NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:14

NRK - 14 juni 21 kl. 18:11

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter. Fullvaksinerte nordmenn kan nå reise til Sverige uten å havne i karantene når de kommer hjem. Men folk som reiser over grensen, må fylle ut et digitalt innreiseskjema før de får komme inn i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svinesund, Norge, Twitter, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 4-5, timers, venting, Svinesund
NRK - 06 juli 21 kl. 16:33

Økt trafikk ved Svinesund

Nesten 11.500 kjøretøy passerte grensen ved Svinesund mandag. Det er en økning på 46 prosent siden forrige mandag.

E24 - 18 juli 21 kl. 19:21

Flere timers venting på Gardermoen

Passasjerer som ankommer Gardermoen fra utlandet søndag ettermiddag, må være forberedt på flere times venting, skriver TV 2..

NRK - 18 juni 21 kl. 20:13

Iverksetter tiltak ved Svinesund

Politiet iverksetter flere tiltak ved Svinesund for at køen skal gå raskere. Blant annet kan pendlere og samfunnkritisk helsepersonell benytte den gamle Svinesund-broen. Det opprettes også et venteområde for dem som skal videre til karantenehotell.

NRK - 27 juli 21 kl. 19:26

Fortsatt lange køer på Svinesund

De siste dagene har køene inn til politiets kontrollpost på Svinesund vært på rundt én time, forteller politiets objektleder ved Svinesund, Magnus Sandaker til NRK. Sandaker mener at én times kø er et akseptabelt nivå å ligge på, og at det er den samme ventetiden man må beregne ved en normal tollkontroll på grensen. – Det er den tiden det tar når trafikken blir strupt fra E6 og må gjennom her, sier han..

NRK - 28 juli 21 kl. 15:12

Flere bilister ved gamle Svinesund

Det siste døgnet måtte politiet stanse 411 biler ved den gamle Svinesund-grensa. Overgangen er kun åpen for enkelte unntaksgrupper. – Jevnt over har vi måttet snu rundt 50 prosent av trafikken på gamle Svinesund.

NRK - 16 juni 21 kl. 10:12

Krisestab om bilkøer til Sverige

Politiet har satt krisestab for å finne en løsning på de lange bilkøene på Svinesund. De siste dagene har trafikken økt etter at regjeringen myket opp regelverket, og det har vært opp til fem timers ventetid i grensekontrollen. Justisminister Monica Mæland besøkte Svinesund i dag, og hun sier man ser på hvordan varetransport og pendlere kan bli prioritert foran de som skal på handeltur..

NRK - 11 juli 21 kl. 18:05

Fleire timar ventetid på ferjer

Grunna stor trafikk er det opp mot tre timar venting ved ferja Bognes-Lødingen. På E6 mellom Bognes og Skarberget er det meldt om ein time venting. Det melder Torghatten Nord..

NRK - 18 juli 21 kl. 17:47

Mykje venting på E134 over Haukeli

Det er opptil to timar venting på E134 over Haukelifjell frå aust mot vest, melder Vegtrafikksentralen sør. Det er grunna tunnelarbeidet som går føre seg på Vågsli- og Haukelitunnelen..

NRK - 18 juli 21 kl. 18:31

Flere timer venting på Gardermoen

Passasjerer som ankommer Gardermoen fra utlandet søndag ettermiddag, må være forberedt på flere times venting, skriver TV 2. Det er særlig ventetiden ved teststasjonen, som alle som ikke er fullvaksiner eller har gjennomgått koronasykdom i løpet av de siste seks månedene, må avlegge, som skaper køen, opplyser Avinor til kanalen..

NRK - 12 juni 21 kl. 17:44

Lange køer i grensekontroll

Ett døgn etter at grensene åpnet for at fullvaksinerte kan handle i Sverige, sliter politiet med å ta unna køen i grensekontrollen. Grensepolitiet er nødt til å hjelpe folk med å fylle ut skjemaer: – De vet ikke hva innreiseregistrering er, sier politiet. Fredag kveld var det ifølge politiet opp mot tre timers venting, og også lørdag har folk ventet en time på å komme gjennom kontrollen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt