NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:00

NRK - 17 mai 21 kl. 21:50

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare. Det starta med ei gruppe på 5 til 10 personar som kom mot politiet, så kom det stadig fleire. – Det var på ein måte «alle» mot politiet som var på staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi har ikkje, kontroll, perno
NRK - 07 juni 21 kl. 10:35

Einige om jordbruksoppgjeret

Etter forhandlingar mellom regjeringspartiene og Frp er det nå klart at tilbodet i årets jordbruksoppgjeret ikkje blir endra på Stortinget, melder Nationen. – Vi har sikra oss støtte frå Frp. Det er nå fleirtal for tilbodet sånn som det ligg.

NRK - 04 april 21 kl. 16:34

Vil ikkje gi for mange fordelar

Arbeidarpartiet ynskjer ikkje å gi for mange fordelar til fullvaksinerte, med eit eventuelt norsk vaksinepass. Helsepolitisk talsperson i partiet, Ingvild Kjerkol, peiker på at dei unge og friske står sist i vaksinekøen, og er også dei som har mista mykje, skriv Aftenposten. – Det er ikkje greitt om dei framleis må sitje heime medan besteforeldra kan gå på konsert, treffe vener, reise og røre seg fritt, seier Kjerkol til avisa.

NRK - 16 april 21 kl. 13:04

Etterforskar ikkje Gran-samling

Politiet i Innlandet opnar ikkje etterforsking av arrangementet på Gran, der fleire personar skal ha vore samla i ein privat låve i mars. Årsaka er at Gran ikkje hadde ein lokal forskrift om at private samankomstar ikkje var lovlege i private heimar, og at arrangøren, som var smitta av korona, er død..

NRK - 24 mai 21 kl. 10:10

Kan ikkje avlyse munnleg eksamen

Det er ikkje lov å avlyse munnleg eksamen dersom grunnen er at elevane ikkje har fått nok undervisning, seier kunnskapsminister Guri Melby. Eksamen kan bli avlyst dersom smittevernet ikkje er godt nok teke vare på, seier ho til NTB. Seks kommunar i Grenland bestemte i førre veke at munnleg eksamen i tiande klasse blir avlyst der.

NRK - 19 juni 21 kl. 15:15

Virussirkulasjon kan vera positivt

Fleire vil truleg bli smitta når samfunnet opnar opp. Det treng ikkje å vera negativt, fortel vaksineekspert Sara Viksmoen Watle ved Folkehelseinstituttet til VG. Ho seier at me framover må vera førebudde på å ha smitte sirkulerande, og at me ikkje vil bli kvitt smitten.

NRK - 19 juni 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år stilt partia spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 16 juni 21 kl. 14:32

Tiltak mot negativ sosial kontroll

I dag legger kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) fram regjeringens nye handlingsplan Frihet fra negativ sosial kontroll og æresrelatert vold (2021-2024). Der foreslår regjeringen 33 tiltak mot negativ sosial kontroll. Handlinsplanens innsatsområder er: 1) Innsats for nyankomne flyktninger og innvandrere 2) Kunnskap og kompetanse for et helhetlig hjelpetilbud 3) Et styrket rettsvern for utsatte personer 4) Forebygge ufrivillige utenlandsopphold 5) Internasjonalt samarbeid – Friheten til å bestemme over eget liv er grunnleggende i vårt samfunn.

NRK - 21 feb. 21 kl. 16:58

Mistenkjer ikkje noko kriminelt

Ein person blei i dag funnen død på ein tur- og gangveg i Bærum. Politiet seier at dei ikkje mistenkjer at noko kriminelt ligg bak dødsfallet. Operasjonsleiar Gjermund Stokkli seier til NTB at dei ikkje vil gå ut med alder og kjønn på personen enno..

NRK - 02 mars 21 kl. 07:21

Ikkje vurdert etter sikkerheitslova

Ettersom Bergen Engines ikkje er underlagd sikkerheitslova, blei heller ikkje salet til russiske TMH International vurdert etter reglane om eigarskapskontroll. Det stadfestar Forsvarsdepartementet..

NRK - 09 mars 21 kl. 10:23

Innfører ikkje nye tiltak i dag

Regjeringa vil ikkje innføre nye smitteverntiltak i dag, men varslar sterkt inngripande tiltak framover dersom smitten ikkje går ned. Regjeringa vil sjå an korleis kommunane handterer smittesituasjonen før eventuelle nasjonale tiltak kjem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 4 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 15 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 30 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 30 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 1 time siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 1 time siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt