NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 16:33

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

– Jeg skjønner hvis folk er sinte

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25. februar var 13 personer samlet på en restaurant. Solberg skulle deltatt, men måtte oppsøke lege på grunn av øyeproblemer.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Geilo, Debatten, NRK1, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jeg, skjønner, hvis, folker , sinte
Dagbladet - 01 juni 21 kl. 09:54

- Skjønner at folk kan bli urolige

Byrådsleder Raymond Johansen er imponert over befolkningen i Oslo etter gjenåpningshelga. Men han skjønner også at folk kan bli urolige når de ser medieoppslag om parkfester..

VG - 30 mars 21 kl. 19:33

Reagerte på vaksineuttalelser: «Jeg skjønner ikke at de tør»

Til TV2 sa AstraZeneca at vaksinen «definitivt» var trygg. «Jeg skjønner ikke at de tør,» skrev Legemiddelverket i en intern e-post samme kveld..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 13:52

Han lover å gå fra kona for henne, men gjør det aldri. Endelig skjønner hun hvorfor.

Endelig skjønner hun hvorfor. Les psykologens råd her..

VG - 16 mars 21 kl. 21:03

Smitterekord i Oslo – skjønner ingenting av hvorfor Vålerenga får trene

Mjøndalens Sondre Solholm Johansen (25) skjønner ingenting av hvorfor toppklubbene i Viken får treningsnekt mens Vålerenga kan kjøre på for fullt i hovedstaden..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 21:03

Smitterekord i Oslo – skjønner ingenting av hvorfor Vålerenga får trene

Mjøndalens Sondre Solholm Johansen (25) skjønner ingenting av hvorfor toppklubbene i Viken får treningsnekt mens….

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo.

VG - 17 jan. 21 kl. 10:21

Kort vei fra blomster til blod

Mens USAs øverste leder hisser til blodig angrep på kongressen, gir norske politikere blomster til hverandre. Jeg tror ikke vi helt skjønner hvor verdifull – og skjør – den norske tilliten er..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 19:00

Grønner er forberedt på tøffere konkurranse. Han mener to unggutter har vakt oppsikt.

AaFK Jonas Grønner (26) har forståelse for at det kommer nye konkurrenter, men han ber folk om å se opp for to unggutter..

NRK - 25 mai 21 kl. 18:01

Vaksine-nei også fra Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har bestemt seg for å si nei til sin egen regjerings tilbud om prioritert vaksinering. – Jeg har vært usikker, men landet på å takke nei til vaksine da jeg så helseministerens begrunnelse. Min situasjon er ikke ulik hans.

NRK - 09 jan. 21 kl. 12:31

Støre kritisk til Trump-sletting

– Jeg skjønner at Trumps utsagn er problematiske, var farlige og oppmuntret til hat, men det er en veldig høy terskel å sperre folk ute, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre til NRK. Det kan sette ytringsfriheten på spill, sier han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 30 minutter siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 15 minutter siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 30 minutter siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 30 minutter siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 45 minutter siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.

NRK - 1 time siden

Bro i Alta

Broen som kollapset i Alta under flommen ble fikset på under 20 timer..

NRK - 1 time siden

Hellas sender asylsøkere til Tyrkia

I forrige uke besluttet Hellas at Tyrkia er et trygt land å sende asylsøkere tibake til. Avgjørelsen har fått 40 menneskerettsorganisasjoner til å reagere i en felles uttalelse. Ifølge rapporter presses flyktninger i Tyrkia ut av landet, til og med til krigsherjede Syria, advarer de.

NRK - 1 time siden

Tolv dømt til døden i Egypt

En egyptisk domstol har stadfestet dødsstraffen mot tolv medlemmer av Det muslimske brorskap. Samtidig reduserte retten straffen for 31 andre til livsvarig fengsel. Avgjørelsene er endelig og kan ikke ankes.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt