E24 > Økonomi

Friday, 17 September, 03:10

E24 - 25 jul 21 kl. 08:12

– Halve reisefølget ble nektet hjemreise

SV-leder Audun Lysbakken forbereder seg på høsten store valgtriller. I sommerpraten med E24 deler han sitt verste ferieminne..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Audun Lysbakken, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Halve, reisefølget, ble, nektet, hjemreise
VG - 21 maj 21 kl. 08:50

Reisende fikk ha hjemmekarantene – over 100 smittet

Reisefølget fikk ta karantenen hjemme i Larvik da de ankom Gardermoen fra utlandet i april. Nå er over 100 personer smittet i kommunen..

NRK - 19 jun 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen..

NRK - 19 jun 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen lørdag

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen. Køene skal ha oppstått fordi utenlandsreisende ikke hadde mulighet til å benytte innsjekkingsautomatene på flyplassen, men måtte sjekke inn manuelt. Pressevakt i Avinor, Caroline Marie Nilsen, bekrefter at køene er lange lørdag.

NRK - 21 aug 21 kl. 09:02

Terje Watterdal i trygghet i Kabul

Generalsekretær i Afghanistandkomiteen Liv Kjølseth opplyser til NRK at Terje Watterdal er i sikkerhet i Kabul. De har ikke informasjon om når Watterdal eventuelt vil bli satt på fly til Norge. Landsdirektøren som skulle blitt sendt hjem på tirsdag, måtte snu på grunn av skremmende opplevelser der han og reisefølget opplevde trakassering og skarpe skudd rundt seg..

NRK - 05 sep 21 kl. 08:05

Nektet innreise med økser i bilen

En tysk mann i 60-årene ble onsdag nektet innreise til Norge, etter å ha kommet kjørende til kontrollposten på E14 i Meråker kommune i Trøndelag onsdag kveld. Ifølge Trønder-Avisa nektet mannen å avlegge den obligatoriske koronatesten ved innreise. Det viste seg også at mannen hadde falskt førerkort og flere andre forfalskede papirer, sier politiet.

Aftenposten - 18 apr 21 kl. 06:00

14-åringene Henriette og Nora har levd halve livet med rødt kryss over taket.

14-åringene Henriette og Nora har levd halve livet med rødt kryss over taket. Over 450 mennesker må rive hjemmet sitt for ny E18..

NRK - 26 maj 21 kl. 18:58

Fengslingssak skal trolig behandles

Høyesterett har satt av 17. juni og halve 18. juni til behandlingen av Baneheia-dømte Viggo Kristiansens begjæring om å bli løslatt fordi saken er gjenåpnet.

VG - 03 jun 21 kl. 22:50

Snart blir halve solen «borte»

Merk deg datoen torsdag 10. juni. Da formørkes inntil halve solen her i Norge, og jo lenger nord du befinner deg, jo bedre ser du dette astronomiske fenomenet..

Klartale - 09 jun 21 kl. 16:00

Torsdag blir halve sola «borte»

Om du ser opp på himmelen klokka 13 torsdag, kan det hende du bare ser halve sola..

NRK - 04 jul 21 kl. 20:06

Ble hentet med luftambulanse

Kvinnen som ble hardt skadet av lynnedslaget på Melshornet i Møre og Romsdal ble hentet ned med luftambulanse. De to andre kvinnene i turfølget til kvinnen omkom i ulykken. – Vi fikk melding like etter klokken 17 om dette, det var et voldsomt uvær med mye lyn og torden.

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 timer siden

Kinas Evergrande-problemer kan påvirke deg – selv uten en kaotisk kollaps

Verdens mest forgjelde eiendomsutvikler, Evergrande, står på kanten av stupet. – Ting som skjer i Kina, blir ikke lenger i kina, sier analysesjef Pål Ringholm..

E24 - 11 timer siden

«Norsk» tekselskap bykset på blandet Wall Street

Tekselskapet Forgerock, som ble startet i Oslo, bykser på sin første handelsdag i USA. Ellers var det få store utslag på Wall Street-indeksene torsdag..

E24 - 11 timer siden

Flatt på Wall Street etter positive nøkkeltall

Børsene i USA går sidelengs etter overraskende gode handelstall. Tekselskapet Forgerock, som ble startet i Oslo, bykser på sin første handelsdag..

E24 - 7 timer siden

Boys of Europe lyser ut stillinger på tre prosent: – Helt hårreisende

Kleskjeden mener det er ryddigere med faste, små stillinger, fremfor å ansette tilkallingsvikarer. I Handel og kontor reagerer de på utlysningen av stillingsbrøker under ti prosent..

E24 - 7 timer siden

Nok en lavprisaktør angriper Stockholm

Lufthansa-eide Eurowings kopierer Ryanair og åpner base på Arlanda. – Luftkampen om Skandinavia er nært forestående, sier analytiker..

E24 - 7 timer siden

Syv spørsmål og svar om skyhøye strømpriser

Strømprisene er unormalt høye. Hvorfor er det slik, og kan noe gjøres for å dempe effekten på folks lommebok? Her er svar på noen av spørsmålene..

E24 - 8 timer siden

Johannessen vil anke Mohn-dommen

– Retten har begått alvorlige saksbehandlingsfeil, sier Mette Yvonne Larsen, advokat for Trond Mohns tidligere finansdirektør Tor Johannessen..

E24 - 8 timer siden

Verdensbanken: IMF-sjefen løftet Kina på business-ranking

En undersøkelse av «Doing Business»-rapporten konkluderer med at IMF-sjef Kristalina Georgieva løftet Kina..

E24 - 9 timer siden

Fortsatt mye vann i magasinene, sier NVE: – Snakker ikke om rasjonering nå

NVE frykter ikke strømrasjonering til våren. – Det er fortsatt mye vann i magasinene, sier seksjonssjef Ann Myhrer Østenby..

E24 - 9 timer siden

Har kalt inn til gjenåpnings-møte med alle kommuner fredag

Fredag morgen, før regjeringens corona-pressekonferanse, har helsemyndighetene innkalt til møte om gjenåpningen med blant annet alle landets kommuner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt