NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 07:27

NRK - 13 jan 22 kl. 10:30

– Torps økonomi rammet

Markedssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn sier tap av passasjerer og flyruter går hardt ut over økonomien. Hun sier de nå får en reduksjon i trafikken på 60 prosent sammenlignet med hvordan situasjonen så ut for noen uker siden. Stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) fra Vestfold har spurt samferdselsminister Jon-Ivar Nygård om krisepakke til lufthavner. Ifølge Nygård vurderes fortløpende behovet for nye tiltak i bransjen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tine Kleive-Mathisen, Torp Sandefjord, Erlend Larsen, Vestfold, Jon-Ivar Nygård, Nygård

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Torps, økonomi, rammet
NRK - 20 aug 21 kl. 08:21

SSB: Forsiktig oppgang i økonomien

Gjenåpningen har gitt forsiktig oppgang i norsk økonomi utover våren. Tallene for juni viser at norsk økonomi er tilbake på samme nivå som før pandemien rammet norsk økonomi i mars 2020, ifølge SSB. SSB tror norsk økonomi nå er forbi bunnpunktet..

NRK - 26 jul 21 kl. 10:18

SAS-passasjerer rammet av flystreik

SAS-flygninger fra både Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av en streik blant flygeledere i Italia. 1700 passasjerer er rammet. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 10 sep 21 kl. 15:51

Erklærer tørke nasjonal katastrofe

Kenyas president Uhuru Kenyatta har erklært tørken i landet for en nasjonal katastrofe. Minst 2 millioner innbyggere er rammet. Regjeringen opplyste onsdag at det vil bli delt ut vann og mat til husholdninger.

NRK - 26 jul 21 kl. 09:47

Myanmars økonomi krymper

Verdensbanken varsler at Myanmars økonomi ligger an til å krympe med 18 prosent i 2021. Hovedårsakene er de omfattende urolighetene i kjølvannet av militærkuppet og gjenoppblomstringen av koronaviruset..

E24 - 29 jul 21 kl. 14:48

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent på årsbasis

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent i andre kvartal sammenlignet med året før, viser ferske tall. Det er betydelig svakere vekst enn ventet..

E24 - 16 aug 21 kl. 06:19

Japans økonomi vokste i andre kvartal

Japans økonomi vokste 0,3 prosent i årets andre kvartal, til tross for nye coronarestriksjoner og økt smitte..

E24 - 24 aug 21 kl. 11:09

Tysk økonomi vokser igjen

Tysklands økonomi vokste med 1,6 prosent i andre kvartal i år, mer enn beregnet. I første halvår gikk imidlertid landet med et underskudd 4,7 prosent..

NRK - 25 aug 21 kl. 14:43

50 prosent sliter med økonomi

Fem av ti oppgir i en ny undersøkelse at de har litt, ganske eller svært store økonomiske vanskeligheter. En av ti har store eller kritiske problemer nå. Undersøkelsen, som er gjennomført av Sentio på oppdrag av BN-bank og Finansiell Helse, viser også at nesten 60 prosent av oss er bekymret for sin personlige økonomi..

NRK - 31 aug 21 kl. 14:30

Indias økonomi med rekordvekst

Inidas økonomi vokste med 20,1 prosent fra april til juni i år, viser offisielle tall som AFP viser til. Veksten skyldes blant annet en sterk opptur for industrien og byggebransjen, etter flere måneder med streng nedstengning. Økningen er den sterkeste registrert siden den indiske regjeringen begynte å publisere kvartalstall i 1996..

E24 - 10 sep 21 kl. 09:53

Britisk økonomi vokste knapt i juli

Veksten i britisk økonomi nærmet seg nullpunktet i juli, en rask endring fra måneden før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt