VG > Økonomi

Thursday, 21 October, 15:54

VG - 16 sep 21 kl. 20:17

«Kobraen» holdt tale etter overtidstap: – La oss kjempe som tigre og slanger, så går det bra

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Tromsø 3–2) Zdenek Ondrasek startet kampen mot Rosenborg på benken, men etter 27 minutter fant Tromsø-trener Gaute Helstrup ut at noe måtte gjøres..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trondheim, tromsø, Ondrasek, Rosenborg, Tromsø, Gaute Helstrup

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kobraen, holdt, tale, etter, overtidstapLa oss , kjempe, som tigre og slanger så går det bra
Klartale - 11 okt 21 kl. 14:35

Slik var åpningen av Stortinget

I dag åpnet Stortinget for 166. gang. Kong Harald begynte med å holde tale til stortingssalen.

Klartale - 01 jun 21 kl. 15:45

Gruppesettet til Klar Tale er perfekt for undervisning

Klar Tale som gruppesett er ideell for bruk i undervisning. Både barn og voksne lærer på en mer spennende måte med Klar Tale – på papir og skjerm. Test deg selv!

NRK - 23 aug 21 kl. 20:01

Cuomo holdt sin siste tale

Guvernøren i New York, Andrew Cuomo, holdt mandag sin siste tale for statens befolkning. Guvernøren trakk seg forrige uke etter en rekke beskyldninger om seksuelle overgrep og trakassering. Cuomo har riktignok nektet å være skyldig for krenkelsene, og kalte i talen anklagene for «urettferdige»..

NRK - 31 aug 21 kl. 00:39

Biden skal tale om Afghanistan

USAs president Joe Biden sier at han tirsdag vil tale til nasjonen om uttrekkingen fra Afghanistan. – I morgen ettermiddag vil jeg tale til det amerikanske folket om min avgjørelse om å ikke forlenge vår tilstedeværelse i Afghanistan utover 31. august, sier Biden i en uttalelse mandag..

NRK - 14 sep 21 kl. 00:00

Biden skal tale i FN 21. september

USAs president Joe Biden skal tale på FNs generalforsamling i New York 21. september. Det opplyste Det hvite hus mandag.

NRK - 21 sep 21 kl. 19:13

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

Klartale - 23 sep 21 kl. 09:53

Statsministerens siste tale i FN

Erna Solberg har holdt sin site tale som statsminister i FN..

NRK - 27 maj 21 kl. 05:33

Handelssamtale mellom Kina og USA

Handelsutsendinger fra Kina og USA har holdt de første samtalene etter at Joe Biden ble president. Samtalene var åpne og pragmatiske og ble holdt via telefon, opplyste Kinas handelsdepartement torsdag. Kinas visestatsminister Liu He og USAs handelsutsending Katherine Tai holdt en konstruktiv samtale som var preget av likhet og gjensidig respekt, heter det i uttalelsen fra Beijing..

E24 - 27 aug 21 kl. 15:31

Wall Street stengte opp etter Fed-tale

Markedet sendte Wall Street opp etter sentralbanksjefens tale i Jackson Hole som hintet om en slutt på støttekjøpene av verdipapirer..

NRK - 22 aug 21 kl. 21:17

Lover drivstoff til Libanon

Libanon har i lengre tid opplevd kritisk mangel på bensin og diesel, og søndag steg prisene med opptil 70 prosent etter at myndighetene på nytt kuttet i subsidiene. Hizbollah-leder Hassan Nasrallah lovet søndag at Iran vil trå støttende til. I en TV-tale lovet Nasrallah at iransk drivstoff er på vei og vil ankomme i løpet av «de kommende dagene», et løfte han også kom med i en TV-tale for fire dager siden.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Færre unge menn stemte ved valget

Valgets store tapere er unge menn. Ferske tall viser at kjønnsforskjellen er aller størst hos unge mellom 18-24 år, der langt flere kvinner enn menn brukte stemmeretten..

VG - 4 timer siden

Kilder til VG: Bråthen-saken er løst

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52). Nå skal partene være enige om å gå for nettopp denne løsningen..

VG - 3 timer siden

Ny undersøkelse: Verstappen mest populær blant Formel 1-fansen

Red Bull-sjefen sier at Max Verstappen (24) ble skuffet over påstandene om at han tok en kalkulert beslutning da han krasjet med Lewis Hamilton (36) på Monza. Derimot kan nederlenderen glede seg over å være den mest populære føreren i Formel 1..

VG - 3 timer siden

Åpenhetens pris

Åpenhet om personlige problemer er ofte bra. Når syke og sårbare mennesker eksponeres i mediene, kan prisen likevel bli for høy..

VG - 3 timer siden

Filmanmeldelse «Nordsjøen»: Den tredje «Bølgen»

… eller den fjerde, litt etter hvordan man teller. Kanskje holder det med norske katastrofefilmer nå?.

VG - 4 timer siden

Coronasmitten stiger kraftig igjen

Mens de skandinaviske landene har fått god kontroll med coronapandemien, skyter smitten i været i mange europeiske land. Vaksineskepsis får skylden..

VG - 4 timer siden

Nato-sjefen refser atom-traktat - Norge bøyer ikke av

BRUSSEL (VG) Det har vakt oppsikt at Støre-regjeringen vil gjøre Norge til observatør i arbeidet med en traktat om atomvåpenforbud. – Ikke veien å gå, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg til VG..

VG - 4 timer siden

Mot løsning: «Gammelt» forslag kan bli løsningen som avslutter Bråthen-saken

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52)..

VG - 4 timer siden

Har slitt med motivasjonen før comebacket: – Ekstremt vanskelig

Fredag gjør Johanne Killi (24) comeback i verdenscupen etter ni måneder på sidelinjen. Veien tilbake har vært fylt av oppturer, nedturer og en dose selvransakelse..

VG - 5 timer siden

Tiktoker Addison Rae får Snapchat-serie

Etter utestengelsen fra TikTok, har influenceren Addison Rae (21) fått sin egen serie på Snapchat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt