NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:25

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo. Ingen har betalt enn høyere pris over tid enn Oslo-folk. Likevel står jeg her og kommer til å be om mer, sa Johansen på søndagens pressekonferanse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Oslo, Johansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jeg, vetat det , jeg, berom er , mye
NRK - 11 mars 21 kl. 14:59

FHI vet ikke når nye vaksine kommer

Folkehelseinstituttet er glade for at EU godkjenner Johnson & Johnson-vaksinen, men vet fortsatt ikke når vi kan vente oss vaksinedoser til Norge. – Vi vet litt lite om leveringsplanene fra Johnson & Johnson ennå. Vi er glad for at den er godkjent, da har vi en fjerde vaksine i det europeiske markedet.

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 25 jan. 21 kl. 15:15

Vil ha økt fokus på klimatilpasning

FNs generalsekretær António Guterres ber om at det gjøres mer for at u-land kan ruste seg mot klimaendringene. Under Klimatilpasningsmøtet i Nederland ber han om at 50 prosent av all klimafinansiering skal gå til dette. – Jeg ber alle donorer om å slutte seg til dette målet innen Klimatoppmøtet, slik at vi kan starte levering innen 2024, sier Guterres..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:05

Grimstad ber alle teste seg

Kommuneoverlege i Grimstad ber alle som har kommet fra Oslo-regionen den siste uka teste seg for koronaviruset, uavhengig av om de har symptomer, og begrense kontakt. Vige sier til NRK at han ikke vet om det muterte viruset har kommet til Grimstad..

NRK - 22 jan. 21 kl. 19:09

Villsvin fotografert i Verdal

14 år gamle Ingelin Haugskott tok bilde av et villsvin i Helgådalen i Verdal sist tirsdag. – Hvis dette ikke er et dyr som stammer fra oppdrett, er det så vidt jeg vet det nordligste vi vet om, sier seniorrådgiver Erik Lund i Miljødirektoratet..

VG - 12 april 21 kl. 07:09

Vegard Harm (24) om oppveksten: – Jeg var så ensom, jeg hadde ingen

– Jeg hadde vanlige guttevenner fram til jeg gikk i åttende klasse. Da ble det en brå slutt – og det var litt rart. Men jeg tenkte i hodet mitt at jeg liker gutter på en annen måte.

NRK - 10 jan. 21 kl. 15:06

Ber om ansvarleg oppførsel

Pave Frans er sjokkert over storminga av Senatet i Washington og ber det amerikanske folk om å oppføre seg ansvarleg. Det sa han under sundagsmessa. Han ber amerikanarane om å dempe uroa og fremje nasjonal forsoning..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 09:10

Ber folk unngå reiser til utlandet før 1. mars

Utenriksdepartementet ber folk tenke gjennom om de må reise til utlandet. De ber folk unngå reiser til andre land fram til 1. mars..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:20

Ber folk i Moss ikke komme på besøk

Ordfører Are Karlsen i Horten ber folk i Moss, som er nedstengt, ikke besøke vinmonopolet i Horten, utesteder eller kommunen generelt. Han ber om nasjonale råd for nærliggende kommuner til nedstengte kommuner og håper de er på plass i løpet av helga..

NRK - 28 jan. 21 kl. 02:25

Ber om bedre permitteringsregler

Bedrifter og arbeidstakere i 25 nedstengte kommuner på Østlandet ber om bedre permitteringsregler etter akuttnedstengningen forrige uke. De ber regjeringen og Stortinget på svar om hvem som skal betale for den akutte nedstengningen, skriver VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 1 time siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 2 timer siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 2 timer siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 2 timer siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt