin.

NRK - 14 jun 21 kl. 10:13

Økning i operative atomvåpen

Antallet atomvåpen i operative enheter over hele verden har økt, opplyser Peace Research Institute Sipri i sin årbok, iføge SVT. Tallet ble anslått til 3825 ved begynnelsen av året, en økning fra 3720 ved begynnelsen av fjoråret. De fleste er russiske og amerikanske.

NRK - 16 jul 21 kl. 13:40

Økende rasisme i Storbritannia

Britiske myndigheter har registrert en markert økning i rasistiske og religiøst krenkende lovbrudd i England og Wales det siste året. I 2020 ble det totalt registrert 61.851 slike krenkelser, noe som er en økning på 7 prosent fra året før da det ble registrert 57.

NRK - 23 aug 21 kl. 09:35

Mye overtid for sykepleiere

Mange sykepleiere jobbet mye overtid det første året med korona. Sykehuset Innlandet topper listen med en økning i overtiden på 51 prosent. Antall overtidstimer økte fra 54.

NRK - 21 maj 21 kl. 09:46

Økning i norske statsborgerskap

Det ble innvilget 19.700 norske statsborgerskap i 2020. Dette er en økning på 49 prosent fra året før, skriver SSB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Komité vil straffe Steve Bannon

Komiteen som gransker kongresstormingen i USA har vedtatt at Steve Bannon bør tiltales for å ha vist forakt for Kongressen ved å nekte å vitne. Bannon ble instruert av sin tidligere sjef, Donald Trump, til ikke å vitne for komiteen..

NRK - 1 time siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 1 time siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 1 time siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 2 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 2 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 2 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 4 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt