NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:28

NRK - 30 jun 22 kl. 08:10

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet. Folk som blir anmeldt for ulovlig fiske av torsk, risikerer bøter. Han har følgende råd: – Dra fisken inn så forsiktig som mulig.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslofjorden, Olav Lekve, Fiskeridirektoratet, NRK Stor-Oslo, Indre Oslofjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slipput , torskdu får på , kroken
Dagbladet - 28 jul 22 kl. 22:40

Fikk kjempehai på kroken

En svensk kompisgjeng var på fisketur i Risøysundet i Nordland, etter timevis med venting hadde de en over 730 kilos håkjerring på kroken..

NRK - 04 maj 22 kl. 06:08

Dyrere mat gir eksportrekord for norsk sjømat

Norge eksporterte sjømat for 11,3 milliarder kroner i april. Det er en økning på 2,8 milliarder kroner, eller 33 prosent, sammenlignet med april i fjor. I årets første fire måneder eksporterte Norge sjømat for 45,4 milliarder kroner.

E24 - 04 maj 22 kl. 06:05

Høyer priser løfter sjømateksporten til ny rekord

Norges eksport av laks, torsk og ørret faller, men takket være prisveksten stiger verdien til 11,3 milliarder kroner i april – det høyeste noensinne på denne tiden av året..

Aftenposten - 04 maj 22 kl. 06:22

Høyere priser løfter sjømateksporten til ny rekord

Norges eksport av laks, torsk og ørret faller, men takket være prisveksten stiger verdien til 11,3 milliarder kroner i….

E24 - 26 jun 22 kl. 13:13

Russisk torsk for 1 milliard kroner i Norge: – Dette finansierer krigen

Ukrainske flyktninger ber Norge stoppe russiske trålere fra å levere fisk i Norge, men regjeringen vil ikke gripe inn..

Aftenposten - 26 jun 22 kl. 13:13

Russisk torsk for 1 milliard kroner i Norge: – Dette finansierer krigen

Ukrainske flyktninger ber Norge stoppe russiske trålere fra å levere fisk i Norge, men regjeringen vil ikke gripe inn..

NRK - 03 aug 22 kl. 06:46

Endå ein ny rekord i sjømateksporten

Verdien av norsk sjømateksport auka med 23 prosent i juli, samanlikna med same månad i fjor. Det skriv NTB. Noreg eksporterte sjømat for 11,6 milliardar kroner i juli.

VG - 22 mar 22 kl. 14:55

LSK-styret i utakt med tiden: Slipp dem inn!

Hvis toppklubbene mener alvor med kvinnesatsingen, må det tilbys en fullverdig og helhjertet fusjon. Dessverre vil Lillestrøm-styret beholde en «vi og dem»-tankegang..

NRK - 30 mar 22 kl. 12:28

Ukraina sier det er framgang i forhandlingene

Det er «definitivt gjort framgang» under forhandlingene mellom Russland og Ukraina, sier Ihor Zjovkva ved president Volodymyr Zelenskyjs kontor til BBC. Under tirsdagens forhandlingsmøte i Istanbul lyttet de russiske utsendingene ifølge Zjovkva for første gang til det ukrainerne hadde å si i stedet for å komme med ultimatum. Kreml hevder på sin side at det ikke kom noe lovende ut av møtet i Istanbul.

VG - 12 apr 22 kl. 17:46

La kvinnene få fly – nå!

Vi er langt på overtid i likestillingskampen. Selv om hoppjentene fikk prøvefly i Vikersund i 2004, står de fortsatt uten konkurranser i verdens største hoppbakke. Mitt krav før kalendermøtet i FIS er klart: Slipp kvinnene til i Vikersundbakken til vinteren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.

NRK - 7 timer siden

Mann knivstukket i Rælingen

Politiet leter etter to personer etter at en mann i 50-årene skal ha blitt knivstukket i en bolig på Løvenstad i Rælingen kommune. Det melder Romerikes Blad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com