NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 19:57

NRK - 09 april 21 kl. 08:09

– Mer heltid gir bedre smittevern

Kommunene må sørge for flere heltidsansatte på sykehjemmene for å hindre smitte. Det er anbefalingen fra en forskergruppe som har utredet sykehjemssmitten for Koronakommisjonen. I april 2020 tok koronaviruset 85 liv på norske sykehjem. Det ble den dødeligste måneden under koronapandemien til nå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Koronakommisjonen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, heltid, gir, bedre, smittevern
Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

VG - 12 jan. 21 kl. 11:38

Han blir Norges første heltids spill-fører: – Nivået er skyhøyt

Tommy Østgaard (27) har fått oppfylt guttedrømmen: Han blir den første nordmann som blir e-racerfører på heltid..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 11:38

Han blir Norges første heltids spill-fører: – Nivået er skyhøyt

Tommy Østgaard (27) har fått oppfylt guttedrømmen: Han blir den første nordmann som blir e-racerfører på heltid..

Aftenposten - 15 mars 21 kl. 05:30

Aftenposten mener: Flere barn er ikke nok

Det er vel så viktig å få flere til å jobbe heltid..

NRK - 04 mai 21 kl. 03:41

Enighet om gjenåpning av Danmark

Partiene i Folketinget er i natt blitt enige om åpningen av Danmark. Fra torsdag får de yngste gå på skole på heltid. i tillegg blir det sosiale lettelser.

VG - 04 mai 21 kl. 05:33

Danskene våkner opp til gladnyhet: Letter på tiltakene torsdag

Partiene i Folketinget ble natt til tirsdag enige om åpningen av Danmark. Fra torsdag åpner folkeskolen på heltid, i tillegg blir det sosiale lettelser..

E24 - 04 mai 21 kl. 06:26

Danskene våkner opp til gladnyhet: Letter på tiltakene torsdag

Partiene i Folketinget ble enige om åpningen av Danmark natt til tirsdag. Fra torsdag åpner folkeskolen på heltid, i tillegg blir det sosiale lettelser..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 08:14

Danskene våknet opp til gladnyhet om ytterligere gjenåpning

Partiene i Folketinget er enige om gjenåpning av Danmark. Torsdag åpner grunnskolen på heltid, i tillegg blir det….

NRK - 16 feb. 21 kl. 11:39

Norge gir mer til jordbruk i u-land

Norge øker bidraget til Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (Ifad) med 40 prosent. Pengene skal gi småbønder bedre inntekt og fattige familier et bedre livsgrunnlag, sier regjeringen. Støtten utgjør over 500 millioner kroner over tre år..

NRK - 26 april 21 kl. 16:40

Hjemmeskole ikke mer effektivt

I en ny rapport fra FHI slår de fast at hjemmeskole ikke gir bedre smittedempende effekt enn såkalt rødt nivå. Konklusjonen er at rødt nivå er effektivt for å begrense smitte i skolealder, men at hjemmeskole ikke gir noen tilleggseffekt. Rapporten er basert på analyser av den tredje smittebølgen i Norge, fra februar til april 2021..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 15 minutter siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 45 minutter siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 1 time siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 2 timer siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 1 time siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Senterpartiet støtter mistillit

Også Senterpartiet i Oslo støtter mistillit mot Lan Marie Berg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt