VG > Økonomi

Saturday, 13 August, 08:45

VG - 29 jun 22 kl. 08:55

Økning i antall ruskjøring-anmeldelser: – Toppen av isfjellet

Sammenlignet med månedene januar til april i fjor, har det vært en økning av sjåfører tatt for ruskjøring på norske veier. MA – Rusfri Trafikk ber deg sjekke dette før du setter deg bak rattet i sommer..
Les mer på VG


Les mer om:
Trafikk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økningi , antall, ruskjøring-anmeldelser, Toppenav , isfjellet
Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 29 jul 22 kl. 09:05

Flere anmelder hatkriminalitet mot skeive

25. juni var det skyting i Oslo. To menn ble drept og over 20 skadd i skytingen.

NRK - 28 jun 22 kl. 02:14

Skeive mer utsatt for hatkriminalitet

LHBT+-personer er langt mer utsatt for hatkriminalitet enn heterofile, og tallet på anmeldelser er tredoblet det siste tiåret. I 2012 var det 34 anmeldelser av hatkriminalitet der motivet var knyttet til seksuell orientering. I 2019 var det mer enn tre ganger så mange anmeldelser – 122 – mens det var 97 anmeldte saker i fjor, skriver Klassekampen, basert på tall fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

NRK - 03 mar 22 kl. 15:32

Koronasmitten flater ut, men FHI tror ikke toppen er nådd

Antallet nye koronatilfeller forrige uke var bare ni flere enn uken før, viser Folkehelseinstituttets ukesrapport. Det er foreløpig meldt om 100.722 smittetilfeller i uke åtte, omtrent det samme som i uke sju (100.

NRK - 04 jul 22 kl. 13:43

Stor økning i bookinger hos Norwegian etter SAS-streiken

Etter at meklingen mellom SAS og pilotene ikke førte fram, opplever flyselskapet Norwegian et hopp i nye bookinger. Norwegian opplever stor økning i antall bookinger etter at SAS-pilotene gikk ut i streik, sier kommunikasjonsdirektør Grete Roald til TV 2. – Vi ser en veldig stor økning i bookinger.

NRK - 07 mar 22 kl. 12:57

634 koronasmittede på sykehus

Mandag var 634 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, det høyeste antall innlagte under pandemien. Blant dem er 54 på intensivavdeling. Forrige topp i antall innlagte var 2.

NRK - 09 mar 22 kl. 14:15

Antall koronadødsfall har økt

Det er så langt rapportert om 932 nye pasienter innlagt i sykehus med påvist covid-19 i uke 9, hvorav 512 (55 %) med covid-19 som hovedårsak til innleggelsen (mot 508 i uke 8), skriver Folkehelseinstituttet i sin ukesrapport. Antall nye pasienter innlagt i intensivavdeling er foreløpig 44 i uke 9, etter 39 i uke 8. Dette er en økning fra uke 4–6, da mellom 16–20 nye pasienter ble innlagt i intensivavdeling ukentlig.

NRK - 15 jun 22 kl. 12:44

Antall medlemskap i norsk idrett øker igjen

Antall medlemskap i norsk idrett øker igjen, mens antall aktive er redusert med 82 500 siste to år. Koronapandemien er hovedårsaken til nedgangen. – Det vil ta noe tid å rekruttere tilbake medlemmer og frivillige som forlot idretten under pandemien, sier idrettspresident Berit Kjøll.

NRK - 17 apr 22 kl. 13:48

Sverige: 18 anmeldelser etter opptøyene i Malmö

Det har kommet inn 18 anmeldelser om vold etter de voldsomme opptøyene i Malmö lørdag. Under opptøyene ble blant annet en buss satt i brann. Det ble kastet stein og molotovcocktailer mot politiet, og det brant flere steder i byen.

Dagbladet - 07 jun 22 kl. 18:34

Nye anmeldelser - voldtektssak vokser

Voldtektssiktet trønder varetektsfengslet i fire nye uker. Politiet har fått flere anmeldelser..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Minst elleve skutt og drept i Montenegro

En mann skjøt og drepte minst ti personer i byen Cetinje i Montenegro fredag før han selv ble drept i en skuddveksling med politiet, ifølge politikilder..

VG - 9 timer siden

Guardiola overrasket etter Haaland-spørsmål: – Jeg ligger ikke med ham

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola (51) fikk rundt 30 journalister til å le på spørsmål om hvordan Erling Braut Haaland (22) har forholdt seg til to kontrastfylte uker..

VG - 13 timer siden

Ada Hegerberg og Erling Braut Haaland nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå kan Lyons spisstjerne vinne igjen. Erling Braut Haaland er også nominert..

VG - 11 timer siden

Bodø/Glimt strålte i generalprøven: Tok sin sjette strake seier i Eliteserien

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt 1–4) Etter å ha trøblet i sesonginnledningen ser fjorårets seriemester nok en gang ut til å ha toppet storformen i tide..

VG - 11 timer siden

Casper Tengstedt scoret tre i ny RBK-seier: – Det stinker klasse

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord – Rosenborg 2–5) Han scoret i RBK-debuten og fortsatte med tre mål og skaffet straffe da Sandefjord ble senket. Casper Tengstedt (22) har fått en drømmestart i Rosenborg..

VG - 12 timer siden

Nå skal Putin slå kloa i mer av Ukraina

Vladimir Putin (69) skjønner at han snart må løse inn politisk gevinst på sin «militære spesialoperasjon» i Ukraina. Mange russere begynner å bli utålmodige..

VG - 13 timer siden

Ada Hegerberg og Erling Braut Halaand nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå kan Lyons spisstjerne vinne igjen. Erling Braut Haaland er også nominert..

VG - 15 timer siden

Avis: FBI fant elleve graderte dokumenter hjemme hos Trump

FBI ransaket tidligere president Donald Trump sin eiendom i Florida, med mistanke om at han oppbevarte graderte dokumenter om atomvåpen i hjemmet sitt. FBI skal ha funnet elleve graderte dokumenter..

VG - 14 timer siden

Reagerer på Rushdie-angrepet: – Rystende, sjokkerende og utrolig trist

Salman Rushdie (75) skal ha blitt knivstukket i halsen på en scene i New York fredag. Venn og tidligere bokforlegger William Nygaard håper det går bra med forfatteren..

VG - 13 timer siden

Opptur etter tung periode for Fossesholm: – Formen er ikke ræva

SJUSJØEN (VG) Endelig er formen i bedring for Helene Marie Fossesholm (21). Men stortalentet er usikker på om kroppen er klar for høydetrening senere denne måneden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com