NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:56

NRK - 19 april 21 kl. 01:40

– Døden for fotballen vi er glad i

NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp, er ikke begeistret for den nye Superligaen i fotball. – Jeg blir jo lei meg når de alt har skrevet under avtaler og lagt planer. Det er litt på vei mot døden for den fotballen vi har vært glad i, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRKs, Erik Torp, Superligaen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Døden, for, fotballenvi er , gladi
Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 22:00

Går knallhardt ut mot smitteverntiltak i fotballen: – Dette er distrikts- og jentefiendtlig

NFF Trøndelag krever at fotballen åpner opp for barn, unge og voksne..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 20:00

De skitne pengene infiserer fotballen. Beskyldningene mot Ødegaard viser hvordan.

Beskyldninger om Martin Ødegaards dobbeltmoral viser hvordan fotballen er infisert av Midtøsten-milliardene..

Aftenposten - 28 mai 21 kl. 07:00

Diktatoren viser sitt sanne ansikt. Men får belønning fra fotballen.

Festtaler om reformer i fotballen betyr lite når en brutal diktator belønnes med mesterskap..

NRK - 21 april 21 kl. 07:37

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 19 mai 21 kl. 15:33

Glad for nei til jernbane

Sametingspresident Aili Keskitalo (NSR) er glad for at planene om den arktiske jernbanen er lagt på is. Det viser at man tar bekymringen på alvor, sier Keskitalo – som nå er på vei til å delta på årets Arktiske råd møte på Island..

NRK - 30 juni 21 kl. 22:52

Cosby glad for å være hjemme igjen

Den amerikanske skuespilleren og komikeren Bill Cosby sier gjennom advokatene sine at han er glad for å være hjemme igjen og at han gleder seg til å bli gjenforent med kona. Cosby sa ingenting selv da han møtte pressen sammen med advokatkorpset sitt kort tid etter at han ble løslatt fra fengsel onsdag..

NRK - 27 mai 21 kl. 18:04

Astrup: Viktig enighet

Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H) sier i en pressemelding han er glad for enigheten i lønnsoppgjøret i staten. – Jeg er glad for at vi har oppnådd enighet med både LO, Akademikerne, Unio og YS i lønnsoppgjøret i staten. Dette er viktig etter et svært krevende år der spesielt privat sektor er hardt rammet på grunn av pandemien, sier Astrup..

Dagbladet - 12 juni 21 kl. 07:52

- Jeg er veldig glad for det

FHI-forskere er lettet over oppløftende funn som indikerer at de færreste med mild covid-19 trenger å frykte seinvirkninger. Helsedirektør Bjørn Guldvog er veldig glad..

NRK - 15 juli 21 kl. 10:04

Elin er ny samisk BlimE-artist

Elin Oskal vet hvordan det er å føle seg utenfor. Derfor er hun ekstra glad for å delta i et prosjekt som BlimE, der samhold og inkludering står i fokus. – Da jeg ble spurt om å være det, så ble jeg selvfølgelig veldig glad.

VG - 19 juli 21 kl. 08:41

Folkesporten i gang igjen

Ikke misforstå; jeg er som alle andre glad for at Norge og verden er på vei mot en mer normalisert tilværelse. Korona har gjort mye negativt for folkehelse, økonomi og næringsliv. Men jeg er ikke veldig glad for at de arbeidsplassene vi vant i varehandel og norsk produksjon under pandemien, antakelig er på vei til ikke å bli varige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt