NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 22:17

NRK - 26 aug 21 kl. 09:11

– Ikke forsvarlig å fly til Kabul

Det er ikke lenger trygt å fly til og fra Kabul, mener Danmarks forsvarsminister Trine Bramsen, ifølge NTB. Forsvarsministeren kom med vurderingen i et intervju med dansk TV 2 onsdag kveld. Uttalelsen ble torsdag sitert av nyhetsbyrået AP. – Den danske evakueringsinnsatsen er nå avsluttet. Vi kan ikke lenger fly fly inn og ut, og derfor avsluttes denne ti dager lange evakueringen med danske Hercules-fly, sa Bramsen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kabul, Danmarks, Trine Bramsen, NTB, TV, AP, Hercules, Bramsen, Kabuls, Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, forsvarligå , fly, til, Kabul
E24 - 25 maj 21 kl. 07:19

Regjeringen til dem med gjenåpningsangst: – Letter ikke på tiltak før det er forsvarlig

Regjeringen sier at det ikke lettes på tiltak før de mener det er forsvarlig. Men smitten kan fortsatt komme ut av kontroll, advarer de..

VG - 04 nov 21 kl. 12:00

Fylkeslegen om Nav-siktet: Fikk forsvarlig helsehjelp

BERGEN (VG) Mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen, fikk forsvarlig helsehjelp i årene før hendelsen 20. september i år. Det slår Statsforvalteren i Vestland fast i en tilsynsrapport..

NRK - 04 nov 21 kl. 12:05

Fikk forsvarlig helsehjelp

Mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen 20. september i år, fikk forsvarlig helsehjelp i årene før hendelsen. Det slår fylkeslegen fast i en tilsynsrapport..

E24 - 22 aug 21 kl. 17:28

Norske gründere avduket elektrisk sjøfly: Tror det kan revolusjonere reisemønsteret i Norge

Fremfor å bygge om eksisterende fly til elektrisk drift, begynte gründerne i norske El-Fly med blanke ark da de skulle designe sitt elektriske sjøfly – dermed minner designet også mer om gammeldagse «båtfly» enn sjøfly vi kjenner i dag..

NRK - 27 maj 21 kl. 00:47

Hviterussisk fly måtte snu

Et passasjerfly på vei til Barcelona måtte snu da det ble nektet å fly over Frankrike onsdag. Flyet fra det hviterussiske flyselskapet Belavia fikk ikke tillatelse til å fly inn i fransk luftrom. Dette er i tråd med forbudet som EU har vedtatt etter at Hviterussland tvang et litauisk fly ned i Minsk søndag og arresterte en opposisjonell..

NRK - 04 jun 21 kl. 12:35

Flyforbud for hviterussiske fly

EU vil fra midnatt forby alle hviterussiske fly fra unionens luftrom, opplyser tre anonyme kilder til Reuters. EU anbefaler samtidig at fly fra EU ikke benytter seg av hviterussisk luftrom, skriver Reuters. Tiltaket kommer som følge av at Hviterussland 23.

NRK - 09 sep 21 kl. 13:08

200 i fly frå Kabul til Doha

Rundt 200 personar har fått lov til å gå om bord eit fly frå Kabul til Qatars hovudstad Doha, skriv CNN. Blant dei evakuerte skal vere amerikanarar. Dette er første gong eit fly har fått lov til å lette etter at USA trakk seg ut av landet, skriv AFP.

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

Klartale - 25 maj 21 kl. 09:41

Tvang fly til å lande for å arrestere journalist

Et fly ble tvunget til å lande i Hviterussland. Journalist Roman Protasevitsj ble pågrepet. Nå får ingen fly i Europa fly over landet..

Klartale - 11 okt 21 kl. 12:41

Mange velger fly igjen

Etterhvert som landet åpner, er stadig flere ute og flyr igjen. I høstferien ble det rekord i 2021 for reising med fly.733.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt