NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 16:00

NRK - 30 april 21 kl. 06:28

– Bare en midlertidig stopp

Drapsdømte Viggo Kristiansen kommer til å være ute av fengsel om en måneds tid, tror hans advokat Arvid Sjødin. I går bestemte Borgarting lagmannsrett at Kristiansen ikke skal løslates. Sjødin sier de anker til Høyesterett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Viggo Kristiansen, Arvid Sjødin, Borgarting, Kristiansen, Høyesterett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bareen , midlertidig, stopp
NRK - 12 mai 21 kl. 13:08

Midlertidig bevæpning forlenges

Politidirektoratet har fått samtykke fra Justis- og beredskapsdepartementet til å forlenge midlertidig bevæpning av politiet for en periode på inntil åtte uker. Det melder politiet i en pressemelding. Politiet er midlertidig bevæpnet på bakgrunn av PST sin vurdering om at terrortrusselen fra ekstrem islamisme er skjerpet..

Aftenposten - 08 mai 21 kl. 22:31

Semifinale-stopp for Ruud igjen - røk ut mot Berrettini

(Casper Ruud – Matteo Berrettini 4–6, 4–6) Mot Italiensk motstand ble det bråstopp for Casper Ruud (22) etter storspill….

VG - 08 mai 21 kl. 22:31

Semifinale-stopp for Ruud igjen - røk ut mot Berrettini

(Casper Ruud – Matteo Berrettini 4–6, 4–6) Mot Italiensk motstand ble det bråstopp for Casper Ruud (22) etter storspill i Madrid. Masters1000-semifinalene er dog blitt en lei vegg å passere for nordmannen..

VG - 24 juni 21 kl. 11:52

Bråstopp for Biden

I de første 100 dagene gikk det på skinner for Joe Biden. I ekspressfart ble lovforslag vedtatt. Nå er fremdriften borte.

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

NRK - 30 april 21 kl. 08:58

Besøksstans i fengselet

Det er midlertidig stopp i permisjoner for innsatte og besøk på fengselet i Skien. Kun advokater og myndighetspersoner får lov til å komme inn i fengselet. Rundt 20 ansatte er i karantene, men ingen er syke, etter at to kolleger fikk påvist korona..

NRK - 10 mars 21 kl. 14:37

Midlertidig regjering i Libya

Nasjonalforsamlingen i Libya har godkjent en midlertidig regjering som skal lede det krigsherjede landet til valget i desember, melder AFP. En prosess for å forene landet er i gang i FN-regi, etter at de stridende partene inngikk våpenhvile i oktober..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 15:55

Sinnataggen utsatt for hærverk – fjernes midlertidig

Sinnataggen i Vigelandsparken i Oslo fjernes midlertidig etter at noen har forsøkt å sage over den ene ankelen….

NRK - 08 mai 21 kl. 16:35

Flere lettelser i Moss kommune

Treningssentrene kan holde åpent og serveringssteder kan servere alkohol etter at formannskapet i Moss lørdag vedtok en ny og midlertidig koronaforskrift. Moss er en av de ti Viken-kommunene som fredag tok steget ut av tiltaksnivå 5B i koronaforskriften. Fra mandag vil kommunene være underlagt nasjonale tiltak, men lørdag vedtok formannskapet i Moss kommune en midlertidig koronaforskrift, skriver Moss Avis.

NRK - 13 mai 21 kl. 09:59

Politiet skal fremdeles bære våpen

Politidirektoratet har fått samtykke fra Justis- og beredskapsdepartementet til å forlenge midlertidig bevæpning av politiet for en periode på inntil åtte uker – regnet fra og med 1. mai 2021. Det melder Politidirektoratet i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 10 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 15 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 15 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 45 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 45 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt