NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 02:53

NRK - 22 jul 21 kl. 13:22

– Vi advarte i mange år

Overfylte fengsel øker risikoen for hendelser som gisseldramaet i høysikkerhetsfengselet i Hällby, advarer den svenske fagforeningen Seko. Fengslesvakter i fagforeningen har varslet om problemer med overfylte svnekse fengsler i flere år. Onsdag ble to fengselsbetjenter tatt som gissel av to drapsdømte innsatte i Sverige. Etter lange forhandlinger og 20 pizzaer endte det med at gisseltakerne overga seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hällby, Seko, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi advartei , mangeår
Aftenposten - 29 apr 21 kl. 09:28

Eks-generaler advarte om fare for borgerkrig i Frankrike

18 franske soldater, blant dem fire offiserer, som hadde skrevet under på et brev der de advarte om risiko for….

NRK - 30 jun 21 kl. 02:02

Advarte om bygningsskader

I i et brev i april advarte styrelederen for bygningen som kollapset i Surfside i Miami, om at skader påvist i 2018 var blitt verre og at prisen for å reparere dem var høy. Hun viste til en pågående debatt blant noen av andelseierne som hadde uttrykt motvilje til å sette i gang et større rehabiliteringsarbeid..

NRK - 10 jun 21 kl. 17:39

Advarer mot å legge ut koronapass

Datatilsynet advarer sterkt mot på legge ut bilder av koronapasset på eksempelvis sosiale medier, fordi informasjonen kan misbrukes og gjøre det mulig å produsere falske koronabevis, ifølge Flysmart24. – Et koronasertifikat vil i mange tilfeller kunne inneholde helseopplysninger, for eksempel om gjennomgått koronasykdom, sier juridisk seniorrådgiver Susanne Lie i Datatilsynet til nettstedet. På en pressekonferanse advarte også helseminister Bent Høie (H) mot det samme.

NRK - 22 apr 21 kl. 02:08

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

E24 - 26 maj 21 kl. 14:03

Venter svært mange nye olje- og gassprosjekter i 2022: – Det var dette vi advarte mot

Stortingets krisepakke bidrar til et «svært høyt antall» nye utbyggingsplaner på sokkelen neste år, ifølge SSB. – Viser hvor uansvarlig oljekrisepakken er, sier Lars Haltbrekken (SV)..

Aftenposten - 06 apr 21 kl. 19:00

AaFK-treneren advarte spillerne før påske. Nå har han fått resultatene.

Lars Arne Nilsen likte det han så av testresultatene etter påske. Det mener han lover godt for tiden fram mot….

VG - 06 apr 21 kl. 22:42

Biden: Alle voksne amerikanere kan stille seg i vaksinekø innen 19. april

Tirsdag kveld annonserte USAs president Joe Biden at alle voksne amerikanere vil kunne stille seg i vaksinekø innen 19.april. Presidenten advarte også mot å tro at USA har nådd enden av tunellen i kampen mot coronaviruset..

VG - 06 apr 21 kl. 22:42

Biden: Alle voksne amerikanere kan stille seg i vaksinekø innen 19.april

Tirsdag kveld annonserte USAs president Joe Biden at alle voksne amerikanere vil kunne stille seg i vaksinekø innen 19.april. Presidenten advarte også mot å tro at USA har nådd enden av tunellen i kampen mot coronaviruset..

Aftenposten - 10 apr 21 kl. 22:52

Høydramatisk da Real Madrid inntok tabelltoppen

(Real Madrid-Barcelona 2–1) Karim Benzema advarte mot Lionel Messi før El Clásico..

VG - 10 apr 21 kl. 22:52

Høydramatisk da Real Madrid inntok tabelltoppen

(Real Madrid-Barcelona 2–1) Karim Benzema advarte mot Lionel Messi før El Clásico. Han kunne jo satt et par utropstegn etter sitt eget navn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 15 minutter siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 10 minutter siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 15 minutter siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 15 minutter siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 1 time siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

NRK - 2 timer siden

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt