VG > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 17:25

VG - 27 okt. 20 kl. 11:39

«Caro» scorer mest av alle i Europa: – Skal vise at vi kan

For dem som måtte lure på hvem som skal score målene for kvinnelandslaget nå som tidenes toppscorer, Isabell Herlovsen, har gitt seg. Caroline Graham Hansen (25) har tatt på seg oppdraget..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Herlovsen, Graham Hansen, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Caro, scorer, mestav , allei , Europa, Skal, vise at vi kan
VG - 26 okt. 20 kl. 22:40

Zlatan-målfesten fortsetter – trengte bare ett minutt og 46 sekunder

(AC Milan – Roma 3–3) Zlatan Ibrahimovic (39) scorer og scorer. Mandag banket han inn sitt femte og sjette mål på tre seriekamper..

E24 - 19 april 21 kl. 20:02

Fotballtrener Helge Aune scorer mest på aksjer

Avkastningen hans er mye høyere enn Harald Espedals «vennefond». Helge Aune hadde over 20 prosent avkastning på aksjene, mens Espedal hadde 14,5 prosent i 2020..

VG - 20 mai 21 kl. 16:11

Zachariassen: – Jeg har alltid løpt mest

TRONDHEIM (VG) Etter hver trening, løper han i fire minutter. Alene. Det er kanskje ikke så rart at Kristoffer Zachariassen (27) løper i stykker motstanderne, kommer seg inn i feltet - og scorer mange mål..

NRK - 31 des. 20 kl. 09:10

Hamarøy nest mest smitte per person

Hamarøy kommune er den kommunen i Norge med nest mest smitte i forhold til befolkningstall. Alle innbyggere må holde seg mest mulig hjemme, det er full skjenkestopp fra klokka 17 i går, og de anbefaler bruk av munnbind på all offentlig kommunikasjon..

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

VG - 23 des. 20 kl. 14:11

Her der de 10 mest populære videoene i 2020

TikTok har laget en liste over de ti mest populære videoene i ti ulike kategorier fra 2020. Få med deg hvilke videoer som var mest populære..

Klartale - 21 jan. 21 kl. 10:26

Nora og Jakob var de mest populære navnene i 2020

Nora var det mest populære jentenavnet i 2020. Jakob var det mest populære guttenavnet..

NRK - 21 juni 21 kl. 18:44

100 mest verdifulle merker stiger

Totalverdien for verdens 100 mest verdifulle merker har steget med 42 prosent i år, ifølge en undersøkelse fra Kantar. Verdien ligger på mer enn 7000 milliarder dollar, mer enn Tyskland og Frankrikes samlede brutto nasjonalprodukt. Blant de hundre merkene er det Amazon (1) og Apple (2) som leder an.

NRK - 23 juli 21 kl. 10:06

Tollstudier mest populært

Nye tall fra årets samordna opptak viser at studier for toll, vareførsel og grensekontroll er det mest populære blant førstevalgssøkere. 2063 personer har søkt på 35 studieplasser ved Universitetet i Stavanger, og det er med det 58,9 førstevalg per plass. Tollstudiet knuser med det det nest mest populære studiet, som er vernepleie på deltid ved VID i Sandvika, der det er 23,3 førstevalg per studieplass..

Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 18:43

Ellevill kamp i Nederland: Historiske Ajax vant 13–0 (!) på bortebane

Ajax scoret hele 13 mål borte mot VVV Venlo. Det er første gang i historien at et lag scorer 13 mål i den øverste divisjonen i Nederland..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Løpet Jakob Ingebrigtsen bør frykte: – Må ikke bli grådig

Forrige OLs finale på 1500 meter kan være til skrekk og advarsel for Jakob Ingebrigtsen (20). Ekspertene mener nordmannen ikke bør falle i den samme fellen som Matthew Centrowitz’ konkurrenter gjorde for fem år siden..

VG - 45 minutter siden

Ny Fifty Shades-bok: Udørgende kjedelig – Bokanmeldelse: E.L. James: «Befridd»

Du bør nok være masochist eller stor E.L. James-fan for å sette pris på forfatterens nyeste bok i Fifty Shades of Grey-universet..

VG - 2 timer siden

Krenkorama!

Japanske gameshow er ganske outrerte saker. De er lette å parodiere, noe det finnes  tonnevis av eksempler på. Siden NRKs huskomiker Nicolay Ramm har spesialisert seg på sportsrelatert humor, var det naturlig å bruke konseptet i anledning Tokyo-OL.

VG - 3 timer siden

Ferske tall: Kan bli karantenekrav fra Italia

Det er torsdag gjort flere endringer i EUs reisekart. Det kan få konsekvenser for nordmenns reiseplaner..

VG - 3 timer siden

Henny Reistad kalles tidenes talent: – Hun har alt

TOKYO (VG) (Montenegro – Norge 23–35) Hun snudde opp ned på Montenegro-kampen. Den kjente svenske treneren Per Johansson mener verden aldri har sett et større håndballtalent enn Henny Reistad. Han får full støtte av Stine Bredal Oftedal..

VG - 3 timer siden

Hamilton om Ungarns homolov: – Uakseptabelt og feigt

Bilsportens superstjerne Lewis Hamilton (36) tar et oppsiktsvekkende oppgjør med det ungarske forslaget til en ny anti-homofililov foran Formel 1- runden på Hungaroring nord for Budapest kommende helg..

VG - 5 timer siden

Brun: – Jeg hulket som et lite barn

TOKYO (VG) Kristoffer Brun (33) og Are Strandli (32) snakker torsdag ut om den ekstreme nedturen på robanen i OL..

VG - 5 timer siden

Stor økning i antall smitteregistreringer i Tokyo

TOKYO (VG) Tirsdag ble det satt smitterekord i Tokyo, midt under lekene, på 2848 registrerte smittetilfeller. Torsdag har det tallet økt til 3865..

VG - 5 timer siden

Se blinkskuddene fra OL i Tokyo

Olaf Tuftes tårer, dramatisk velt for Kristoffer Brun og Are Strandli og fartsfylte kamper for de norske håndballspillerne er noe av det siste vi har fått se fra Tokyo. I denne bildespesialen har vi samlet noen av de beste øyeblikkene fra de siste OL-døgnene..

VG - 10 timer siden

Hovland kjemper i teten tross tøff avslutning: – Litt bitter

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) gikk under tre under par i OL-premieren, som i over to timer var avbrutt grunnet uvær. En virkelig superstart ble spolert på de to siste hullene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt