NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:06

NRK - 27 apr 23 kl. 11:24

 – Forholdet er på lavest mulig nivå

Kremlin har torsdag kommentert de europeiske utvisningene av russiske diplomater den siste tiden. – Forholdet er på lavest mulig nivå, heter det i en uttalelse, ifølge Reuters. De siste dagene har både Moldova, Sverige og Norge alle utvist russiske diplomater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Moldova, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forholdeter på , lavest, mulignivå
Klartale - 04 nov 23 kl. 06:00

– Vi mistet kontrollen

Boken forteller mye om hvordan forholdet mellom kronprinsen og kronprinsesse Mette-Marit. Det ble mye styr da de ble kjærester. Kronprinsessen var alenemor før de to ble sammen.

VG - 23 mar 23 kl. 17:42

Lekkasje fra Høyre: Skattelette til de med lavest inntekt

En enstemmig resolusjonskomite i Høyre går inn for å gi skattelette til de med lavest inntekt og å lette på importvernet for å senke matvarepriser..

NRK - 23 maj 23 kl. 14:28

Rødt: Urettferdig trygdeoppgjør

- Det går ikke an å betale regningene med prosent. Når regjeringen nå legger opp til er trygdeoppgjør med flatt prosenttillegg, betyr det at de med lavest pensjon og lavest trygd får minst. Det er urettferdig, sier Mimir Kristjansson, stortingsrepresentant for Rødt.

NRK - 28 aug 23 kl. 11:56

India: Ligger an til lavest monsunregn på åtte år

India ligger an til å ha det lavest registrerte monsunregnet på åtte år, mellom juni til september, ifølge Reuters. Værmønsteret El Niño oppstår når havtemperaturen i det sentrale og østlige Stillehavet stiger over normalen. Dette fører til at den indiske monsunen har en tendens til å bli svakere og mindre forutsigbar i El Niño-år..

NRK - 02 apr 23 kl. 22:09

Ingen varetektsfengsling etter mulig overgrep på McDonald's

Både siktede og den fornærmede er avhørt etter politiet lørdag startet etterforskning av et mulig seksuelt overgrep inne på en McDonald’s-restaurant i Ålesund. Politiet stengte lørdag kveld McDonald’s på Moa i Ålesund etter melding om et mulig straffbart forhold. Senere ble det klart at det var snakk om et mulig seksuelt overgrep inne på restauranten.

NRK - 10 mar 23 kl. 11:58

Macron og Sunak møtes for å diskutere forholdet etter brexit

Frankrikes president Emmanuel Macron og britenes statsminister Rishi Sunak møtes for å snakke om hvordan de kan fikse det anspente forholdet etter brexit. Det fransk-britiske toppmøtet er det første siden 2018 og har som formål å vise at landene innleder et nytt kapittel seg imellom, ifølge Macrons kontor. Macron og Sunak skal blant annet diskutere hvordan landene kan styrke sine militære og forretningsmessige bånd.

NRK - 10 mar 23 kl. 16:14

Macron og Sunak enige om å restarte forholdet

Frankrikes president Emmanuel Macron tok imot britenes statsminister Rishi Sunak fredag. De to er enige om å starte på nytt med blanke ark etter flere år med gnisninger. Det fransk-britiske toppmøtet er det første siden 2018 og har som formål å vise at landene innleder et nytt kapittel seg imellom, ifølge Macrons kontor.

NRK - 21 maj 23 kl. 12:42

Biden: Forholdet til Kina vil bedre seg snart

USAs president Joe Biden sa søndag at han forventer en opptining i forholdet til Kina. Forholdet til Kina har vært kjølig siden USA skjøt ned en kinesisk ballong som fløy over militære installasjoner i USA. Han sa også at G7-landene er enige om hvordan de skal forholde seg til Kina og behovet for å gjøre seg mindre avhengig av ett land i forsyningskjedene.

NRK - 07 jun 23 kl. 21:15

EU vil bedre forholdet til Latin-Amerika

EU varsler gjenoppbygging av forholdet til Latin-Amerika i et forsøk på å gjøre seg mindre avhengig av Kina og samtidig øke innflytelsen i regionen. – Noen ganger har dette partnerskapet blitt tatt for gitt eller til og med forsømt, sa EUs utenrikssjef Josep Borrell onsdag da EU presenterte sin plan for å styrke forholdet til Latin-Amerika. EUs bånd til regionen har vært preget av en feilslått fullføring av en omfattende handelsavtale med Mercosur-gruppen, som består av Argentina, Brasil, Uruguay og Paraguay, etter to tiår med forhandlinger.

NRK - 12 jul 23 kl. 16:43

Tyrkia og Hellas vil bedre forholdet

Lederne i Hellas og Tyrkia er enige om å bedre forholdet mellom de to land som lenge har kranglet om grenser og oljerettigheter i Egeerhavet og Middelhavet. Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan og den greske statsministeren Kyriakos Mitsotakis møttes onsdag på sidelinjen under Nato-toppmøtet i Vilnius. I en felles kunngjøring etter møtet heter det at de to er enige om at det positive klimaet som har rådet de siste månedene, er til beste for begge land.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 30 minutter siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 30 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 30 minutter siden

Påkjørsel Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen nekter straffskyld etter siktelsen..

NRK - 1 time siden

Russland: Amerikansk journalist holdes fengslet til 30. januar

Den amerikanske journalisten Evan Gershkovich, som sitter fengslet i Russland i påvente av en rettssak, får forlenget varetekten med to måneder. Det har en russisk domstol besluttet tirsdag, melder Reuters og AFP. Wall Street Journal-journalisten er med det fengslet frem til 30.

NRK - 45 minutter siden

Kripos: Hovedmann bak Hydro-angrep i 2019 pågrepet i Ukraina

Kripos har bistått i pågripelsen av flere medlemmer i en organisert kriminell gruppe i Ukraina. En av de pågrepne antas å være hovedmannen bak angrepet mot Hydro i 2019, skriver Kripos i en pressemelding tirsdag. – Etterforskningen har pågått i lang tid, men den har gitt bemerkelsesverdig gode resultater.

NRK - 1 time siden

Reuters: Har nådd inn til innesperrede gruvearbeidere i India

Redningsarbeidere har gravd seg frem til de innesperrede gruvearbeiderne i India, melder Reuters. De er med det klare til å frakte arbeiderne ut. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i over to uker.

NRK - 1 time siden

Norges Bank vil la oljefondet investere i unoterte aksjer

Hovedstyret i Norges Bank har gitt en enstemmig innstilling til Finansdepartementet om å la oljefondet få investere i unoterte aksjer. Det skriver Norges Bank Investment Management (NBIM) i en pressemelding. – Det er vår vurdering at å åpne for unoterte aksjeinvesteringer nå, vil være en naturlig videreutvikling av investeringsstrategien.

NRK - 1 time siden

No er BankID tilgjengeleg på nynorsk

BankID er omsider tilgjengeleg på nynorsk, etter 20 år med drift på bokmål og engelsk. Det skriv BankID BankAxept i ei pressemelding tysdag morgon. – Det var ei glede at BankID endeleg kom på nynorsk.

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren: Personvernsopplysninger ikke håndtert godt nok i Nav

Datatilsynet vil gi Nav et rekordstort gebyr på 20 millioner kroner for brudd på personvernet. Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) er glad for at det nå ryddes opp. – Personopplysninger skal ikke være tilgjengelig for flere enn helt nødvendig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com