NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 16:42

NRK - 09 des. 19 kl. 10:34

– Flere faretegn for norsk økonomi

Trangere økonomisk handlingsrom, mangel på reformer og svak produktivitet er faktorer som truer norsk levestandard og velstand, advarer Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Organisasjonen, OECD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, faretegn, for, norsk, økonomi
E24 - 09 feb. 20 kl. 18:59

Ser faretegn for Oslos boligmarked: – Urovekkende

Færre nye boliger, færre brukte boliger – men flere som vil kjøpe dem. Meglersjefer liker ikke Oslo-utviklingen. – Nå må Raymond Johansen våkne, sier Høyre-topp..

P4 - 06 juni 20 kl. 22:57

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

P4 - 03 okt. 19 kl. 05:33

Norsk kvinne vant 117 millioner

Det ble norsk jubel i to hjem i går kveld. En norsk kvinne vant førstepremien i Vikinglotto - på hele 117.782.

P4 - 10 april 20 kl. 18:32

Store mengder karbon i norsk natur

Det er store mengder karbon lagret i norsk natur. Hver gang det graves for å legge en vei gjennom en skog eller myr eller bygges en hytte slippes store mengder CO2 ut. Et av det viktigste klimatiltakene er derfor å la norsk natur være mest mulig i fred.

P4 - 01 okt. 19 kl. 05:43

Hurtigruten vurderer å flagge ut flere skip

Hurtigruten vurderer å flagge ut flere skip, så de kan seile uten norsk besetning, men i stedet ha utenlandske arbeidere om bord. Det skriver Klassekampen. Hurtigrutens nyeste fartøy Roald Amundsen som ble tatt i bruk i sommer, har 15 norske offiserer, men et mannskap på 70–80 personer fra Filippinene.

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

VG - 12 okt. 19 kl. 22:52

Bli med på folkebørsen: Heltemodig innsats sikret norsk poeng på overtid

ULLEVAAL (VG) (Norge - Spania 1–1) Sául Ñíguez sørget for en norsk kalddusj etter hvilen, men et voldsomt norsk trykk i sluttminuttene gjorde at det endte med norsk poeng mot gruppelederen..

NRK - 25 okt. 19 kl. 18:28

Norsk Lotteri tapte saksmål

Norsk Tipping beholder monopolet etter at Norsk Lotteri tapte saksmålet mot staten i Oslo tingrett fredag. Norsk Lotteri AS skal betale sakens omkostninger til Staten ved Kulturdepartementet med 754.000..

P4 - 25 nov. 19 kl. 05:43

Krever norsk lønn i norsk farvann

Arbeiderpartiet krever at utenlandske sjøfolk får norsk lønn i norsk farvann. Ifølge dem er det mange fartøy som har underbetalte utenlandske mannskaper ombord. Næringspolitisk talsperson Terje Aasland sier til Dagbladet at Norges verdighet står på spill hvis ikke de får norske lønns- og arbeidsvilkår.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

258.000 Pfizer-doser til Norge

Det kommer 258.000 ekstra vaksinedoser fra Pfizer til Norge. Det opplyser statsminister Erna Solberg til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Lange køer på E18 mot Drammen

Det har vært en trafikkulykke i Lier på E18 i Lierbakkene retning Drammen torsdag ettermiddag. Det er ifølge politiet 8 biler som har vært involvert, men alle i bilene skal ha sluppet unna uten alvorlige skader. Det er omkjøring om Tranby helt til alle involverte biler er ute av veibanen..

NRK - 30 minutter siden

18 sivile drept i angrep i Niger

Minst 18 sivile er drept i et nytt angrep vest i Niger, nær grensa til Mali, opplyser en lokal tjenestemann onsdag ifølge NTB. Angrepet fant sted i landsbyen Deye Koukou i Banibangou-området, der 14 sivile ble drept søndag, opplyser en lokal folkevalgt til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot «kjøttetende bakterier»

Ti personer har fått infeksjoner fra «kjøttetende bakterier» etter bading i Oslofjorden i sommer. FHI ber folk være på vakt hvis et sår endrer seg etter en tur i sjøen..

NRK - 45 minutter siden

Oppjusterer dødstall etter flom

Minst 150 mennesker har mistet livet i flom i et fjellområde nord i Afghanistan som kontrolleres av Taliban, melder NTB. Kraftig regnvær onsdag kveld forårsaket styrtfloden, opplyser Talibans talsmann Zabihullah Mujahed..

NRK - 1 time siden

Inflasjonen i Tyskland

Prisene på forbruksvarer i Tyskland økte med 3,8 prosent i juli, viser foreløpige beregninger. Inflasjonen er for første gang siden 2008 over 3 prosent, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Ulykke mellom bil og syklist i Oslo

Nødetatene er i Schweigaards gate ved St. Halvards gate. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 1 time siden

Bøtelagt etter filming av bilulykke

En mann har fått et forelegg på 5500 kroner for å ha filmet et trafikkuhell langs E6 på Skullerud i Oslo, ifølge Avisa Oslo. Ulykken i inngående kjøreretning endte med store materielle skader, men det er ikke meldt om personskader..

NRK - 1 time siden

22.520 meldinger om bivirkninger

Meldinger om mistenkte bivirkninger etter koronavaksine gir ikke grunnlag for endrede anbefalinger, ifølge Legemiddelverkets bivirkningsrapport som ble publisert torsdag. Det har nå kommet 22.520 meldinger.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt