NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:13

NRK - 09 nov 21 kl. 12:25

– Ingen grunn til å frykte for tryggheten

Politiet sier at folk i Oslo ikke trenger å frykte for sikkerheten etter hendelsen på Bislett tirsdag. – For oss fremstår dette som en enkeltstående handling, slik at det ikke er noen grunn til å frykte for tryggheten i byen for andre. Dette er en person som er kjent for oss tidligere, og som har en historikk. Ut ifra det mener vi at det ikke er noe som tyder på at det er en terrorhandling, sier politiinspektør Egil Jørgen Brekke til pressen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Bislett, Egil Jørgen Brekke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen grunn, tilå , frykte, for, tryggheten
Aftenposten - 14 sep 21 kl. 00:08

Jonas Gahr Støre kan få regjeringen han ønsker seg. Og ikke alle de problemene han kunne frykte.

Jonas Gahr Støre kan få regjeringen han ønsker seg. Og ikke alle de problemene han kunne frykte..

VG - 22 aug 21 kl. 19:08

Det blir ingen stor asylbølge fra Afghanistan

Etter Talibans maktovertakelse har Frp advart mot en ny asylbølge, men det er ingen grunn til å frykte en gjentakelse av migrasjonskrisen fra 2015..

NRK - 19 sep 21 kl. 11:41

Afghanistan:Ytringsfriheten i fare

Over 100 afghanske journalister appellerer til det internasjonale samfunnet om støtte til forsvar av ytringsfriheten i Afghanistan. Det som haster mest, er garantier om beskyttelse, særlig av kvinnelige journalister, sier gruppen som har sendt ut sin appell gjennom Reportere uten Grenser, RSF. Stadige angrep på journalister og innblanding i deres arbeid får dem til å frykte det verste etter Talibans maktovertakelse i landet.

NRK - 19 aug 21 kl. 18:30

Afghanistan: – Homofile gjemmer seg

Homofile menn i Kabul frykter for livet under Talibans styre, skriver Reuters. De gjemmer seg i håp om en vestlig evakuering for å unngå å bli straffet med døden, ifølge nyhetsbyrået. – Jeg føler meg veldig ukomfortabel, bare gråter og tenker, «Hva vil skje?

Aftenposten - 29 jul 21 kl. 17:12

Løpet Jakob Ingebrigtsen bør frykte: – Må ikke bli grådig

Forrige OLs finale på 1500 meter kan være til skrekk og advarsel for Jakob Ingebrigtsen (20)..

VG - 29 jul 21 kl. 17:12

Løpet Jakob Ingebrigtsen bør frykte: – Må ikke bli grådig

Forrige OLs finale på 1500 meter kan være til skrekk og advarsel for Jakob Ingebrigtsen (20). Ekspertene mener nordmannen ikke bør falle i den samme fellen som Matthew Centrowitz’ konkurrenter gjorde for fem år siden..

Aftenposten - 01 sep 21 kl. 07:00

Nå trenger han ikke frykte beistet mer. Her er noen gode grunner til det.

OM FOTBALL: Erling Braut Haaland (21) omtalte beistet Virgil van Dijk (30) som et mareritt..

E24 - 15 okt 21 kl. 19:57

Kaller den britiske kalkunkrisen medieskapt

CO2-mangel og sjåførkrise har fått britene til å frykte for julemiddagen, men bonden på lokalgården i Sankt Albans holder roen..

E24 - 02 sep 21 kl. 18:13

Frykter nye oljeinvesteringer vil ramme industriarbeidsplasser

SV-leder Audun Lysbakken besøkte torsdag Rosenberg Verft på i Stavanger. Der lovet han verftets ansatte at dere kompetanse er viktig også framover. De trenger ikke å frykte det grønne skiftet..

Aftenposten - 23 sep 21 kl. 20:00

Du skal ikke frykte for ditt eget liv når du gjør jobben din

Les Nav-sjefens kronikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt