NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:58

NRK - 22 mar 23 kl. 11:33

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15. mai i år blir ein avgjerande dato. – Innan 15.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hjelset, IKT, Helse Møre, Romsdal, Storøy, Møre, Helseplattforma, St

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Helseutplattformakan , ikkje, utsetjast, ytterlegare
Nyhetspressen - 08 jan 23 kl. 21:42

Kva er eigentleg VPN?

VPN-tenester blir stadig meir populære her heime i Noreg og generelt i verda. Det er det fleire grunnar til, men kort frotalt gjer VPN deg mange fordelar på nettet når det gjeld personvern, tryggleik og ikkje minst brukaropplevingar. Med ein VPN-teneste kan du sjå innhald som eigentleg er blokkert i Noreg, som til dømes Netflix i USA, der utvalet av underhaldning er langt større enn her heime.

NRK - 10 jan 23 kl. 21:13

Høgre ønsker å bruka 2 milliardar ekstra på straumstøtte til bedriftene

Høgre-leiar Erna Solberg kritiserer regjeringa si straumordning for norske bedrifter, og meiner dei burde få straumstøtte lenger inn i 2023. Frå nyttår stoppa regjeringa straumstøtta til norske bedrifter. Prislappen enda på 2,8 milliardar.

NRK - 03 dec 22 kl. 09:34

Ein person sakna etter bustadbrann

– Vi har ikkje klart å gjere rede for personen. Vi fryktar at vedkomande befann i huset då brannen starta. Det er ein bebuar på adressa og vi har ikkje lukkast i å kome kontakt med vedkomande.

NRK - 08 dec 22 kl. 11:01

Dronedømde Maxim ankar ikkje fengselsstraff

Russiske Maxim ankar ikkje dommen frå Hordaland tingrett på 90 dagar i fengsel for å ha flydd drone i Noreg. Det stadfestar statsadvokat Marit Formo til NRK. 34-åringen vart i oktober arrestert og tiltalt for å ha flydd drone ved fleire turistperler i Rogaland og Vestland.

NRK - 28 dec 22 kl. 18:41

Redd Barna vil enno ikkje ta opp att arbeidet i Afghanistan

At Taliban varslar enkelte unntak når det gjeld jobbforbodet for kvinner, har ikkje fått Redd Barna til å ta opp att arbeidet sitt i Afghanistan. – Vi ber om at forbodet blir trekt tilbake utan unntak. Millionar av barns liv står i fare, seier Redd Barnas generalsekretær Birgitte Lange i ein e-post til NTB.

NRK - 12 maj 23 kl. 07:09

Politifolk får ikkje gå i uniform i prideparade

Politifolk i prideparaden under årets Oslo pride får ikkje gå i uniform. Det melder Politiforum. Beredskapsdirektør Tone Vangen seier omsyn til tryggleik ligg bak.

NRK - 14 feb 23 kl. 14:55

Nedgang i ungdomskriminaliteten i Oslo

Talet på melde lovbrot i Oslo, Asker og Bærum utførd av barn og unge held fram med å søkke. Det viser Oslo politidistrikt sin 2022-statistikk som ble lagt fram i dag. – Det auka jamt og trutt fram mot pandemien, før det kom ein betydeleg nedgang.

NRK - 16 dec 22 kl. 10:06

Kritiserer Nav etter at sjuåring vart funnen fastbunden

Statsforvaltaren slår fast manglar ved Nav si oppfølgjing av ein familie i Bergen, etter at ein sju år gamal gut i august i år vart funnen fastbunden i ei seng, hardt skadd. – Vår vurdering er at sosialtenesta i kontakten med familien har fått informasjon som dei ikkje har følgt opp med nødvendige avklaringar og eventuelt tilbod om hjelp. Dette har skjedd fleire gonger, i ulike samanhengar, skriv Statsforvaltaren på sine nettsider.

NRK - 20 dec 22 kl. 17:40

Forsvarer til trusselsikta 20-åring: – Det var ikkje meint alvorleg

Laurdag blei ein mann i 20-åra varetektsfengsla i fire veker, sikta for drapstrugslar, brot på våpenlova, hatefullet ytringar og identitetskrenking, etter at han blei pågripen av politiet torsdag førre veke. Forsvarsadvokaten til mannen, Odd Rune Trostrup, seier til Stavanger Aftenblad at mannen i 20-åra ikkje meinte alvor. – Min klient erkjenn ikkje straffskyld.

NRK - 04 jan 23 kl. 13:45

Har fått avhøyrt knivskadd mann

Politiet har fått snakka med den knivskadde mannen som måndag kveld oppsøkte Bergen legevakt. – Vi gjennomførte eit kort avhøyr, men grunna hans helsetilstand var det ikkje forsvarleg å gjennomføra eit lengre avhøyr. Det er derfor behov for eitt nytt i nær framtid, skriv politiadvokat Are Nygård Berg i ein e-post til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 30 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com