NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:05

NRK - 11 feb 16 kl. 16:24

– 50.000 syrere på vei til Tyrkia

50.000 syrere flykter nå mot den tyrkiske grensa, ifølge Tyrkias EU-minister Volkan Bozkir. Flyktningtallet kan komme opp i 1,5 millioner dersom den syriske storbyen Aleppo blir komplett sønderbombet, sier Bozkir til TV-kanalen TRT Haber..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias EU, Volkan Bozkir, Aleppo, Bozkir, TV, TRT Haber, Tyrkia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50.000, syrere, vei, til, Tyrkia
NRK - 03 maj 22 kl. 13:42

Tyrkia vil sende én million syrere hjem

Tyrkia vil trappe opp retur av syrere som flyktet til landet i forbindelse med krigen. Det skjer samtidig som holdningen til syrerne er blitt langt mer negativ. Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier tirsdag at myndighetene forbereder seg på å sende 1 million flyktninger tilbake til Syria på frivillig basis.

Klartale - 01 dec 22 kl. 08:51

1.500 syrere søker om asyl i Norge

I 2015 flyktet mange til Europa. Nesten 10.500 syrere ba Norge om beskyttelse.

Klartale - 11 maj 22 kl. 06:00

Syrere kjemper en kamp for å overleve

Russlands angrep på Ukraina påvirker hele verden. Blant annet så sliter Syria med å gi nok mat til folk. De hadde problemer med mat fra før av.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

P4 - 06 feb 16 kl. 18:20

Strømmer til Tyrkias grense

Tyrkiske myndigheter mener så mange som 60.000 syrere vil komme til å forsøke å krysse grensen i frykt for at Aleppo snart vil være beleiret av syriske regjeringsstyrker. FN opplyser at rundt 20.

NRK - 15 sep 18 kl. 20:11

Frp vil lokke syrere ut av Norge

Fremskrittspartiet mener syrere i Norge som ikke har fått endelig oppholdstillatelse, nå må forberede seg på å returnere til Syria. Partiet vil gi syrere som returnerer frivillig 20 000 kroner..

NRK - 06 feb 16 kl. 13:56

Har sluppet inn skadde syrere

Tyrkia holder grensen mot Syria stengt, men landet har sluppet inn 15 syrere skadd i bombeangrep i Aleppo, opplyser hjelpearbeidere. 20.000 syrere står fast ved grensen etter å ha flyktet fra Aleppo som snart kan bli beleiret av syriske regjeringsstyrker..

Klartale - 07 feb 23 kl. 11:18

Mener flyktninger er ekstra utsatt etter skjelvet

For 12 år siden startet borgerkrigen i Syria. Den får mye mindre oppmerksomhet i dag, men for mange syrere tok den aldri slutt. Og for mange av dem ble situasjonen verre etter jordskjelvet mandag.

NRK - 22 maj 16 kl. 10:59

Spiegel: Kun syke syrere til EU

Tyrkia nekter syrere med akademisk bakgrunn å reise til EU. I stedet sender landet syrere som er syke, eller som ikke har utdannelse, til EU etter den nye flyktningavtalen. Ifølge Der Spiegel kommer opplysningene fra interne EU-møter i Brussel..

VG - 26 jan 16 kl. 21:40

FN: To syrere sendt hjem fra Russland i fjor

To syrere ble returnert fra Russland til Syria i januar 2015, ifølge FN. Nå krever Venstre og KrF en garanti om at syrere ikke sendes tilbake til Russland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 30 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 30 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 45 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com