VG > Utenriks

Saturday, 18 September, 03:36

VG - 05 aug 21 kl. 00:43

– Trump begikk en gedigen politisk tabbe

Én beslutning kostet trolig Donald Trump seieren i presidentvalget i fjor, mener seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Svein Melby, Institutt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, begikken , gedigen, politisk, tabbe
VG - 07 jul 21 kl. 14:35

Hellerud-siktede i avhør: Begikk drapshandling i frustrasjon

Mannen som er siktet for å ha drept 25 år gamle Marianne Hansen har forklart at han begikk handlingen i frustrasjon over at hun ikke ville være sammen med ham lenger..

NRK - 12 aug 21 kl. 10:25

HRW: – Begikk krigsforbrytelser

Militante grupper på Gazastripen begikk krigsforbrytelser da de i mai avfyrte raketter og granater mot israelske byer, konkluderer Human Rights Watch. Menneskerettighetsorganisasjonen har analysert angrepene som kom fra Gaza under den elleve dager lange krigen i mai, som kostet tolv sivile og en soldat livet i Israel. HRW ber videre om at Den internasjonale straffedomstolen (ICC), som fra før gransker anklager om israelske krigsforbrytelser, både gransker «de ulovlige palestinske rakettangrepene mot Israel, og de ulovlige israelske angrepene mot Gaza».

VG - 12 aug 21 kl. 10:37

HRW: Militante grupper i Gaza begikk krigsforbrytelser

Militante grupper på Gazastripen begikk krigsforbrytelser da de i mai avfyrte raketter og granater mot israelske byer, konkluderer Human Rights Watch..

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 19:06

Tidligere president Donald Trump ser ut til å bygge seg opp en massiv politisk krigskasse

Tidligere president Donald Trump ser ut til å bygge seg opp en massiv politisk krigskasse..

NRK - 04 maj 21 kl. 11:55

Mer politisk motivert kriminalitet

Tysk politi registrerte i fjor en økning på 8,5 prosent i antallet politisk motiverte forbrytelser, opplyser myndighetene. Ifølge statistikk fra landets innenriksdepartement ble det i 2020 registrert 44.692 politisk motiverte forbrytelser i Tyskland.

NRK - 23 jun 21 kl. 12:57

Uefa svarer på kritikken

Det siste døgnet har Uefa fått mye kritikk for å avslå bruken regnbuefarger på Allianz Arena i München. Nå svarer de på kritikken. – Noen har tolket det slik at Uefas beslutning om å avslå Münchens forespørsel om å opplyse arenaen i regnbuefarger er politisk.

NRK - 18 jul 21 kl. 08:35

Taliban ønsker politisk avtale

Øverste leder i Taliban Hibatullah Akhundzada sier han sterkt ønsker en politisk avtale med Afghanistan i konflikten i landet, skriver AFP. – Til tross for militære fremskritt, støtter det islamske emiratet en politisk avtale. Og enhver mulighet til å opprette et islamisk system, fred og sikkerhet, sier Akhundzada i en uttalelse..

VG - 28 apr 21 kl. 02:37

Downing Street i krise: – Kan bli skjebnesvangert

Da Storbritannias statsminister sparket sin nærmeste medarbeider kan det ha vært en gedigen tabbe..

Aftenposten - 31 maj 21 kl. 21:53

Svensk hockey-bombe: – Den største fiaskoen i moderne tid

(Russlands olympiske komité - Sverige 3–2 etter straffer) Svenskenes VM endte i en gedigen fiasko..

VG - 31 maj 21 kl. 21:53

Svensk hockey-bombe: – Den største fiaskoen i moderne tid

(Russlands olympiske komité - Sverige 3–2 etter straffer) Svenskenes VM endte i en gedigen fiasko. «Tre kronor» måtte vinne mot russerne for å ta seg til sluttspillet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Mangemillionær dømt for drap på venn

Mangemillionæren Robert Durst (74) er dømt for drapet på sin venninne Susan Berman i 2000..

VG - 5 timer siden

Frankrike kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine fra USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 5 timer siden

Frankrikes ambassadører kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine til USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 6 timer siden

USA innrømmer at droneangrep i Kabul drepte ti sivile

Etter å ha hevdet at de tok ut en terrortrussel, innrømmer det amerikanske forsvaret at droneangrepet de gjennomførte i Kabul under den siste dagen av evakueringen fra landet, drepte ti sivile mennesker..

VG - 10 timer siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

VG - I førrgår: 00:49

I natt skjer det: Første amatørbesetning i verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som skyter fart mot rommet natt til torsdag..

VG - I førrgår: 16:45

Stoltenberg: – En tragedie at Taliban er tilbake

NATO-sjef Jens Stoltenberg kaller det «en tragedie for det afghanske folk» at Taliban er tilbake i Kabul. Han avviser ikke at hans eget spor var at NATO-styrkene skulle bli inntil en avtale med Taliban var på plass..

VG - I førrgår: 11:01

Dansk avis med klimastikk til Norge

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen, skriver Information på sin forside..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

VG - 14 sep 21 kl. 18:54

Topp-militær fryktet at Trump skulle gå amok

Ifølge en ny bok tok president Donald Trumps militære topprådgiver i all hemmelighet ekstraordinære grep etter kongressangrepet – i frykt for at presidenten skulle «gå amok»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt