NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 01:14

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen. Mandag ble en ung mann fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted. Politiet mener det etter drapet på Mortensrud er «en anspent situasjon i flere miljøer» i Oslo.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Storrvik, NRK, Mortensrud, Hamse Hashi Adan, Lofsrud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anspent, situasjoni , Oslo-miljøer
Klartale - 30 maj 22 kl. 10:55

Mindre aktivitet i høyreekstreme miljøer i Sverige

Men de har i samme periode tatt stadig mer plass på nettet. Det er ifølge årsrapporten til stiftelsen Expo. Aktiviteter i den rase-ideologiske bevegelsen har gått ned med 27 prosent.

NRK - 14 feb 22 kl. 09:39

Frykter flyktningbølge fra Ukraina

Statsminister Viktor Orban mener at hundretusener av ukrainere kan komme til å flykte til Ungarn hvis Russland invaderer Ukraina. Orban har oppfordret til en fredelig løsning på konflikten mellom Russland og Ukraina, som også har ført til en svært anspent situasjon mellom Russland og vestlige land. Høyrenasjonalistiske Orban er kjent som en hardnakket motstander av innvandring.

NRK - 18 aug 21 kl. 09:10

Miljøsaker dominerer Arendalsuka

Årets Arendalsuke er svært dominert av klima og miljøsaker. Nesten 70 prosent av arrangementene har en eller annen for for miljøprofil. Nesten av 800 av de nærmere 1200 arrangementene har miljøfokus.

NRK - 07 jun 22 kl. 13:43

Ny vurdering: Helsefordelane med å auka inntaket av fisk veg opp for dei negative effektane

Vitskapskomiteen for mat og miljø (VKM) presenterte i dag ei ny vurdering av nytten og risikoen av fisk i det norske kosthaldet. Konklusjonen er at det helsefordelane som kjem av å eta fisk, veg opp for risikoen for negative helseeffektar av å få i seg miljøgifter frå fisk. Det gjeld for alle aldersgrupper, skriv VKM på sine nettsider.

NRK - 13 sep 21 kl. 03:46

200 miljøaktivister drept i fjor

Minst 227 miljøvernaktivister ble drept verden rundt i fjor, ifølge en rapport fra organisasjonen Global Witness. Men organisasjonen antar at det reelle antallet miljøvernere som er blitt drept, er betydelig høyere. Flest ble drept i Colombia og i Mexico.

NRK - 01 mar 22 kl. 05:18

Miljødirektoratet vil stenge 183 elver for laksefiske

Etter tidenes dårligste laksefiske i fjor, foreslår Miljødirektoratet å stenge 183 av 480 norske elver for laksefiske denne sesongen. Det er elver med selvproduserende laksebestand som skal stenges, skriver Nationen. – Blant endringene i laksefiske som Miljødirektoratet foreslår i 2022, er ikke å åpne Reisaelva i Nord-Troms og Storelva på Sunnmøre for fiske etter laks, sier seniorrådgiver Helge Axel Dyrendal i Miljødirektoratet.

NRK - 08 sep 21 kl. 13:56

Innfører gratis skolemåltid i Oslo

Til neste skoleår blir det et gratis, kjøttfri skolemåltid for alle elever ved videregående skoler i Oslo, har byrådet bestemt. Etter hvert skal også ungdomsskolene få det samme tilbudet, og da vil 40.000 elever få ett måltid hver dag.

Klartale - Igår: 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

Aftenposten - 24 feb 22 kl. 17:00

Forholdet til Russland i nord var allerede anspent. Nå blir det verre.

Konflikten i Ukraina har konsekvenser for Norge – spesielt i nord..

NRK - 02 mar 22 kl. 16:29

Røde Kors: Nødhjelpslagrene tømmes

Nødhjelpslagrene i Ukraina er i ferd med å tømmes, ifølge Røde Kors, som ber folk slutte å sende klær og leker og i stedet gi penger. – Situasjonen er anspent, desperat og utrygg. Det haster med å få ut forsyninger til de mange tusen som sitter i tilfluktsrom rundt i Ukraina.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Siktede vurdert som utilregnelig

Mannen som er siktet for å ha drept sin far med kniv i Loddefjord i Bergen i vår, samtykker til videre fengsling. Rettspsykiatere mener mannen var utilregnelig, melder Bergens Tidende. Drapet skjedde ved parkeringshuset til kjøpesenteret Vestkanten i mars, og mannen i 30-årene har siden sittet varetektsfengslet..

NRK - 1 time siden

18 migranter døde i Marokko

I Marokko mistet 18 migranter livet under et forsøk på å ta seg inn i den spanske enklaven Mellia fredag, opplyser marokkanske myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Store protester i Georgia

Titusener av georgiere demonstrerte fredag i Tbilisi mot landets statsminister fordi han ikke klarte å sikre at Georgia ble kandidatland til EU. Demonstrantene spilte EU-hymnen og viftet med EU-flagg og georgiske flagg utenfor nasjonalforsamlingen fredag kveld, der de krevde at statsministeren går av. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 3 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 3 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 3 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com