NRK > Nyheter

Saturday, 22 January, 04:05

NRK - 17 aug 21 kl. 16:03

– Så at det kom flammer ut av bilen

En nederlandsk familie på fem var på vei til Geiranger da bilen de kjørte begynte å brenne inne inne i Oppljustunnelen på Strynefjellet i ettermiddag. – Jeg kjørte bilen og prøvde å gire, men det virket ikke. Så kom det brått mye røyk fra motorrommet. Vi så at det kom flammer ut av bilen. Da forsto vi at vi måtte komme oss ut, sier Michel Benjamins til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Geiranger, Oppljustunnelen, Strynefjellet, Michel Benjamins, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Så at det kom, flammerut av , bilen
NRK - 15 okt 21 kl. 12:28

Ein død etter trafikkulykke

Ein person døydde av hjartestans etter at ein bil køyrde av vegen ved Spydeberg i gamle Østfold fylke fredag. Føraren av bilen vart sitjande fastklemt i bilen. Ifølgje Aust politidistrikt var det berre den eine bilen som var involvert i ulykka.

NRK - 04 jun 21 kl. 12:10

Folk i bilen i Vadsø

En bil kjørte ut i en elv i Vadsø fredag. Bilen har sunket til bunns av elva. Politiet sier at ingen kom seg ut av bilen, men det er foreløpig usikkert hvor mange som befant seg i bilen.

NRK - 31 maj 21 kl. 21:52

Brann i lastebil Eidfjord

Det brenner i en lastebil på rv. 7 ved Eidfjord gamle kyrkje. Bilen har fraktet asfaltolje – Det brenner godt.

NRK - 04 jun 21 kl. 12:10

Trolig én i bilen i Vadsø

En bil kjørte ut i en elv i Vadsø fredag formiddag. Bilen har sunket til bunns av elva. Politiet sier at ingen kom seg ut av bilen.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i en kafe i Storgata

En bil har kjørt gjennom et gjerde og traff et bygg i Oslo. Bilen kom fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i vinduene til en kafe ved krysset mellom Storgata og Skippergata. – Bilen fremstår å ha hatt høy hastighet, en kvinne i bilen som kjøres til legevakten, men fremstår ikke som alvorlig skadet.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i kaffebar i Oslo

En bil har kjørt gjennom et gjerde og inn i et bygg i Oslo. Bilen kom fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i vinduene til en kaffebar ved krysset mellom Storgata og Skippergata. – Bilen fremstår å ha hatt høy hastighet, en kvinne i bilen kjøres til legevakten, men fremstår ikke som alvorlig skadet.

NRK - 10 aug 21 kl. 16:56

Blokkbrannen i Arna har blusset opp

Brannvesenet tar seg på nytt inn i boligblokken i Lonemarka i Bergen som brant i helgen. Årsaken er at det er observert nye flammer. – Det er meldt om åpne flammer i andre etasje, opplyser vaktkommandør Morten Frantzen ved 110-sentralen til Bergens Tidende.

NRK - 31 maj 21 kl. 17:08

Forstyrret politiets arbeid

Politiet i Oslo melder på Twitter at de stanset en bil i Sigurds gate, og at ingen i bilen hadde gyldig førerkort. Politiet fant narkotika i bilen. Under kontrollen kom det flere personer som forstyrret politiets arbeid, skriver de.

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 17:58

- Bilen eksploderte i flammer

Bilturen endte dramatisk for Ingvild Sofi Hansen (20), da bilen begynte å leve sitt eget liv og tok full fyr..

NRK - 08 aug 21 kl. 00:02

Bil kjørte i feil kjøreretning

Politiet leter etter to personer etter at en bil ble funnet forlatt på Espa i Stange. Før det hadde bilen flere ganger kjørt i feil kjøreretning. Bilen, en svart Volkswagen Caravelle, ble forsøkt stoppet av en politipatrulje ved Hernes i Elverum klokka 21.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt