NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:41

NRK - 08 okt. 13 kl. 23:05

– Utrolig kjipt å ryke først

Hjemmelaga sushi ødela for Martin Wenstad Janssen da han skulle konkurrere med ti andre om tittelen «Norges tøffeste»..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Martin Wenstad Janssen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utrolig, kjiptå , ryke, først
Dagbladet - 07 okt. 19 kl. 11:53

LO: - Kjipt og brutalt

- Kjipt for folk flest. Brutalt for offentlig sektor og velferdsstaten, sier lederen av LO Stat om regjeringens forslag til statsbudsjett for neste år..

VG - 03 mai 21 kl. 14:43

TIX svarer på kritikk om PR-strategi: – Kjipt å lese

I et blogginnlegg får MGP-vinneren kritikk for sin PR-strategi i forkant av Eurovision Song Contest i Rotterdam. Det synes han selv er kjipt..

VG - 10 april 21 kl. 22:05

Gikk ut av «Kompani Lauritzen»: – Kjelleren kom den dagen

Margrethe Røed (44) syntes det var kjipt å ryke ut av «Kompani Laurtizen». Samtidig er hun stolt over å ha trosset sin store frykt..

NRK - 05 okt. 18 kl. 04:48

Trump med ny hyllest til Kavanaugh

Donald Trump hyllet høyesterettskandidat Brett Kavanaugh på et valgkampmøte i Rochester i Minnesota i natt. – Kavanaugh ble foreslått av en enkel grunn. Han er en utrolig intellekt person.

NRK - 04 nov. 20 kl. 10:30

Ekspert om Trump – Utrolig farlig

Det er «utrolig farlig» når Donald Trump hevder han har vunnet og snakker om svindel, sier Civita-rådgiver Eirik Løkke.– At han har erklært seier og kaller det for svindel, er utrolig farlig for hele situasjonen, sier Løkke.

NRK - 25 okt. 13 kl. 17:02

RA-redaktør: – Det er nødvendig

Rogalands Avis sier opp 13 stillinger og blir en tredagersavis. – Utrolig kjipt, sier leder av redaksjonsklubben..

P4 - 02 des. 16 kl. 14:34

Stjernerestauranten Maemo får refs av Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet har avdekket graverende brudd på arbeidsmiljøloven hos den verdenskjente restauranten Maaemo i Oslo. Ifølge Dagbladet har tilsynet avslørt at de ansatte ikke har fått overtidsbetalt og har hatt vakter på 15 timer. Daglig leder Espen Holmboe Bang kaller avsløringen for utrolig kjipt og flaut og lover bedring..

Aftenposten - 09 juli 17 kl. 21:19

– Det var utrolig kjipt og skummelt. Jeg tror veldig mange fikk sjokk. Ingen visste hva som hadde skjedd, men vi håpet bare at det ikke var terror.

Det tok mindre enn ti minutter etter skytingen før den siktede 24-åringen ble overmannet av politiet. Her forteller vitner og gjester på Blå om sjokknatten i Oslo..

VG - 06 des. 17 kl. 17:10

Bredal Oftedal om russisk doping i håndball: – Utrolig kjipt

STUTTGART (VG) Russland er ikke bare kastet ut fra vinter-OL. Også det russiske VM-laget i håndball har en spiller utestengt på grunn av doping. Stine Bredal Oftedal liker det på ingen måte..

Aftenposten - 17 okt. 19 kl. 11:08

Ytterligere skadeproblemer for Vipers-spiller: – Det er utrolig kjipt

Josefine Intelhus (21) var endelig på vei tilbake etter korsbåndskade da det dukket opp nye problemer i kneet. Nå er det uvisst når hun kan være tilbake..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 03 feb. 15 kl. 10:19

Nekter å si hvor mye Ap vil kutte

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener klimaendringene er vår tids største utfordring, men hvor mye landets største parti vil kutte i CO2-utslipp er fortsatt en godt bevart hemmelighet..

NRK - 03 feb. 15 kl. 09:24

Mulla Krekar får bli Oslo under ankebehandling

Mulla Krekar behøver ikke å reise til Kyrksæterøra før anken er behandlet, har Oslo tingrett bestemt..

NRK - 20 jan. 15 kl. 17:26

– Mullaflyttingen løser ingenting

Forfatter og journalist Lars Akerhaug tror regjeringen forsøker å vise handlekraft ved å tvangsflytte mulla Krekar til Kyrksæterøra, men at det vil ha liten effekt på Krekars virksomhet..

NRK - 20 jan. 15 kl. 16:47

Tror terrorvåpnene stammer fra Balkan

Mennene som sto bak terrorangrepene i Frankrike tidligere i måneden fikk våpen som etter alt å dømme stammet fra det tidligere Jugoslavia..

NRK - 20 jan. 15 kl. 10:44

Norske redaktører: – Forventer konkrete råd fra PST

Tirsdag morgen begynte sikkerhetssamtalene mellom PST og norske redaktører i kjølvannet av terrorangrepet i Frankrike. Norske redaktører stiller seg positive til initiativet, og forventer råd og veiledning om hvilke sikkerhetstiltak man eventuelt kan sette i gang..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:24

Ebola mister grepet i Vest-Afrika

I dag opnar skulane att i Guinea, etter å ha vore stengde i fem månader. Og Mali har no blitt erklært ebola-fritt. Epidemien er i ferd med å miste grepet i Vest-Afrika..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:44

– Britisk etterretning overvåket journalister

Den britiske etterretningsorganisasjonen GCHQ har overvåket e-postene til journalister i noen av verdens mest kjente aviser, ifølge dokumenter lekket av varsleren Edward Snowden..

NRK - 20 jan. 15 kl. 06:15

Økonomisk trøbbel gir ikke russere flest panikk

Verken halvert oljepris, en rubel i fritt fall eller dystre utsikter for Russlands økonomi tar nattesøvnen fra pensjonist Tatjana Ivanova..

NRK - 20 jan. 15 kl. 07:13

Kinas økonomi nådde ikke målet

For første gang siden 1999 nådde ikke Kinas økonomi i fjor målet regjeringen hadde satt for økonomisk vekst. Nå spår Det internasjonale pengefondet (IMF) enda lavere vekst i Kina neste år..

NRK - 20 jan. 15 kl. 08:51

Paven: Katolikker bør ikke formere seg som kaniner

Pave Frans ber foreldre opptre ansvarlig. Gode katolikker bør ikke formere seg som kaniner, slår den katolskekirkens overhode fast..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt