Dagbladet > Nyheter

Sunday, 29 January, 04:35

Dagbladet - 24 nov 22 kl. 12:31

Ødegaard oppfylte Remis drøm

Jula kom tidlig for ALS-syke Remi. Med Martin Ødegaards hjelp går Arsenal-drømmen i oppfyllelse..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
ALS, Remi, Martin, Arsenal, Remis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødegaard, oppfylte, Remis, drøm
NRK - 30 jul 22 kl. 12:03

Bekreftet: Ødegaard ny Arsenal-kaptein

Arsenal bekrefter på Twitter at Martin Ødegaard blir klubbens nye kaptein den kommende sesongen. Pierre-Emerick Aubameyang var kaptein for Arsenal på starten av sist sesong, men mistet kapteinsbindet 14. desember etter at han kom på kant med manager Mikel Arteta.

NRK - 20 okt 22 kl. 18:34

Martin Ødegaard tildelt Kniksens hederspris

Martin Ødegaard (23) er årets vinner av Kniksens hederspris. Han får den etter å ha tatt store steg som kaptein for både landslaget og Arsenal. Tildelingen ble kjent da Norsk Toppfotball feiret sitt 50-årsjubileum i Oslo torsdag kveld.

NRK - 27 okt 22 kl. 18:10

Remis for Carlsen

Det ender med remis tross at Carlsen hadde en enorm fordel i partiet. Nordmannen fikk etter hvert lite tid på klokka og klarte ikke å finne veien frem til Fedosejeves konge. - Denne vil gå inn i lærebøkene for hvordan redde remis i en håpløs situasjon, sier NRK-ekspert Torstein Bae om russerens spill.

NRK - 27 okt 22 kl. 18:10

Remis for Carlsen - havnet i tidsnød

Det ender med remis tross at Magnus Carlsen hadde en enorm fordel i partiet under VM i fischersjakk. Nordmannen fikk etter hvert lite tid på klokka og klarte ikke å finne veien frem til Vladimir Fedosejeves konge. - Denne vil gå inn i lærebøkene for hvordan redde remis i en håpløs situasjon, sier NRK-ekspert Torstein Bae om russerens spill.

NRK - 27 okt 22 kl. 21:54

Remis mellom Carlsen og Nakamura

Det enda med remis mellom de gamle rivalane Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura under VM i fischersjakk. Mot slutten blei det tidstrøbbel, spesielt for Carlsen, men ingen av spelarane klarte å få noko meir enn remis ut av den pressene situasjonen..

Klartale - 08 sep 22 kl. 15:45

Han kan vinne pris

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spiller på det øverste nivået i England. Ligaen heter Premier League. Torsdag ble begge nominert til månedens spiller.

NRK - 16 jan 23 kl. 00:54

Biden: Martin Luther Kings drøm er ikke oppfylt

Borgerrettighetslederen Martin Luther King Jr drømte om raselikhet og rettferdighet. USAs president Joe Biden sier drømmen ennå ikke er gått i oppfyllelse. Biden talte søndag i Martin Luther King Jr.

NRK - 25 okt 22 kl. 19:36

Carlsen reddet seg inn etter tabbe - vant åpningskampen

Magnus Carlsen vant det første partiet i første gruppespillkamp mot Vladimir Fedosejev på overlegent vis. Etter partiet, hvor Carlsen spilte med hvite brikker, sa han til NRK at det var «veldig interessant» i fire trekk, før Fedosejev gjorde en tabbe og til slutt partiet. Carlsen forventet langt tøffere motstand med sorte brikker og etter en jevn åpning i det neste partiet, gjorde Carlsen en tabbe like før trekk 30, som førte til at han mistet tårnet sitt.

NRK - 25 okt 22 kl. 20:57

Remis mellom Nakamura og Carlsen

Det første partiet i kampen mellom Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura ender med remis. Begge spillerne brukte lang tenketid midtveis i partiet, men uten at noen av dem fikk vippet kampen i sin favør. – En overraskende balansert kamp, sier Nakamura til NRK om partiet.

VG - 26 okt 22 kl. 17:55

Carlsen måtte nøye seg med remis

(Matthias Blübaum-Magnus Carlsen 0–2) Matthias Blübaum (25) ble lett bytte for Magnus Carlsen (31) i de to første partiene i Fischersjakk-VM onsdag. I det tredje klarte tyskeren remis..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Nyfødt barn bortført fra sykehus

Ifølge politiet var barnet knapt to timer gammelt da det ble bortført..

Dagbladet - 7 timer siden

- Svenske medier har psykose

Chang Frick inviterte høyreradikale Rasmus Paludan til Stockholm, men da det tikket inn en melding i en privat chattegruppe, tenkte han «Hva skjer nå?». - Jeg var litt dum, medgir han i dag..

Dagbladet - 9 timer siden

Måkte taket:- Gikk til helvete

Han hadde lest seg opp og tatt alle forholdsregler - unntatt én. Fra senga på sykehuset advarer Jens Marius Hammer andre mot å gjøre samme feil..

Dagbladet - 10 timer siden

- Legen sa det var psykisk

Ragnfrid Ylvisåker (44) var nær døden før hun ble tatt på alvor. Hun har kjempet for å få stilt riktig diagnose, som viste seg å være uhelbredelig kreft..

Dagbladet - 12 timer siden

- Overrasket over sykehus-angrep

En russisk mann som skal ha deltatt i Killnet-angrepet mot norske myndigheter i sommer, sier han er overrasket over at gruppa angrep norske sykehus i dag. Men er tydelig på hvorfor han støtter gruppa - og invasjonen av Ukraina..

Dagbladet - 14 timer siden

Oppdaget utro-bilder: Ble dømt

Vestfold-kvinnen fant ei mappe som hun ikke hadde oppdaget på familiens felles-PC . Det hun gjorde deretter fikk konsekvenser..

Dagbladet - 17 timer siden

- Sier veldig mye om ham

De pleide å jobbe side om side. Nå åpner Elaine Chao opp om det hun opplever som rasisme fra Donald Trump..

Dagbladet - 17 timer siden

Ble knust av pissoar: Døde

En vedlikeholdsarbeider ble sittende fast i et pissoar da han skulle reparere den..

Dagbladet - 18 timer siden

- Vanskelige kjøreforhold

Det er sendt ut farevarsler i flere deler av landet..

Dagbladet - 20 timer siden

Politivideoen ryster USA

- Jeg skal banke dritten ut av deg, sier den ene politibetjenten. Nå er fem politifolk siktet for drap på Tyre Nichols (29)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com