NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 20:30

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:57

– Strengeste tiltak siden 12. mars

Fra klokka 12 lørdag 23. januar innfører regjeringen påbud om hjemmekontor for de som kan, stengte butikker med unntak av matbutikker, apotek og bensinstasjoner, samt full skjenkestopp og rødt nivå for barnehager og barne- og ungdomsskoler i Oslo og Østre Viken. Dette er blant de strenge tiltakene helseminister Bent Høie presenterte på dagens pressekonferanse. Det har blitt oppdaget flere tilfeller av den britiske mutasjonen av koronaviruset i Nordre Follo kommune. Mutasjonen er etter alt og dømme mer smittsom, og for å unngå smittespredning, innfører regjeringen tiltakene i Nordre Follo, Oslo, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Frogn, Enebakk, Moss og Våler.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Viken, Bent Høie, Nordre Follo, Våler, Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strengeste, tiltak, siden12 , mars
NRK - 22 jan. 21 kl. 20:19

Strengeste nedstenging siden mars

Regjeringen vurderer den strengeste nedstengingen i Oslo siden mars i fjor, etter det NRK erfarer. Smitteverntiltakene vil også gjelde Nordre Follo og åtte andre kommuner i Viken. Tiltak for å bremse utbruddet av et mutert koronavirus vedtas i kveld..

VG - 23 jan. 21 kl. 09:00

Ny lockdown i Oslo-regionen - strengeste tiltak siden mars

Regjeringen har lørdag morgen lagt frem de strengeste tiltakene siden mars for Oslo-regionen. Dette er tiltakene..

E24 - 23 jan. 21 kl. 09:01

Ny lockdown i Oslo-regionen - strengeste tiltak siden mars

Regjeringen har lørdag morgen lagt frem de strengeste tiltakene siden mars for Oslo-regionen. Dette er tiltakene..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:37

Johansen støtter tiltakene

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen støtter regjeringens tiltak for å stanse spredningen av det muterte koronaviruset. – Vi innfører de strengeste tiltakene siden 12. mars, og på noen områder innfører vi de strengeste tiltakene noensinne, sier han..

NRK - 12 feb. 21 kl. 14:10

Regjeringen tar ned tiltak i Bergen

Regjeringen har lyttet til ønsket fra byrådet i Bergen om å justere ned de strengeste tiltakene i byen. De har i dag bestemt at Bergen og Kvam skal justeres ned til såkalt «ganske høyt tiltaksnivå». Det betyr at de aller strengeste tiltakene fjernes..

Dagbladet - 15 mars 21 kl. 18:43

Strengeste tiltak noensinne

Innfører de strengeste smitteverntiltakene noensinne..

NRK - 19 mars 21 kl. 21:35

Innfører strenge tiltak i Grenland

Etter anbefaling fra statsforvalteren, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet, innfører regjeringen regionale tiltak for kommunene Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien. Kommunene får tiltaksnivå A, som er det strengeste tiltaksnivået. Tiltakene gjelder fra midnatt, natt til 20.

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 20:41

NRK: Vurderer strengeste tiltak siden pandemiens start

Kommunene rundt Nordre Follo må forberede seg på nye tiltak etter mutanten oppdaget i nevnte kommune..

NRK - 15 mars 21 kl. 21:12

Ønsker strengere tiltak i Vestfold

Alle vestfoldkommunene ber om å få de strengeste koronarestriksjone fra onsdag. Færder, Tønsberg og Holmestrand har allerede hatt disse reglene siden 5. mars, men nå ber også de tre andre kommunene om det samme.

NRK - 30 jan. 21 kl. 11:22

– De beste er ikke de strengeste

Barneombud Inga Bejer Engh mener det er viktig at kommunene gjør gode vurderinger av konsekvensene for barn og unge før de innfører nye perioder med rødt nivå. – Min oppfordring er at de beste kommunene er ikke de med de strengeste tiltakene, men de som gjør gode vurderinger av smitteverntiltak opp mot de negative konsekvensene tiltakene har for barn og unge, sier barneombudet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Minst 20 skadd i rakettangrep

NRK - 15 minutter siden

Reagerer på vaksinefordelingen

Tidligere ordfører Torhild Brandsdal reagerer på at Vennesla ligger an til å få færre vaksinedoser enn antatt. – At Vennesla kommune må avgi vaksiner samtidig som man har ett av landets største smittetrykk, er for meg komplett uforståelig, skriver hun på Facebook..

NRK - 30 minutter siden

Må teste seg etter restaurantbesøk

Det er påvist koronasmitte på restauranten Zen i Strømgaten i Bergen. Alle som har spist eller hentet mat i tiden 3. mai til 8.

NRK - 30 minutter siden

Jødiske ekstremister i sammenstøt

Det har vært sammenstøt mellom politi og jødiske ekstremister i Israel onsdag. I Bat Yam nær Tel Aviv gikk ekstremister løs på arabiske forretninger. Ifølge Times of Israel gikk jødiske ungdomsgjenger som gikk løs på arabiske forretninger i Bat Yam.

NRK - 30 minutter siden

Ingen enighet  i Sikkerhetsrådet

Heller ikke onsdag ble FNs sikkerhetsråd enige om en uttalelse om Israel og Palestina, melder NTB. Norge og europeiske land uttrykker stor bekymring for situasjonen. Ifølge diplomater var det USA som blokkerte en enighet i onsdagens krisemøte i Sikkerhetsrådet.

NRK - 45 minutter siden

Oslo varsler pressekonferanse

Oslo kommune varsler pressekonferanse om videre gjenåpning av Oslo neste fredag, altså 21. mai, skriver Aftenposten. Det er alt varslet at trinn to i kommunens gjenåpning ikke begynner før etter 27.

NRK - 1 time siden

Mann tok fram softgun på utestad

Ein mann er tatt hand om av politiet etter at tok fram ein softgun på ein utestad i Tromsø, og sikta han på ei dame. Mannen blir meldt til politiet for dette, i tillegg for å ha på seg kniv og å plage politiet..

NRK - 45 minutter siden

Blinken i Netanyahu-samtale

USAs utenriksminister Antony Blinken har bedt partene i i Israel og Gaza om å de-eskalere konflikten. Det var et av budskapene da Blinken onsdag snakket med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at USA sender en spesialutsending til Midtøsten for å møte israelske og palestinske ledere.

NRK - 1 time siden

Hurtigbåt får ikkje legge til kai

Hurtigbåten mellom Harstad og Tromsø får ikkje legge til kai fordi ein av matrosane har fått påvist koronasmitte. Båten ligg til hamn i Finnsnes på veg til Tromsø. Passasjerane som skal til Tromsø får foreløpig ikkje forlate båten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt